2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar sizin bebeler kusunca soz napiyorshnuz resmen bizimki butun migdesini bosaltiyor :KK43:( sonrada bir daha emmiyor tabi buyuk adam bana kusmasi bile migde bulantisindanmis gibi davraniyor eli ayagi bosaliyor.
Benim kızım çok kusardı. Her emmeden sonra sanki bütün emdiğini çıkarırdı. Aylık aldıpı kg 500 gr ın altına düşmezse müdahale etmşyoruz demşşti dr. Ama şimdi ilaç falan veriyorlsr sanırım. Şimdi oğlumda kusuyo ara ara ama kızım kadar olmayınca bana nprmal geliyo. Sürekliyse eğer Anneyi de çok bunaltıyo o kusmalar varsa bi tedavisi konuş bence dr unuzla.

Benim kızım çok kusardı. Her emmeden sonra sanki bütün emdiğini çıkarırdı. Aylık aldıpı kg 500 gr ın altına düşmezse müdahale etmşyoruz demşşti dr. Ama şimdi ilaç falan veriyorlsr sanırım. Şimdi oğlumda kusuyo ara ara ama kızım kadar olmayınca bana nprmal geliyo. Sürekliyse eğer Anneyi de çok bunaltıyo o kusmalar varsa bi tedavisi konuş bence dr unuzla.

Surekli canim o sekilde ve beni gercekten bunaltiyo agzindan burnundan geliyor her defasinda bak 3 saat oldu hala uyansin diye ugrasiyorum bayildi cocuk ne disardan bisey aliyor ne uyaniyor her kustuktan sonra bu sekilde oluyor

Bende diyabetliyim hem de geçmeyeninden :) ama kalple ilgili riskten kimse bahsetmedi.
Bir aylık olmadan kontrole gitmiştik. İkinci ayda gidince tekrar sorayım bende
Sadece bir risk faktörü kızlar sıkıntı yapmayalım. Her diyabetli annenin çocuğunda olacak diye bir durum yok.

Meme ucunu kontrol et bende ucunda üstünde beyaz abse gibi vardı tek delik olan yerde .. aynı senin gibi göğüsde bişi yok ağrı yok ama emerken ilk aciyor ve emzirme bitince aciyor genel cerahha gittim bir krem verdi emzirmeye devam et . Her emzirme öncesi sonrası temizle dedi bu kadar

Beyaz apse gibi bende de var ya ben doktora görünmedim. Agri oluyor bende de aynı şekilde. Mastit mı dedi doktor başka bişey mi?

Cok o ara ben her gun yikiyorum her sabahta yuz agiz temizligi yapiyorum.

Evet oyle oldu. Ama bana zamanla duzelir icine doner dediler :)

3 haftadan once pek onerilmiyor canim emzik. Emzikten sut gelmeyince memeyide red ediyormus bebis Az daha sabret sonra verirsin.

Yok zaten hiç vermek istemiyordum dr söyleyünce de tam oldu üstüne. Doktordan çıktığımızdan beri vermedim. Memede uyutup uykuya geçirdim bu gece. Eşime de kızdım bence verelim istiyor filan dedi, bende inat ettim, bu gece bebeğin kendi odasında takıldık. Yatağı da büyük yaptırmıştım beraber yattık :)

Benimki de ayni, bir de doydugunu anlamadan emmeye devam ediyor bu sefer kusuyor. Emzik vermicektim ama maalesef 10. Gun verdim. Cok sevmedi bizimki nadiren aliyor yine meme aranmaya devam ediyor

Bizimki bayıldı emziğe ama kusura bakmasın. Uykusuzluktan ölsem de inat ettim vermicem. Hiç inatçı değilimdir bu arada ama onun iyiliği için mecburum.

Kızlar bazen bebeğiniz memenizle kavga eder gibi yapıyormu ağzı açık almak istiyor ama almıyor ağlaya ağlaya.kafasını mememe götürüp götürüp emmiyor.

Benimki de yapıyor, büyük ihtimal gazdan oluyor.

Mama veren anneler bi kerede kaç cc veriyosunuz mamayı. Ben 70 felan veriyorum ama hala aranıyo. İki göğsümüde emiyo boşaltıyo yine aranıyo dün istediği kadar doyurdum karnını sonra ağız dolusu kustu. Aç mı değil mi anlayamıyorum
60 CC verdiğimde eğer çok emmisse çıkarıyor ben iki kere veriyorum mama 24 saatte ..
100 CC ver yine içer sonra çıkartır işte bı de anne sütüne gore mamanin hazmı zor tabi ikinma kızarma daha çok oluyor gazı çıkana kadar

Meme ucunu kontrol et bende ucunda üstünde beyaz abse gibi vardı tek delik olan yerde .. aynı senin gibi göğüsde bişi yok ağrı yok ama emerken ilk aciyor ve emzirme bitince aciyor genel cerahha gittim bir krem verdi emzirmeye devam et . Her emzirme öncesi sonrası temizle dedi bu kadar
Antibiyotik krem mi verdi ne kullandın adı neydi.

Valla lohusalık beni fena çarptı, meme acısı, kabızlık, hemoroidler:KK43:(2. Çocuğu olanlar biraz moral verin, ne zaman geçecek bu dertler:KK43:(
2 yaşında tam düzene giriyor herseyi şu an çok uzak gibi dimi.off ki ne off

Ya o kabızlık bendede var cnm hatta bugün zorlayınca kanadı oda dikişlere baskı yapıyor dikişim acıyor.
2. Çocuk gerçekten çok zor allahım sabır versin bize biri ilgi bekler diğeri meme ister koca sevgi ister of of
Senin büyük kaç yaşında canım.tek çocuk hiç çocuk derlerdi doğruymus
Ya ben dün aksam ağladım. ..oğluma kiyamiyorum ilgilenemiyorum onun da bi rutini vardı yemek yemiyor bu ara kitap okur uyuturdum. 8de ben uyuyakaliyorum etkimlik oyün zaten hic yok kendisi takiliyor babasiyla oynuyor..en uFak bi uyarida kapi carpip odasina gidiyor 5 yaşina ergenlige girdi..:110:.sabahları okula gitmek istemiyor kardesimi ozluyorum diyor.sürekli bana o çok güzel demi anne benden daha güzel diyor..sen de çok güzelsin diyorum agzimi arıyor benim sipa:KK43:hamilelikte bunları hiç düşünmedim çok pozitiftim olur gider dedim.ama şu an zorlanmaya basladim ins ailecek rutinimizi oturturuz...

Kizlar oglumda kasik fitigi cikti yarin acil ameliyat olacak var mi basina gelen
Geçmiş olsun canım nasıl anladilar
Kızlar bazen bebeğiniz memenizle kavga eder gibi yapıyormu ağzı açık almak istiyor ama almıyor ağlaya ağlaya.kafasını mememe götürüp götürüp emmiyor.
Benimki de yapti dün. .süt de geliyor sanırım başka bi sıkıntıdan yapıyor gaz vb.

Birde emzirenler neden mama veriyorsunuz hala, doktorunuz mu önerdi? Bir kerede kaç ml süt içiyor tahmini?

Aynı sorun bendede var:KK43:(çok canım yanıyor:KK43:

Benim de denemediğim şey kalmadı. Emerken yastık kundak ne bulursam sıkıyorum. Hatta en son tırnağımı avcuma batirmaya basladim farkinda olmadan. Az önce randevu aldım ogleden sonra doktora gidicem. Enfeksiyon diyince acaip korktum. Çocuğum memeyi birakmasin diye zor olsa da emzirdim ama bu sefer de enfeksiyon bulaşmasın çocuğuma :kızgın:

Back
X