2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sesli gaz kokmaz, sesli olan kokar zaten:) bu bizde bile böyledir:)))
3 ay uyku düzeni olmaz diyorlar, boşuna uğraşmayacakmışız ayşe Öner miydi ne?
Bez de 2 noya geçtiniz mi
Sesli kokarmi kokmazmi simdi:KK45: biz geçtik 2 noya prima premium care almıştım ben 1 numara artik bacaklarında iz yapmaya başlamıştı 2 büyük oldu baya ama 1 e göre rahat en azindan hiç taşmadı ikiside:KK48:

Kizlar bugun aksam 7den beri berbat durumdaydik. Aglamasi hic bitmedi gazi cikartamadik. Ben en son kv e verdim cunku elimden dusurecektim artik ve koltukta oturarak uyumaya baslamisim. Yataga goturduler beni. Neyse kv sakinlestirmis uyutmus sonra nest in icine koyup bizim yataga getirmis aramiza koymus, cunku bizim yatakta uykuya devam ediyor kendi yataginda bazen aglamaya basliyor.ben bunlarin hicbirini hissetmedim bile. Sagolsun iyi yapmis, ben de biraz once uyandim emziricem uyandirmaya calisiyorum esim kalkti bir hisimla. Bu boyle olmaz ben uykumu alamiyorum sabah 8 de iste olmam lazim. Yatagina koy arada bununla nasil uyucaz falan diye cikisti. Zaten butun aksam da ben ne yedim de bebek gaz oldu diye beni sorgulayip suclamaya calisti. Tamam benim yedigim onemli de bu cocukta da elbet gaz olacak kac gunluk bebek.Iste emzirmeye calisiyorum koridorun isigi acik ordan az odaya geliyor, kalkti pat diye isigi kapatti. Isikta uyuyamiyormus. Yine bisey demedim zifiri karanlik bebegi goremiuorum kucuk el feneri gibi bisey var onu yaktim.Sonra aldi yastik yorgan ben salona gidiyorum boyle olmaz falan dedi.ben de istersen biz gidelim dedim. Yani galiba lohusa sendromu ben yerine esimde oldu. Sizinkiler nerde yatiyor? Sabah ise yorgun gitmek istememesine hak veriyorum ama bu kadar tepkiyi anlamadim yani.
Cok uzun yazmisim kusura bakmayin ama uzuldum cok paylasmak istedim.
Genel hep sorun var. Bizim de herseye karısıyo. Hayatında ilk dega kucağına aldığı bebek bizim ama her konuda bi fikri var bazen yeter diye bağırmak istiyorum ha bide benle ilgilenmiyosun tribi var 3 saatlik uykuyla duruyorum nasıl dayanıyosun diyen yok. Ben senin yerinde olsam bebiş azcık toparlanana kadar eşimi salonda yatırırım hem kafan rahat olur bide onun hareketlerine takılmazsın. Belki oda sizi özler pişman olur

Günaydın kızlar
Benim bu sıralar gündemimde alerji var moral sıfır dolaşıyorum. Sürekli araştırıyorum araştırdıkça moralim daha da bozuluyor. Oğlum emmek istemiyor bazen en çok buna üzülüyorum. Dün gaita tahlili verdik sonuç çıkmadı daha. Zaten zorla çok az alabilmiştim çıkar mı onu da bilmiyorum. Ama çoğu belirti alerjiyi gösteriyor. 3 4 gündür süt ve süt ürünleri içinde bulunabilecek hazır gıdalar vs tüketmiyorum ama çok da bi düzelme yok durumda. Dün yine çok ağladı emmedi acaba başka bi besine mi alerjisi var diye kafama takıldı. Çok kötüyüm paylaşmak istedim sizinle de:/
Canım hiç canımı sıkma inşallah kötü bişey çıkmaz alerjisi felan varsa da önlemini alırsın. Benim kuzenimin kızında çıktı alerji özel mama kullanıyo 1.5 yasına kadar büyük ihtimal geçer demiş

Kizlar gogsunuzu sagdiginizda kac cc sut cikiyor?. Demin sagdim bir gogsumu rahatlasin diye 70 cc sut cikti. Az geldi bana. Ucunu sikinca hala sut geliyor ama makina sagmiyor artik. 10 dk sagdim sonra gelmedi birsey. Az geldi sanki. Ustelik gogsum hala sis ve sert.

Birde lansinohun 2 li gogus pompasini kulanan varsa kullanim klavuzunun resmini cekip atabilir mi bana?
Evet canım artik eskisi gibi çıkmıyor süt bendede 50 cc cikti ki 4 saat emmemisti gece çok huysuzdu uyuyunca uyandirmamistim ben rahatsız oldum agrisindan gogsumun sağayım dedim fiyasko:KK33: Ama bebek doyuyor gelişimi kakası cisi normal.zaten ilk zamanlarki gibi coşarak gelmezmiş artik öyle diyorlar.benim makina medela canim

Kaç kilo almış canım yani birde tek emiyormu
Doğumu 3.040 di 5. Gün sağlık ocağında 3 kg 15. Gün hastane tartıda 3.610, sağlık ocağında bugün 4.410 geldi ...
Öğlen ve gece 30 cc mama verdim onun haricinde hep emzirme bazen 1 kere verdim mamayı .

Kizlar bugun aksam 7den beri berbat durumdaydik. Aglamasi hic bitmedi gazi cikartamadik. Ben en son kv e verdim cunku elimden dusurecektim artik ve koltukta oturarak uyumaya baslamisim. Yataga goturduler beni. Neyse kv sakinlestirmis uyutmus sonra nest in icine koyup bizim yataga getirmis aramiza koymus, cunku bizim yatakta uykuya devam ediyor kendi yataginda bazen aglamaya basliyor.ben bunlarin hicbirini hissetmedim bile. Sagolsun iyi yapmis, ben de biraz once uyandim emziricem uyandirmaya calisiyorum esim kalkti bir hisimla. Bu boyle olmaz ben uykumu alamiyorum sabah 8 de iste olmam lazim. Yatagina koy arada bununla nasil uyucaz falan diye cikisti. Zaten butun aksam da ben ne yedim de bebek gaz oldu diye beni sorgulayip suclamaya calisti. Tamam benim yedigim onemli de bu cocukta da elbet gaz olacak kac gunluk bebek.Iste emzirmeye calisiyorum koridorun isigi acik ordan az odaya geliyor, kalkti pat diye isigi kapatti. Isikta uyuyamiyormus. Yine bisey demedim zifiri karanlik bebegi goremiuorum kucuk el feneri gibi bisey var onu yaktim.Sonra aldi yastik yorgan ben salona gidiyorum boyle olmaz falan dedi.ben de istersen biz gidelim dedim. Yani galiba lohusa sendromu ben yerine esimde oldu. Sizinkiler nerde yatiyor? Sabah ise yorgun gitmek istememesine hak veriyorum ama bu kadar tepkiyi anlamadim yani.
Cok uzun yazmisim kusura bakmayin ama uzuldum cok paylasmak istedim.
Canim bazı erkeklerdede lohusa sendromu olabiliyormuş bu donemde bi yazıda okumuştum onlarında bebekli hayata adapte olurken zorlanmasindan dolayı oluyormuş bizde yok henüz aman olmasın zaten bende aşırı derecede var o sendromdan gecen gece hic uyumadi nerdeyse kızım artik kollarımda derman kalmamış ağladığını duyuyorum ama kalkamıyorum bi baktım eşimde bebekte yok almış gezdiriyor odalarda.alisir oda alışır merak etme mecbur alışacak oda falanda ayırma sakin sen kötü olursun bu sefer dışlanmış gibi

1 aylık olduk bizde bugün sağlık ocağına gittik aşimizi olduk . Bu gece nasıl geçecek bakalım .. bazen gazından dolayi öyle bir ağlıyor ki can kopariyorlar etinden sanki ..
Kiyafet ile 4.410 gr boyu 56 cm ..
Bizde dün aşı olduk. Sabaha kadar durmadı benimki. Şurup falan verdiler mi size?

Cici annişler selam, kızımı emzige alıştırmak istiyorum almıyor neyi denediysem fayda etmedi ev emzik doldu.saatletce emmek istiyor emerek uyuyor malesef.emzik verdigimde diliyle itiyor dahada ısrar edersem kusuyor nasıl alıştıracağım yokmu önerisi olan ? Gece gündüz iligimi kemigimi sömürdü resmen:confused:
Aynen bende emmek icin kalkıyordu emziğe gerek duymadım alıştırmak istedim ilerde ne olur ne olmaz diye sındı de uykusu kacinca meme istiyor meme de uyuyor bir de uyumaya kalkarken damagini geçiriyor canım acıyor bana da acil yardım nasıl alıştırmak gerek
Uçla emmesine rağmen öyle bi damak geçiriyor ki canım acıyor Avent ucun sertliğinde bir emzik bulmam lazım benimde

Genel hep sorun var. Bizim de herseye karısıyo. Hayatında ilk dega kucağına aldığı bebek bizim ama her konuda bi fikri var bazen yeter diye bağırmak istiyorum ha bide benle ilgilenmiyosun tribi var 3 saatlik uykuyla duruyorum nasıl dayanıyosun diyen yok. Ben senin yerinde olsam bebiş azcık toparlanana kadar eşimi salonda yatırırım hem kafan rahat olur bide onun hareketlerine takılmazsın. Belki oda sizi özler pişman olur
Iste canim aynen benimki de hersey kitaplarda yazan gibi olsun istiyor. Emzir, hop 2 dakikada gazini cikar yatir uyusun 3 saat. Gercekler Oyle olmayinca da sinirleniyor.

Bunalımdayım ve çıkamıyorum işin içinden.40 mız cıkınca düzelicez diye umudum var.
Ben hiç düzelmedim yanı bir günüm bir günümü tutmuyor
Her şeyi sorun yapan bık bık konuşan bir tip oluyorum bazen bazende sut liman
42: günüm
Hala kanamam var acaba kanama bitince mi normale döneceğim bilmiyorukm

Ben hiç düzelmedim yanı bir günüm bir günümü tutmuyor
Her şeyi sorun yapan bık bık konuşan bir tip oluyorum bazen bazende sut liman
42: günüm
Hala kanamam var acaba kanama bitince mi normale döneceğim bilmiyorukm
Benim tek derdim süt korkusu ve meme yaralarım

Kızlar hamileyken Banu çiftçinin uygulaması vs vardı bebekler doguncs bir uygulama var mi bildiginiz aylık alması gereken kilo rutin kontrolleri vs hatırlatacak

Back
X