Herkes kv dert yanmış bende anlatayım o vakit

cumartesi kv gittim eşimde oraya gelecek is çıkışı neyse girdim emziriyirum kapı tıkladı Hurra içeri karşı komşusu bu daldılar kadın daldı anam kizm masalah bittiyse ver bi okuyum vs bitmeye yakındı tabi bende cekindim hemen mememi kapadım onlar varken emziremedim çat kadın aldı elimden masallah masallah vs diye okudu kızımı sonra donup bana demez mi
Sonunda emiyormuş emmemjs sarılık olmuşsunuz bol bol emzir sen sarılık öyle geçer şimdi de uçla emiyormuş gerçi öyle de hava yutar gaz olur sen düz memeni ver dedi bende tmm dedkm ne diyim ama cok canim sikildi sanki keyfimden mememi vermiyorum ve acayip sinirlendim resmen emzirirken komşuyla daldılar içeri saygısızlık bir de kapı tıklatıyor aman ne güzel
Komşun görmeye geldiyse emzirouor sonra görelim de
Komşunu çağırdıysan isim bitsin öyle çocuğu görün demi yanı bir de yedi düvel emziremedigimi biliyor
Geçen babasının kuzeni arıyor yeni emmeye başlamış hayır olsun diyor
Kuzeni erkek geliyor emiyor mu diyor la sen erkeksin sanane bebenin emip emmemesinden
Benim eşim hayatta birine sormaz emiyor mu diye aklına gelmez erkek olarak ilgilenmez bile
Gerçi erkeği kadını da YÖK bu ısın emip emmesinden kime ne
Mağazaya gidiyorum çaycı kadın uçla emiyormuş ya gaz dolar onla normal meme verin diyor
Cektim eşimi bir güzel fırçaladım sen mi söylüyorsun sen mo annene söylüyorsun da millet duyuyor ama bu evde olan bu evde kalacak eğer tek kelime daha duyarsam comolokko dedim

kimseye bir şey anlatmıyorsun kimseden bir şey duymayacağım dedim
Bebenin kaka yapamadığını mağazada ki çaycı kadın biliyor gelmiş bana o gün piposna zeytinyağı sıkın diyo la sanane
Bende müdahale etmeden yapmasını bekliyoruz yoksa cok yöntem var yapması icin dedim tersledim
Çaycı diye asagilama anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın asla saygım sonsuz ama çalışan tek kadın eltim hariç o olunca elaman olarak ve dış kapının dış mandalı olarak bilmesine ve akıl vermesine sinir oldum
Eşimden de söyle bir cevap e kadın 2 çocuk buyutmuş bilir tabi sana yardımcı olmak istemiş tmm olmak istiyor ama üzerine farz değil sussun insan bu tarz sıkıntılar varken iyi bsy duysa bile batıyor