- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.441
rotarix yaptırdım canim bensizler hangi rotayi yaptırdınız kızlar H Hayalimi_yasarken rotsteq mi rotarix mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rotarix yaptırdım canim bensizler hangi rotayi yaptırdınız kızlar H Hayalimi_yasarken rotsteq mi rotarix mi ?
Kokorecte baharatsiz yenmez kiÖğle uykusu çok az olduydu kuzum 2 gibi daldı sonra kalktı az uyuyo 4 de geri daldı
İlaç uyku yaptı buna memede iki çekip uyuyor
Nasıl uyutmayacağım bilmiyorum ya
Banyo falan yaptırmayınca nasıl uyanık tutacağım bilmiyorum
Uyurken meme emmedigi icin bugün biberon verdim öğlen emerken uykuya daldı çünkü2 dk sonra bactirim yaparmış uyku
Neyse ki 8:30 12 arası uykusunu Alir insallah
hamileyken ben kalamar yedim
Karidese pek sıcak bakmamıştı doktorum iki defa yedim dayanamayıp ikisinde de sabaha kadar kustum
Normalde hiç dokunmaz karides
Ama kalamara izin vermişti zaten 5 parça bsy sanan izin vermemişler miydi
Şimdi baharatsız istedim özellikle
Midyeyi çok özledim ya![]()
Hangi eczaneydi aldigin. Bulamazsam bende bakayim oraya. Birde eskisehire geziye mi geldin yoksa eskisehirlimiydin ya. ben seni baska.sehirdeydin diye kodlamisim hafizaya.Ben Eskişehir'de yaptırdım aşıyı bugün, aldığım eczanede ikisi de vardı.
Bizim 37.6 oldu atesimiz uzerimizi biraz çikardık simdi takioteyim 38 gecmesin diye bekliyorum uykuya agliyarak daliyo bizimki ve sutekli mızırdanıyo benimkide kustu azcık off ne zormuşBizde bütün gün huzursuzluk devam etti, gece uykusuna 7 de geçerdi normalde o da sarktı, tam emzirip yatırayım derken olabildiğince kustu, şimdi boş mideyle uykuya daldı. Ateş için tetikteyim.
Saol tatlım ya bi bakim bugun aklima gelmisti sicak havlu falan ugrasana kadar yavrum aglamaktan bi hal oluyoKuzum englsh Home da var kemer ama tokerde baykuşlu falan gördüm çok sirinler keşke dedim onu alaydım oralarda var kuzum Watsons da da varmış
Sevibebenin kiraz çekirdekli kemerini almisti eşim o çok kötü ici hiç dolu değil ve adi resmen
Bana pişmiş peynir yiyebilirsin dedi..Bu kadar bebekte mukuslu kaka olması bana bunun rutin bir durum olduğunu düşündürmeye başladı.
Doktorunuza danışın canım bence. Ateş filaneşlik etmiyorsa çok önemli değilmiş ama probiyotik damla başlanıyor. Bir de süt alerjisinden şüphe edip süt ürünlerini kestiler bende.
Hangi eczaneydi aldigin. Bulamazsam bende bakayim oraya. Birde eskisehire geziye mi geldin yoksa eskisehirlimiydin ya. ben seni baska.sehirdeydin diye kodlamisim hafizaya.
Ali'ler cin ali mübarek :) benimki öğlen 2 buçuktan beri uyanikti. Şimdi ayağımda sallayarak uyuttum yoksa hala uyanık kalirdi. Ayağımdan indirdigim an uyanır muhtemelen . Bu uyku düzeni nasıl oturacak bilmiyorum. Nette baktım bebekler 18 saat filan uyumalı diyor. Bizimkinin uyanık olduğu süre bu :-(Benimkiside Ali. Kac saat uyanik kaliyorlae. Benim ali rahat bi 6 7 saat araliksiz uyanik kalıyor normalmi acaba
Normalde istanbuldayım ama annemler burada, doğumdan sonra buraya geldim 2 aydır eskişehirdeyim:) hatta doğum sonrası kontrole de ceren hanıma gittim burada.
Eczane ece eczanesi osmangazi mh de
Anladim. Benimkinde o torba da aciliyor o yuzden bilemedim simdi yanar mi![]()
15 dk 100 derecede ben Manuel’e getiriyorum 5 dk sonra alıyorum bazen ya D 200 e getirip 5 dj tutuyor kapalı olacak kapağı kuzum
Sağolun kizler evi yakmiyim dedim bi de çekirdek tutuşan bişey ya.ama yanmadi evettKumas yanmiyo canim bende ayni endiseyi yasadim.15 dk isitiyosun
Neden zararliymis canım ben çok kullanıyorum çok güzel acıyor temizliyor diyeKızlar bebislerin burnunu açmak için aspiratör mu kullanıyorsunuz ? Zararlı olduğu söylenmiş ama başka nasıl açılır bilemiyorum. Ve tıkalı olduğunu nasıl anliyorsunuz. Nefes alırken çok gürültü çıkarıyor ve horlama sesi gibi oluyor bazen . Tıkalı olduğunu düşünüyorum bende.
Benim de canım nasıl sut istiyor yaKesinlikle bende bu yemekleri yapıyorum genelde. Fırın yemekleri kurtarıcı oluyor bana.bu sut diyeti sekerden zor geldi ya en sevdiğim sütü bile içemedim doğumdan beri . Ne kadar sürecek bu acaba :)(
Biz de dönüyoruz bu hafta sonu :) valla ben biraz lohusalığı zor geçirdim pek çıkamadım da dışarı yeni yeni çıkmaya başladıkEe bacim soyleyeydin ya :/ gorusurduk bir ara. Daha ne kadar burdasin?
Sen eske gelmissin ben.iste.gidiyorum ne guzel![]()
Bencede en iyisi yazık gaz olunca çok ağlıyolarYarin eskisine donicem canm bunu pek emmek istemiyo galiba birde cok kotu gaz yapiyo
Anladım canım dur bn bi araştırıyım bu konuyuTatlım 40 gün içinde normale dönüyor yani. Normal doğumda sıkıntı yok. Belki sezeryanda da yoktur ama ben iki doğumda da yaşadım biraz acı
Mesela benimki inliyo canım. Bide emerken özellikle hırıltı gibi bişey duyuyorum. Mecbur kullanıyorum bende çok huzursuz oluyo yoksaKızlar bebislerin burnunu açmak için aspiratör mu kullanıyorsunuz ? Zararlı olduğu söylenmiş ama başka nasıl açılır bilemiyorum. Ve tıkalı olduğunu nasıl anliyorsunuz. Nefes alırken çok gürültü çıkarıyor ve horlama sesi gibi oluyor bazen . Tıkalı olduğunu düşünüyorum bende.
Her ikisinde de acı olur bence çünkü hormonlardan dolayi kuruluk oluyor sebebi oTatlım 40 gün içinde normale dönüyor yani. Normal doğumda sıkıntı yok. Belki sezeryanda da yoktur ama ben iki doğumda da yaşadım biraz acı
Benim ilkde normal doğumdan sonra dikş yerlerinde kanama olmuştu ve zorlanma oluyo çğnkü dikiş atarken daraltıyorlar heraldeTatlım 40 gün içinde normale dönüyor yani. Normal doğumda sıkıntı yok. Belki sezeryanda da yoktur ama ben iki doğumda da yaşadım biraz acı