Geçmiş olsun canim
Hayırlı uğurlu olsun damatlıklar cübbelerini keplerini görürsün insallah
Yulaf sut yapıyormuş yulaflı yiyebilirsin
Sonrasında doldurdu ama emmiyor bugün sanırım enfeksiyondan ilaçtan da sürekli uyku halinde iki cekiyor gözü gidiyor hemen
Ya darısı bana benimki zorla 2 3 dk emiyor bırakıyor ikinciyi katiyen almıyor ağlıyor katılarak bende dayanamayıp uçla veriyorum mis gibi emiyor
Ben banyo sonrası ve dışarı çıkarken oda dışarıya bağlı ama kepçe olmaması icin düşünüyorum emzirirken hep kolumda katlanıyor sürekli takip ediyorum anan kafayı kaldırdıkça kulak hep katlanmış ne yapabiliriz ki bunun icin ya kulakları da babası gibi büyük zaten
Sut hemen alınıyor PTT den 170 ara kuzum
Analık parası başvuru yapacaksınız 1 ay sonraymış bana 1/5 sonra dendi taa
Benimki de ayni az emiyor yoruluyor bırakıyor ikinciyi asla aldırtmıyorum ağlıyor katılarak mecbur uçla veriyorum
Tam dedim inat edeceğim silikonu vermeyeceğim 2 dk emse meme emsin derken idrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdi inatlaşamiyorum mecburen
Çünkü zaten mızmız as emiyor bir de onu denersem iyice kötü olur diye
Sık sık emmesi gerekiyÖrmüş çünkü
resmen delik var kuzum bacaklarım yukardyaken göremedi dikemedi anlayamadı mi bilemiyorum iki dikiş arasına parmak girer ve arkasında kuku var diyor annem net belli demek ki çok yukarıda hissediyorum zaten benim doktorum başkaydı son anda Nesrin hocaya geçtim gittiğim günün ertesi günü suyum geldi :)