2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cinsellik konuşulmuş ya bende hamilelikte istek bitmişti şimdi de hiç YÖK ya inanılmaz soguk bakıyorum artık
Kafamda o kadar çok şey var ki taktığım o aklıma gelmiyor gelse bile cok gereksiz görüyorum
Zaten bi de dikiş olayı var bu hafta gidicem insallah istesem de o korkumdan yapamam
Seninde normal di dimi canım? Bide ağda olayı var ya korkuyorum ağda yaptırırken bişi olursa

Homely_angel Homely_angel canim sen biogia mi kullaniyordun. Bizim doktor mommy blissi kes dedi maflor probiyotik yazdi. Mommy bliss ile ayni etken madde. Sadece mommy blisste katki maddesi yok organik. Carsamba kontrolde soracagim ne is diye. Sanirim icerik bilgisi yok pek. Yada kendi markasini sattirmak istedi. Off bu doktoruda cok sevmistim. Cok sempatik yaklasmisti efsoda sevmisti onu. Ama simdi canim sikildi olaya.

Evet canim burnu açık gazı da yok olunca zaten kızariyor ıkıniyor vermek istediğimde 2 saat hemen hemen olmuş oluyor ..hani tersi olur genelde emzik aldırmak zor olur bebeklere süt gelmiyor diye bırakır emziği memeye dadanir benim ki bakalım inşallah hayır olur sonu endişe etmiyorum değil eşime caktirmiyorum o daha çok evham yapar saat başı sorar emiyor mu alıyor mu diye :)
İnş iyi olur. Evet erkekler bizden panik sorma:)

Kızlar iki gecedir kaka yapamadığı için sancısı vardı galiba çok kötü agliyordu. Biraz önce dayanamayip bu gece belki rahat eder diye zararlı diyende olmasına rağmen sabun denedik . Bakalım ne olacak inşallah kötü bisey olmaz da bebek rahatlar .

Ben size bugün ki olayı anlatayım da gülün...
Annem 2 aylık bebeye içtiğimiz çorbadan tattırdı
Baharatlı tavuk çorbası
Laaaa yazılanlara göre ,kusura bakmayın da nasıl büyümüşüz , böyle böyle büyümüşüz biz bile büyümüşüz, evelallah bişe olmaz
Haaaa benim yerime de gülün :halay:

Benim 40 tan sonra başladı, kaka gözlemlemekten bunalıma girdim resmen
Aynen benim de sonradan başladı çok evhamlı oldum. Önce alerji sonra kolların morarması artık eşime şurası şöyle mi burası böyle mi diye diye usandırdım. Annem geldi gitti 1 haftalığına o rahatlattı biraz beni yoksa herşeyi takmaktan bunalımdaydım

Emzik emen bebekler meme almada durum nedir kızlar ? Bır iki gündür beni emerken kafayı geriye geriye atiyor benim oğlan sanki emmek istemiyor gibi ama çok açıkinca bir şekilde emiyor bosaltiyor göğüsu .. gece de arada yaptığı oluyor .. emziği uyku ile çok iliskilendirdi uykuya geçmek için mi ister ki emziği de memeyi almaz ya da ben sık mı emziriyorum da istemiyor 2/2.5 saatte bir veriyorum genelde
Bizim de bu şekilde emiyor bilmiyorum emzikle alakalı mıdır

6 dan beri ayakta olup 7:3 da dalıp yatakta mis gibi uyurken hapşırik gelip uyanıp şimdi ancak dalıp saat 10 da ilaç saati gelince mecburen uyandırılacak olan bir kızım var
Yarım saat daha oyalayamadkm ya daldı gitti
Şimdi uyandırınca da saatlerce uyumaz
Cnm yarım saat önce de versen olurdu o kadar da dakikası dakikasına olması şart değilki

Sürekli pişik kremi de sürmüyorum alışırsa hassas olur diyorlar gece bez altında uzun kaldığı icin gece sürüyorum ya da baktım sogiktan burnumuz kırmızı olur ya öyle kırmızı olursa kukusu sürüyorum sürekli pişik kremi de kullanmıyorum
Farklı bez markası kullanırsam sürekli pişik kremi kullandım o kadar
Niye kullanıyorki. Ben daha hiç kullanmadım. Oğlumda da 2-3 defadır. Pişik olmadığı sürece neden kullanıyoruz ki

Kalça ultrasonu için götürdüm bugün kızımı Dr bı de karın USG çekelim dedi premature doğduğu için böbreklerden birinde genişleme varmış normali 5mm olan bizimki sol taraf 8.5mm çıktı moralim bozuldu. Beni tedirgin görünce kendiliğinden geçer üç aya bir takip etcez dedi ama her ay idrar kültürü ve tahlil vercekmisiz . İdrar yolu enfeksiyonu için ona sebep olabiliyormus çünkü ve ilk tahlilimizi verdik bugün Mesai bittigi için sonucu gösteremedik ama bol epitel 3lokosit nadir bakteri yazıyor sonuç kağıdında ve i.y.e olmuş bile sanırım. Zaten iki üç gündür kusma olmaya başlamıştı ama ateş flaan yoktu cevremdekiler çok emmistir falan diyordu öyle değilmiş malesef. küçükken başlayacağız sanırım antibiyotik kullanmaya . Canım çok sıkıldı
Çok geçmiş olsun cnm. ama bak farkedildi hiç olmazsa. Tedavisi olan bişey üzme kendini

Kızlar ben 2 numara beze geçsem mi bilemedim 16 Mart’a 4320 kg idik cok kaka yapmadığından tasma oluyor mu anlamıyordum ama birkaç gündür masallah 10 gün yapmadığının acısını çıkardı bir kere tasma yaşadık onda da çoktu sırtına taşmıştı
Diğer numaraya ne olursa geceyim kilo artınca mi gecikiyor nasıl oluyor geçiş
Ben abarttımmı acep. 3 numaraya geçtim dün. 2 tam sarmıyo. Kilomuzu bilmiyorum. Haftaya aşımız var. Bide oğlumdaki doktor büyük tak demişti. Arkadaşınki hatta çift taktırmış kalçası için.

Back
X