2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anlamadım ki canım az mi çok mu emiyo ama arkadan mama verince almam demiyo arkadan emsin yine itiraz etmiyo dr ekşimik gibi cikariyosa yetiyodur sütun diyo anneme kalsa üşüttum çocuk ondan ekşimik cikariyo...anneme kalsa sütüm az doymuyo saglik ocagindaki dr sadece emsin diyo verme mama diyo hemşire de göğüslerin dolu diyo anlamadım gitti :KK43:
Aynı bende öyleyim içim rahat etmiyo veriyorum mamayı

Kızlar bizimki 12 de bi başladı ağlamaya aha dedim bu gecede uyku haram. Sonra yıkadık annemle 1:30 da bi uyudu 5 te ben uyandırdım mamasını yedirdim. Yerken de kaka yaptı. Suan kucağımda uyuyo altını açtığım an uyanacak 2 saat uyku yok açmasam hadi pişerse ki zaten kendisi ağlıyo. Arada derede kaldım of

5-7 Ciler olarak 1.3” da uyuyunca 6 da hortladık tabi

Kızlar biz yine 1 saat memede kaldık. Bıraktığında karnı kocamandı öyle içti. Ben anladım kusacak. Önce az kustu. Ama mide rahatlamadan durmuyor. 2. Defa ağızdan burundan geldi beyaz kesik gibi sorun yok. 3. Defa da yine geldi ama bu defa yeşil sarı arası bi renkle geldi. Neden olur. Üşüttüm mü ben bu çocuğu naptım :KK43: şimdi ğst baş değişti bir iki emdi uyudu. Moralim çok bozuk :KK43:
Sarı sumugu olabilir mi
Ağızdan devam ederse ağızdan soguk almış olabilir arkadaşımds olmustu ağızdan sarı küsmüştü ağızdan soguk almış demişti doktoru
İdrar yolu için niyebu kadar erken ultrason istiyor ki acaba
Böbrekten oraya sıçrama var mi ondan bakacak cankm

Bizim baguesakta ve midede o ses hep oluyor özellikle emerken cunku uçla emdiği icin hep hava yutuyir daha şimdiden mide hastası ettim çocuğu :KK43: ilerde bu kadar hava yutmayla kesin mide rahatsızlığı olur

Prima filede kaka yapışıyor değiştirmek gerekiyor mesela gece yapmış ya da gaz çıkarırken bozuk para kadar çıkarmış oluyor sabah bi bakıyorum popoya kurumuş yapışmış
Mail attım 10 adet gönderin inceleme yapalım dediler göndereceğiz yarın ayrica nohut kadar
Cis ya da kaka bulaşsın resmen dışarıya acayip koku veriyor birilerinin eline verirken utanıyorum çocuğu cis yapmasa bile o gaz çıkarken bulaşan kakanın kokusundan kaç kere bez değiştirdik inanılmaz koku veriyor
Aynen cok pisman oldum prima aldigima ama priemium care oyle aktif bebek oyle degildi. Bende indirimde almistim 204 adet nasil bitecek midem bulaniyor kokusunda

Silikon uç ilk oğlumda da kullanmıştım kolay bırakmıstı. Ama bu sefer kesinlikle kabul etmiyor memeyi uçsuz. Çok yorucu olmaya başladı.

Bırakmayacak sanırım memeyide tutmuyor ne yapacağım ya.

Günaydın hanımlar
Ben yavrumu silikon meme ucuyla emziriyorum
Ama bikaç yerde okuduğuma göre sütü azaltıyormuş
Uçsuz verince yeniden acımaya başlıyor
Uçla da çok güzel emiyor maşallah gelişimi de iyi
Ne yapsam bilemedim
Sizin yaralar iyileşti mi
Areo denen kısmı tam sokamıyorum ağzına
Hele ki göğsüm süt dolunca bu imkansız ne yapsam bilemedim

Silikon uç ilk oğlumda da kullanmıştım kolay bırakmıstı. Ama bu sefer kesinlikle kabul etmiyor memeyi uçsuz. Çok yorucu olmaya başladı.

Bırakmayacak sanırım memeyide tutmuyor ne yapacağım ya.
Vallahi aynı dertten muzdaripiz dün gezmeye gittik ucu evde unutmuşum almadı memeyi ağladı sinirlendi yarıldı hemen meme ucum

Emzik emen bebekler meme almada durum nedir kızlar ? Bır iki gündür beni emerken kafayı geriye geriye atiyor benim oğlan sanki emmek istemiyor gibi ama çok açıkinca bir şekilde emiyor bosaltiyor göğüsu .. gece de arada yaptığı oluyor .. emziği uyku ile çok iliskilendirdi uykuya geçmek için mi ister ki emziği de memeyi almaz ya da ben sık mı emziriyorum da istemiyor 2/2.5 saatte bir veriyorum genelde
Basını atarken ayaklarınada bak kasıyorsa kaldırıyorsa yada karnına cekıyorsa gaz sancıssından. Benım oğlandan bılıyrum .

P Prime18 senin minnoşu ne kadarda bir emziriyorsun? Benimki bir kaç gündür 2 saatlik süreyi uzattı da uzattı 3-4 saati bulabiliyor gündüz. Emmeyince de göğüste süt birikiyo strese giriyorum

Ben yaptırdim canim panik yapma husursuzluk ve ates oldu bizde ama ilaca gerek kalmadi ustunu soyunca ates dustu ertesi gune biseyi kalmiyor o gun hep kucak iateyip agliyolar bidr gazliysa bebegin gazı icinde agliyo asinin acisi gaz biraz fazla geliyo ama geciyo senin sakin olman onemli atesini surekli kontrol et bilincsiz bi sekilde hemen ilac verme 38 derece olirsa o zaman ilaç verirsin canım
Biraz once yaptirdik canm hemşire atesi 37/5 olunca ilac ver dedi bnde ilacsz atlatirim yani 38 olana kadar vermicem ayaklarina islan havlu filan koyucam insallah atesi cikmaz

Back
X