- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #48.161
. Biz edemeyiz de işte eşler anlar mi bilemedimben de tırsıyorum. bi 6 ay cesaret edemem sanırım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Biz edemeyiz de işte eşler anlar mi bilemedimben de tırsıyorum. bi 6 ay cesaret edemem sanırım.
Biraz once yaptirdik canm hemşire atesi 37/5 olunca ilac ver dedi bnde ilacsz atlatirim yani 38 olana kadar vermicem ayaklarina islan havlu filan koyucam insallah atesi cikmaz
Evet bnde sasırdım 37/5 ates te sayilmaz ki eczacida hmn ilac verme kendin islak havu vs yap baktin dusmedi sonra verirsin dedi dun cok stresli telasliydim bugun cok sakinim şükür bugünü bi gecirsek Allahi izniyle37,5 ta ilaç verilmez zaten yanlış yönlendirmiş. Üstünü inceltirsin, gözlemlersin bi baktın düşmüyor daha yükseliyor ona göre ilacını verirsin. Ama şimdiden vereceğin her ilaç bağışıklığı düşürmeye yarıyor sadece. Yoksa ateş ktü bir şey değil, aksine vucudun savunma mekanizmasının işlediğini gösterir. Sen sakin olursan bebişin de sakin olur bunu unutma:)
Bişey soracağım cnm sizin antibiyotik şurup şeklinde dimi bize iğne verdi dr bu yaş grubu şurupları tedavi olmaz dedi üç gün iğne olucaz5-7 Ciler olarak 1.3” da uyuyunca 6 da hortladık tabi
Aynisi bizde de vardi dun hergun olmadikca cok sulu olmadikca sknti yok demisti doktorKakada kucuk yesil parcalara merhaba dedik. Yakalayamadim kaka yapma saatini ornek alamadim. :/
Insallah normaldir kuzum ya ister ustemez kafayi takıyor insan. Bir de eşimin ailesi arayip duruyor bebek kaka yapti mi diye onu icir bunu icir fitil ver diyorlar sinir oluyorum. Bebek kabiz degil ki çok seyrek de yapsa sulu yapiyor çünküYok kuzum bizim antibiptik bitince yapılacak asile haftaya persmebeye kaldı verem Perşembe’leri yapıldığı icin
Bende lazere devam edeceğim ama zararlı diyorlarmış bi doktora soracağım
Ağda da bsy olmaz bence
Normal kuzum sut yarıyormuş bana öyle dediler bizim sonra normale döndü 10 gün yapmadi 6. Hafta 8. Hafta arasında olurmus yalancı kabızlık diye nette bak
canim bebek fitili al kaka yapmazsa sabun yakar ilerde sorun olur
İki gece yapmaması normal kusma varsa aşırı ıkiniyorsa kullanın bize doktor öyle demişti emmiyorsa besin alamıyorsa zorluyorsa kendini diye ama normal şekildeydi gerek yokmuş
:) anneme hocaları zamanında 4 ayda değdirip tatırmaya başlayın demiş
Bilemedim ya bekledim ben ama kendi gözümü açtı çat diye :)
Kuzum bizimki alerjik hemde atopik cildi ondan kullaniyorim
Sana büyük al diye erkek diye demiştir erkeklere büyük takın sıkmasın derler
evet, onun için üzülüyorum bazen ama yapacak bişey yok. Biz edemeyiz de işte eşler anlar mi bilemedim:-(
Homely_angel cnm dr un kalsiyum desteği önerdi mi. Bana bişey demedi dr ama 9 ay süt diyeti yapan bi arkadaşım var o kesinlikle kullanmalısın diyor
Kakada kucuk yesil parcalara merhaba dedik. Yakalayamadim kaka yapma saatini ornek alamadim. :/
Kızlar göğüs ucu yaram 2 ay oldu geçmiyor( lansinoh garmastan ayva çekirdeği her şeyi deniyorum geçmiyor
( ne yapmam lazım çok kötüyüm emziremiyorum
Valla demin yolladim ornek ama 1 cay kasigi filan ancak cikar. Sivi oldugu icin bez emiyor. Gerci dun 16 dan beri 2. Kaka ilkide zaten azicikti. Ishal degil demekki. Sanirim hafta sonu karides havyar kalamar vs yemistim o dokundu. Kalamari zaten hamileligin basindan beri canim istiyordu doktor yasak dedi diye yememistim.cok fazla abarttim yerken.Bir de çok yapmazsa yetmiyor
Bizden istenen 5 test vardı ilk numune 3 üne yetti, ikinci kakayı bekledik
Bende cok üzülüyorum bırakmıyor memeyi alıp yakıyor ağzına sokuyorum öyle duruyor emmiyor emse iki emip bırakıyor yoruluyor uctan dolayı ağzını kınandık açmaya alışmış uç onun ağzını açmamasına minik de olsa edebilmesini sağlıyor o sebeple memeyi alamıyor resmen tiksinerek ağzından atıyor cok üzülüyorumSilikon uç ilk oğlumda da kullanmıştım kolay bırakmıstı. Ama bu sefer kesinlikle kabul etmiyor memeyi uçsuz. Çok yorucu olmaya başladı.
Bırakmayacak sanırım memeyide tutmuyor ne yapacağım ya.
Azaltmıyor az geliyor ben onu test ettin cekiyor cekiyor ucun içinden çektiği icin alt kısımları ağzına alamıyor sut gelmedi benim zorla ağzına soktum iki çekince hemen sut fışkırdı Emmenin sonuydu hatta yine de geldi ama uçla hiç gelmedi boşa cekti bazen o yüzden boş çekip aç mi yatıyor diye üzülüyorum valla emzirebiliyorsan silikon ucu at yaran icin de bi doktora danışGünaydın hanımlar
Ben yavrumu silikon meme ucuyla emziriyorum
Ama bikaç yerde okuduğuma göre sütü azaltıyormuş
Uçsuz verince yeniden acımaya başlıyor
Uçla da çok güzel emiyor maşallah gelişimi de iyi
Ne yapsam bilemedim
Sizin yaralar iyileşti mi
Areo denen kısmı tam sokamıyorum ağzına
Hele ki göğsüm süt dolunca bu imkansız ne yapsam bilemedim
Canim bizim 3 saate uyanıyor bazen 4 oluyor cok değişim bazen 50 dk bazen 2 saat sonra kalkıyor benimde birikiyor bir gün sık emerse ertesi günde cok emmezse tıkanıyor ama Gülten ebeye sordum sağma dedi yoksa her gün öyle algılarmış tıkanırsa sağ ama sisse sağma canjm
Ben doktora sordum antibiotikten ilk sütünden de olabilir ama normalde de olur dediKakada kucuk yesil parcalara merhaba dedik. Yakalayamadim kaka yapma saatini ornek alamadim. :/
Kuzum bize bactirim verdi doktor sabah akşam 2 cc belki sizin yoğundur ondan iğne vermis olabilir bizim böbreğe bakılmadıBişey soracağım cnm sizin antibiyotik şurup şeklinde dimi bize iğne verdi dr bu yaş grubu şurupları tedavi olmaz dedi üç gün iğne olucaz
Bacim bizimkide hasta. Normalde gunduz uyumaz 12 den beri uyuyor. Halsiz belli ki. Bende cok uzuluyorum ama cocuk bu hasta olacak düşecek yaralanacak bana ve babasina cektiyse dislerini eline alip eve gelecek kolunu bacagini kiracak vs vs. O kadar perisan etme kendini. Biz elimizden geleni yapalim otesine yapacak bir sey yok. Boyle boyle buyuyecekler.Bende cok üzülüyorum bırakmıyor memeyi alıp yakıyor ağzına sokuyorum öyle duruyor emmiyor emse iki emip bırakıyor yoruluyor uctan dolayı ağzını kınandık açmaya alışmış uç onun ağzını açmamasına minik de olsa edebilmesini sağlıyor o sebeple memeyi alamıyor resmen tiksinerek ağzından atıyor cok üzülüyorum
Azaltmıyor az geliyor ben onu test ettin cekiyor cekiyor ucun içinden çektiği icin alt kısımları ağzına alamıyor sut gelmedi benim zorla ağzına soktum iki çekince hemen sut fışkırdı Emmenin sonuydu hatta yine de geldi ama uçla hiç gelmedi boşa cekti bazen o yüzden boş çekip aç mi yatıyor diye uukiyorun valla emzirebiliryon silikon ucu at yaranan icin de bi doktora danış
Yara olsa da kese emse diye bile dua ettim ama emmedi
Canim bizim 3 saate uyanıyor bazen 4 oluyor cok değişim bazen 50 dk bazen 2 saat sonra kalkıyor benimde birikiyor bir gün sık emerse ertesi günde cok emmezse tıkanıyor ama Gülten ebeye sordum sağma dedi yoksa her gün öyle algılarmış tıkanırsa sağ ama sisse sağma canjm
Gün geçtikçe değişiyor bizim ki uyanık bile olsa doydu mu emmiyor cok emen bi çocuk değil bende ona takılıyorum kilo alamazsa diye
Ben doktora sordum antibiotikten ilk sütünden de olabilir ama normalde de olur dedi
Kuzum bize bactirim verdi doktor sabah akşam 2 cc belki sizin yoğundur ondan iğne vermis olabilir bizim böbreğe bakılmadı
Pazartesi bakılacak umarım bsy çıkmaz iğnelik olmayız :/ zaten sarılık yüzünden haftalarca sabah akşam. Her gün kan almalarından elleri morar misti artık ağlamıyordu bile haftalarca geçmedi o morluklar o yüzden dayanamam olurda yine![]()
Silikondan artık sütte gelmiyor çekince emme suresini uzattı silikonu bi atabilsek keşkeBacim bizimkide hasta. Normalde gunduz uyumaz 12 den beri uyuyor. Halsiz belli ki. Bende cok uzuluyorum ama cocuk bu hasta olacak düşecek yaralanacak bana ve babasina cektiyse dislerini eline alip eve gelecek kolunu bacagini kiracak vs vs. O kadar perisan etme kendini. Biz elimizden geleni yapalim otesine yapacak bir sey yok. Boyle boyle buyuyecekler.
Bizim kaka testinde mikrop yada parazite rastlanmamis. Idrarda lokosit var 8 10 tane bakalim yarin ne diyecek doktorumuz.
Sabahtan beri uçsuz emzirdim ama mahfoldum resmen yara oldu hemen yarık yarık işkence gibiBende cok üzülüyorum bırakmıyor memeyi alıp yakıyor ağzına sokuyorum öyle duruyor emmiyor emse iki emip bırakıyor yoruluyor uctan dolayı ağzını kınandık açmaya alışmış uç onun ağzını açmamasına minik de olsa edebilmesini sağlıyor o sebeple memeyi alamıyor resmen tiksinerek ağzından atıyor cok üzülüyorum
Azaltmıyor az geliyor ben onu test ettin cekiyor cekiyor ucun içinden çektiği icin alt kısımları ağzına alamıyor sut gelmedi benim zorla ağzına soktum iki çekince hemen sut fışkırdı Emmenin sonuydu hatta yine de geldi ama uçla hiç gelmedi boşa cekti bazen o yüzden boş çekip aç mi yatıyor diye üzülüyorum valla emzirebiliyorsan silikon ucu at yaran icin de bi doktora danış
Yara olsa da kese emse diye bile dua ettim ama emmedi
Resmen plastik bsye asık ve mememden tiksiniyor plastik bir ucka bag kürüyor kızım o yüzden cok üzülüyorum bence hiçbir şekilde kullanma ucu madem emzirebiliyorsun
Gün geçtikçe değişiyor bizim ki uyanık bile olsa doydu mu emmiyor cok emen bi çocuk değil bende ona takılıyorum kilo alamazsa diye
Ben doktora sordum antibiotikten ilk sütünden de olabilir ama normalde de olur dedi
Kuzum bize bactirim verdi doktor sabah akşam 2 cc belki sizin yoğundur ondan iğne vermis olabilir bizim böbreğe bakılmadı
Pazartesi bakılacak umarım bsy çıkmaz iğnelik olmayız :/ zaten sarılık yüzünden haftalarca sabah akşam. Her gün kan almalarından elleri morar misti artık ağlamıyordu bile haftalarca geçmedi o morluklar o yüzden dayanamam olurda yine![]()