- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.101
Hic oyle düşünme yapmam edemem yoruldum çocuk durmuyor uyutayım emzireyim çekil kenaraBu arada benim çocuk uyuyor ben uyuyamıyorum kayınvalidem gelecek diye. 8 aylık hamileyken hastalanmıştım da bakmaya gelmişti. Ben ona daha çok bakmıştır. Hiç de dinlenememiştim üstelik kendi evimde rapor almama rağmen. Şimdi de bana yardımcı olmaya geliyor ama inşallah ben ona yardımcı olurken bulmam kendimi yine. İçimde ağzımızın tadı kaçacak gibi bir his var![]()
Bugun bizimki de geldi neymiş pasta kesildi kayınpederin Doğum günü çaydan sonra ayrı tabağa konacakmış
Önden pasta börek tabağı gidecekmiş
Hic uğraşamam ben simdi onları çıkartmaya bulaşık çıkarmayın bana ben zaten yetişemiyorum dedkm eşimle hallediyorlardi eşimde üşengeç ahahaha aynen anne simdi çıkarmayım dedi
Neyse oyle diyorsanız oyle olsun peki diye süzüldü kuzu kuyruğu gibi Tripli şekilde
Ben biliyorum malımı cunku bi gittiler bardaklar tabaklar her şey salonda bi çıkmadan topla bu koz bebekli yapamaz de demi Yok otursun toto büyütsün laf dinlesin laf soksun dedikodu yapsin yanındakilerle
Sonra ikinci tabakları da ben toplayıp yerleştireceğim icin direk söyledim Malımı biliyorum cunku aha gittiler eşimle topladık kendi uğraşmayacağı icin ayrı tabakla gelsin der tabi
Sende söyle artık bahanende var çocuk :)