2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ömerin pipi ucu baya kızarmış ya şimdi farkettim. Hemen randevu aldım. Ondan mı acaba. Çünkü çok daha şiddetli gazlarda bile böyle ağlamadı. Çişini yapıyor gayet normal. Bakalım doktor ne diyecek. Şuan çığlık atarak ağlıyor ki canı şiddetli yanmadan asla böyle ağlayan bi bebek değil
Olabilir kuzum ondan

Benimki 2aylık 4300:KK42: ne yapsam kilo aldıramadım, sadece anne sütü veriyoruz. Dr mama filan önermedi. Son kontrolde alması gerekenden 150 gr alttaydı.

Canım mama veriyor musun öyle mi kilo aldı?

Dermatit miydi bilmem ama bizim kızın yüzünde hem sivilce hem kızarıklık vardı kuru kuru, her sabah yüzünü yıkayıp mustela stelatopia krem sürdüm geçti.

Canım gazı üstten çıkaramamış ondan kusmuştır belki, alttan çıkınca da rahatladı demek.
Canım üstten çıkarıyor bolca geceden beri ama yine de kusuyor.

Ömerin pipi ucu baya kızarmış ya şimdi farkettim. Hemen randevu aldım. Ondan mı acaba. Çünkü çok daha şiddetli gazlarda bile böyle ağlamadı. Çişini yapıyor gayet normal. Bakalım doktor ne diyecek. Şuan çığlık atarak ağlıyor ki canı şiddetli yanmadan asla böyle ağlayan bi bebek değil
Canm sunnet olmadiysaniz sunnet yaptrmanizi onericek buyuk ihtimal erkek bebeklerde pipi ucu kirecleniyormuymus oyle duymustum bizde sunnet yaptrdigimiz zmn dr iyiki yaptrdiniz kireclenmeyi baslamis demisti

maviucurtma33 maviucurtma33 P Prime18 uyumustu 2 saat aç aç. Sonra kalkıp yine emmek istedi çok az emzirdim korkumdan 5 dakika bile değildi. Gazını falan da cikardi. İlk kusmadi hemen ben de sevindim. Sonra 5er dakika arayaa 4 kez kustu. Hastaneye geldik yatirdilar tahlil için kan aldılar karın ultrason çektiler. Serum taktılar şimdi de yatıyoruz. Uyudu yavrum yine aç aç. Aglamaktan mahvolduk ikimiz de.

Canim gunaydin ucundaki deriyi geriye cekip baktin mi belki araya pamukcuk birikmis olabilir. Bizim oyle olmustu

Kızım bronşit olmuş :KK43: sabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu:KK43: yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Geçmiş olsun cnm bebeklerde 2 saatte bile ilerlermiş malesef:/

maviucurtma33 maviucurtma33 P Prime18 uyumustu 2 saat aç aç. Sonra kalkıp yine emmek istedi çok az emzirdim korkumdan 5 dakika bile değildi. Gazını falan da cikardi. İlk kusmadi hemen ben de sevindim. Sonra 5er dakika arayaa 4 kez kustu. Hastaneye geldik yatirdilar tahlil için kan aldılar karın ultrason çektiler. Serum taktılar şimdi de yatıyoruz. Uyudu yavrum yine aç aç. Aglamaktan mahvolduk ikimiz de.
Kuzum cok geçmiş olsun Robbim şifa versin

Oyy çok geçmiş olsun cnm ya inş önemli bişey yoktur

Bu arada benim çocuk uyuyor ben uyuyamıyorum kayınvalidem gelecek diye. 8 aylık hamileyken hastalanmıştım da bakmaya gelmişti. Ben ona daha çok bakmıştır. Hiç de dinlenememiştim üstelik kendi evimde rapor almama rağmen. Şimdi de bana yardımcı olmaya geliyor ama inşallah ben ona yardımcı olurken bulmam kendimi yine. İçimde ağzımızın tadı kaçacak gibi bir his var :KK11:
Aynisindan bende de var ama biz en son bu durumu su sekilde hallettik.esimi tembihledim.esim annesineee o bebekle ugrassin sen ev isleriyle ugras.o cok yoruluyo.yukumuz bize yeter.siz de ayriyeyen yuk olmayin iyice dedii.:halay:
Kynanam sokkk.esim hergun ise giderken annesini tembihleyip gittii:rapci:

Canim cok gecmis olsun bu arada...allahh sifa versin yavruya

Kızlar çok teşekkür ederim kan tahlil sonuçları cikmadi hala. İdrar zaten veremedik yapmadi hiç. Serum alıyor ağladı emmek için çok az emzirdim ama hala aranıyor. Kusacak diye çok da veremiyorum. O kustukça ben de kötü oldum basım dönüyor elim ayağım boşalıyor.

Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfime :super: bu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz :KK68:
Ne zozorluklar cektin be bacım. Allah kavuştursun .

Back
X