2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben minyon sayılmam ama eşimin ailesi minyon tipli. Görüncem, rahmetli kayınvelidem çıtı pıtı dediğimiz tarzda. Onlar da beni öyle teselli ediyor bizim gibi bize benziyor diyorlar. Ben hamileyken normal doğum istediğimden 3kilo doğsun fazla olmasın diyordun hiç takılmadım kiloya ama şimdi dr az almış deyince ister istemez takılıyorum.

Maşallah kuzuya. Ne yiyip içsem ne yapsam bilemiyorum bende. Saatli mi emziriyorsun canım? Ben her istediğinde veriyorum hatta istemeden. 2ayı geçti. Acaba sütüm dolmadan veriyorum devamlı ondan mı kilo almıyor, devamlı ön sütü mü çekiyor?

Canım geçmiş olsun tekrardan. Ne oldu birdenbire yahuo_O

Geçmiş olsun canım. Ne oldu bu bebelere böyleo_O
Bende ailemde minyom değil uzun inceyiz hepimiz oğlumda bize çekmiş eşimin ailesi hepsi yapılı kemikleri kalın kafaları büyük ama çok az olsa kilo alımı doktor mama tavsiye eder zaten demekki normal canım sıkma canını

maviucurtma33 maviucurtma33 mucka mucka yazamadigim zamandan beri yine kustu. Emdiği midede durmuyor çok üzülüyorum. Aç aç uyutmaya uğraşıyorum mecbur. Başka doktor geldi nobet degismisler sabahki doktor ile. Tahliller temiz. Ama salgın var Bursa civarında diyor. İshal olmadan sadece kusma şeklinde oluyormus. Seruma ilaç sık dedi hemşireye. Boş serum alıyormuş sabahtan beri ben de ilac var sanıyordum. 1 saat oldu ilac verileli. Yeni emzirdim bakalım kusacak mı tetikteyiz. Dua edin bize de kusmasin artık helak oldu yavrum kaç kere damar yolu açtılar. Tıkandı bir daha bir daha derken. İç çeke uyuttum. Bir de birkaç gün önce eşim midesini üşüttü yazmıştım buraya. Belki de ondan geçti diyor doktor. Ayirmistim odaları ama olmusbir sekilde. Dua edin de gecsin nolur.

Valla benimki basından beri 5 dk emiyordu bi ara uzattı 15 20 dk çıkardı bi ara akşamları 40 bule kldu somdi işen 7/8 dk anlam veremiyorum henüz
Ama doymazsa huzursuz olur doyuyordur
Doymasa ağlar ve anlarım diye düşünüyorum umarım doyuyorlardır cnm :) bir de şuan dikkatleri çevreye yöneldiği için emmeyi bırakıp etrafıda izliyorlar. O yüzden loş ortamda emzirin diyorlar.

Canm sunnet olmadiysaniz sunnet yaptrmanizi onericek buyuk ihtimal erkek bebeklerde pipi ucu kirecleniyormuymus oyle duymustum bizde sunnet yaptrdigimiz zmn dr iyiki yaptrdiniz kireclenmeyi baslamis demisti
bize de aynısını demişti
Çünkü bazı zaman pipi de damla görüyordum

@gurbet D vitaminini neden vermiyorsun? Çok çok önemli bıngıldak ve kemik gelişimi için
okuduklarıma göre bıngıldak ile d vitamini arasında bir bağlantı yolları yoomuş
Bir arkadaşımın eşi doktor
Onlar hiç vermemiş bebeğe d vitamini
Kendisi işçin yeterli olduğunu düşünerek

Coresatin pembe. Banada doktor onu verdi ama güvenemedim hakkinda iyi seyler yazmiyor. Hatta bugun bdv de konu var kizin yuzu mahvolmus o ilactan dolayi rozasea li bir konu basligi.
Doktor bize de kaşlarında kabuklanma olduğunda vermişti
1 kere kullandım
Başka doktor kullanma birşey dedi
Bepontol kullan nemlendirici geçer dedi.
Baktım fikir ayrılığı var hiç kullanmadım
Sonra kendiliğinden geçti
Kulağında kabuklanma vardı iç kısmında kir gibi
Oraya sürdüm , etkisini gördüm
Ama senin gibi hiç nette olumsuz yorum okumadım
Doktor da verirken paraben içermiyor dedi
Hatta kadınlar klübünde arattırdım bu kremi
Orda da olumsuz okumadım

kızlar 28 gunluguz kakasinda kan lekeleri var siz daha texrubelisiniz intte sut urunlerinden geçebileceğini yazmislar degisik olarak cecil peyniri yemistim prs gnu kontrolumuz vat sabahtan beklesem bisey olur mu yoksa cok onemli bi durum mu gotureyimmi doktora
Biz de 45 günlükken bi kere kan gördük. Kaka tahlili yaptırmak gerekiyor. Geneldr inek sütü alerjisinden oluyor. Brn süt diyeti yapıyorum şu an. Kan bi daha görmedik. Ama yarın götürüp bi tahlil verseniz iyi olur

Ben minyon sayılmam ama eşimin ailesi minyon tipli. Görüncem, rahmetli kayınvelidem çıtı pıtı dediğimiz tarzda. Onlar da beni öyle teselli ediyor bizim gibi bize benziyor diyorlar. Ben hamileyken normal doğum istediğimden 3kilo doğsun fazla olmasın diyordun hiç takılmadım kiloya ama şimdi dr az almış deyince ister istemez takılıyorum.

Maşallah kuzuya. Ne yiyip içsem ne yapsam bilemiyorum bende. Saatli mi emziriyorsun canım? Ben her istediğinde veriyorum hatta istemeden. 2ayı geçti. Acaba sütüm dolmadan veriyorum devamlı ondan mı kilo almıyor, devamlı ön sütü mü çekiyor?

Canım geçmiş olsun tekrardan. Ne oldu birdenbire yahuo_O

Geçmiş olsun canım. Ne oldu bu bebelere böyleo_O
Kusuyor mu canım. Aynı benim kızımda o kilolarla büyüdü. Ben çok kusardı ondan almıyor diye düşünürdüm. Ama hani bazı insanlar vardır yese de kilo almaz ya. Şimdi kızım hala çok yemez. yese bile kaç kere wc ye gider atar hemen yediğini:) öyle böyle büyüyorlar işte boş ver hiç takılma

Ben de bebekken kusarmışım fışkırır tarzda
Annem hiç kıyafetini kirletmezdin direkt karşıya diyor
Hiç doktora götürmemişler o ayrı
5/6 ay emmişim
Emzik hiç almamışım öğürmüşüm
Bu Yaşıma geldim halen süt içmem sevmem
Kahvaltı bile yapmadan çıkardım
Ta ki hamile olana kadar:)
Ve üniversitede 45 kiloydum
Zayıf çok zayıf
1 bardak su hemen wc
Bi kere kabızlık sorunu yaşamadım
İlkokul da hiç yemedim annem çok çekti
Ama aldım mu aldım hiç mide sorunu yaşamadım

bize de aynısını demişti

1 kere kullandım
Orda da olumsuz okumadım
Urun icinde kortizon oldugu halde kortizon yok dedigi icin toplatilmis piyasadan. Sonra zaten kortizonsuznolarak tekrar piyasaya surulmus ve kullananlar hic memnun kalmamis. Ciddi cilt sorunlarina sebep olmus. Bu urun isvec mensei bir urun ama firma turkmus. Zaten boyle alengirli seylerin altindan biz cikmasak sasardim.

Urun icinde kortizon oldugu halde kortizon yok dedigi icin toplatilmis piyasadan. Sonra zaten kortizonsuznolarak tekrar piyasaya surulmus ve kullananlar hic memnun kalmamis. Ciddi cilt sorunlarina sebep olmus. Bu urun isvec mensei bir urun ama firma turkmus. Zaten boyle alengirli seylerin altindan biz cikmasak sasardim.
Ucuz da değil küçüçüvk kutu 50 tl
Bir şey kullanmadan geçmez mi peki süzün sorununuz

Ucuz da değil küçüçüvk kutu 50 tl
Bir şey kullanmadan geçmez mi peki süzün sorununuz
Mustelanin kremini alacagim genelde onu oneriyorlar. Bizim kizin dirseklerinde pullanma ve kirmizi dokuntuler oldu. Alerjik dedi doktor. Yeni bir vucut yagi kullanmistim. Ya o yapti yada cilek yemistim o yapti. Bakiyorum bakalim. Mustela ise yarat insallah.

kızlar 28 gunluguz kakasinda kan lekeleri var siz daha texrubelisiniz intte sut urunlerinden geçebileceğini yazmislar degisik olarak cecil peyniri yemistim prs gnu kontrolumuz vat sabahtan beklesem bisey olur mu yoksa cok onemli bi durum mu gotureyimmi doktora

Cnm takip et makat catlagida olabilir asiri sert gaz kaka yapmasi vs catlaga neden oluyor. Mukus veya renkte degisiklik varmi?? Ona gore doktora gorurursunuz

bize de aynısını demişti

1 kere kullandım
Orda da olumsuz okumadım
Doktor bana vucudu nemlendirsin doye saf sivi vazelin verdi banyodan sonra guresciler gibi yapgliyorum sabahta sari kantaron yagi sur dedi onu suruyorum.

Külot bez nasıldır acaba
Ay ben hicc sevmedim giydirene kadar cankm cikiyo :))
Mustelanin kremini alacagim genelde onu oneriyorlar. Bizim kizin dirseklerinde pullanma ve kirmizi dokuntuler oldu. Alerjik dedi doktor. Yeni bir vucut yagi kullanmistim. Ya o yapti yada cilek yemistim o yapti. Bakiyorum bakalim. Mustela ise yarat insallah.
Cnm yukari yazdim bide vazelin dene istersen. Ben mustelanin kiemizisini kullaniyorum. Oda gizel

Hindistan cvzi yagini deneyin kizlar.ediz dogdugundan beri hep onu kullandim.cok guzel nemlendiriyo.makat darligi kabiz olanlarada drum beyaz vazelini onerdi.kaka zorlanarak cikarsa pisik kremi gibi hemen etkisini yitirmiyomus.kolay cikarmasina yardimci olur dedi

Biz de 45 günlükken bi kere kan gördük. Kaka tahlili yaptırmak gerekiyor. Geneldr inek sütü alerjisinden oluyor. Brn süt diyeti yapıyorum şu an. Kan bi daha görmedik. Ama yarın götürüp bi tahlil verseniz iyi olur
saolcanim tahlil vermekte zor oluyo demi gunde bi iki jere yapıyo ne zaman yaoacagi belli olmuyo

Back
X