2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm takip et makat catlagida olabilir asiri sert gaz kaka yapmasi vs catlaga neden oluyor. Mukus veya renkte degisiklik varmi?? Ona gore doktora gorurursunuz

Doktor bana vucudu nemlendirsin doye saf sivi vazelin verdi banyodan sonra guresciler gibi yapgliyorum sabahta sari kantaron yagi sur dedi onu suruyorum.

Ay ben hicc sevmedim giydirene kadar cankm cikiyo :))

Cnm yukari yazdim bide vazelin dene istersen. Ben mustelanin kiemizisini kullaniyorum. Oda gizel
rengi sari ve civik canım jati degil mukusta yok takipteyim bakalım

Canim bu bahsettiginiz egzama mi benim kuzumdada cikti bi kere isminde pembe olan bi krem kullandik cok iyi geldi
Evet atopik dermatit demişti Dr inşallah ilerleyen zamanlarda geçer derdi aylık kontrollerinde şükür 5/6 aylık gibi olunca geçti kızımda ama yine kaşıntı gibi kollarının büklüm yerinde boyun altında ara ara olurdu linola kremi kullanirdim .. dediğin krem corasetin galiba pembe olan onu çok duydum ama kullanmadım ben hiç

Kizlar sizin bebislerde parmaklarini emiyormu benmkisi savahtan aksama kadar parmaklar agizda ya kiyafetleri bile cok islaniyo eline ne gelirse agzina sokuuo
Evettttt iki elini de sığdırmaya çalışıyor hatta girse girecek emzik veriyorum o sırada ama bı bakmisim emzik düşmüş cork cork elini emiyor

@maviucurtma33 @mucka yazamadigim zamandan beri yine kustu. Emdiği midede durmuyor çok üzülüyorum. Aç aç uyutmaya uğraşıyorum mecbur. Başka doktor geldi nobet degismisler sabahki doktor ile. Tahliller temiz. Ama salgın var Bursa civarında diyor. İshal olmadan sadece kusma şeklinde oluyormus. Seruma ilaç sık dedi hemşireye. Boş serum alıyormuş sabahtan beri ben de ilac var sanıyordum. 1 saat oldu ilac verileli. Yeni emzirdim bakalım kusacak mı tetikteyiz. Dua edin bize de kusmasin artık helak oldu yavrum kaç kere damar yolu açtılar. Tıkandı bir daha bir daha derken. İç çeke uyuttum. Bir de birkaç gün önce eşim midesini üşüttü yazmıştım buraya. Belki de ondan geçti diyor doktor. Ayirmistim odaları ama olmusbir sekilde. Dua edin de gecsin nolur.
Allah yardimciniz olsun şifasını versin rabbim zor sürec elbette sene güçlü ol ki yavruna daha iyi bakabil beslenmenede dikkat et evde anne hasta oldu mı bütün sistem çokuyor

Kizlar sizin bebislerde parmaklarini emiyormu benmkisi savahtan aksama kadar parmaklar agizda ya kiyafetleri bile cok islaniyo eline ne gelirse agzina sokuuo

Benknki de artik emzik almiyi canim sadece parmaklarini emiyo hatta sagdigim sutu disardayken biberonla veriyodum biberonida almiyo artik napcam bilmoyorum

Benknki de artik emzik almiyi canim sadece parmaklarini emiyo hatta sagdigim sutu disardayken biberonla veriyodum biberonida almiyo artik napcam bilmoyorum
Bnmkide emmiyordu canm doktora goturdum biri normal bebek buyudukce emme saati uzayacak birde artik hersey ilgisini cekmeye basladi emerken bisey ilgisini cekince emmeyi birakip bakicak dedi bi doktor kan tahlili istedi
Emizik te istemiyo artik sadece yumrugunu emiyo kiyafetlerini islatiyo hep gunde 4 kez degistriyorum kiyafetini

Bnmkide emmiyordu canm doktora goturdum biri normal bebek buyudukce emme saati uzayacak birde artik hersey ilgisini cekmeye basladi emerken bisey ilgisini cekince emmeyi birakip bakicak dedi bi doktor kan tahlili istedi
Emizik te istemiyo artik sadece yumrugunu emiyo kiyafetlerini islatiyo hep gunde 4 kez degistriyorum kiyafetini
Bacim onluk taksana niye 4 kez kiyafet degistiriyorsun

Mustelanin kremini alacagim genelde onu oneriyorlar. Bizim kizin dirseklerinde pullanma ve kirmizi dokuntuler oldu. Alerjik dedi doktor. Yeni bir vucut yagi kullanmistim. Ya o yapti yada cilek yemistim o yapti. Bakiyorum bakalim. Mustela ise yarat insallah.
Canim, benim buyuk oglanda olusan bazi takıntılı markalarim var, mesela sampuan losyon susuz temizleme bariyer kremde mutlaka mustela, emzik ve biberonda avent gibi... Mustela nin her urununden cok memnun kaldim. Beni hic uzmeyen bir markadir. Atopik dermatit icin de urunleri var basima gelmedigi icin kullanmadim ama umarim deri dokuntuleri icin ise yarar

Canim, benim buyuk oglanda olusan bazi takıntılı markalarim var, mesela sampuan losyon susuz temizleme bariyer kremde mutlaka mustela, emzik ve biberonda avent gibi... Mustela nin her urununden cok memnun kaldim. Beni hic uzmeyen bir markadir. Atopik dermatit icin de urunleri var basima gelmedigi icin kullanmadim ama umarim deri dokuntuleri icin ise yarar
Bugun 1 mayisin azizligine ugradim eczaneler kapaliydi yarin alacagimm. Mustelanin sampuani vardi begenmemistim yine ona dondum simdilik. Earth mama kullaniyordum uzundur guzelde aslinda ama bu dermatitleri ilerlemedenn yok etmemiz lazim.

Egzama ile ilgilide ne okusam stress kaynaklıdır diyor. 3 aylik bebenin ne stressi varsa artik. Offf bugun sutu emerken cok ugrastim yarinda boyle olmaz insallah diye diye egzama oldu yavrum evladim :D

Back
X