2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canlarim günaydın, gebelikte (32.hafta ya da sonrasi)
Isgoremezlik raporu alıp istifayı basan arkadaslarima berbat bir haberim var.

Rapor ödemesi vermiyorlar artik. Varsa benim gibi istifayı basan delikanlılar, gelin birlikte soguk su icelim

Teşekkürler canım. @Beklenti_delisi size de çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inş yavrun.
Kaç gündür tam okuyamıyorum bi tarama modunda bakıyorum denk gelmemişim yeni gördüm.
Bizim kızı da hastaneye yatırdılar. Açılmadı nefesi tam olarak. Damar yolu açarken çok ağladı beni almadılar ama kapıdan duydum açtıklarını tepinerek sökmüş çok zorlamış. En son ayağından açmışlar.
Şimdi de oksijen serum gidiyor. Beslemek yasak aranıyor kuzum ama bişey yapamıyorum. Beslemek solunum güçlüğünü tetikliyormuş şuan riskli durumda olduğu için.
Haberler böyle
Çöktüm resmen
Allah beterinden saklasın tüm evlatlara şifa versin inş
Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut dualarım seninle insallah iyi olacak evladın güle oynaya çıkacak hastaneden

Öyle ya onlar iyi olsun yeterki inş çabuk atlatır. Yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor.
Hasta olmasına sebep birkaç tanıdığa da içimden öfkeliyim çok:KK43: kendime de kızıyorum uyarladığım için. Bana ağır bir ders oldu
Ne oldu ki kuzum hasta hasta cocugu mu öptüler

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualariniz kabul oldu. Öğleden sonra bizi hastahaneden şutladılar. İlaç sıkmışlardi seruma o iyi geldi çok şükür emzirdim takip ettik kusmayinca çıktık doktor fitil verdi akşama kadar takip et kusarsa koy diye. Ama gerek kalmadi. Bir de sık emzirme birkaç gün dedi. Kusma ishale çevirdi biraz ama olacağını söylediler zaten kusma biter biraz da ishal olur diye. Tek sıkıntı oglum pek halsiz neşesi yok hiç. Yarına o da geçer inşallah. D Ddmm Gerçekten de en zoru besleyememek canım o sana acı acı bakıyor sen bişey yapamıyorsun. İnşallah geçer tez zamanda. Ben hala tetikteyim bakalım.
Birkaç güne bsy kalmaz insallah canım gözün aydin geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut dualarım seninle insallah iyi olacak evladın güle oynaya çıkacak hastaneden

İnş canım benim inş
Bende çok güçsüzüm kaç gündür hastanedeyiz git gel. Tip 1 diyabetlinin ve bacaklarımda çok çabuk ağrır. Daha ilk geceden zorlanmaya başladım. Burada gelebilecek kimsemiz de yok. Üç beş gün kalırsınız dediler gücüm yetmeyecek diye de kendimi kötü hissediyorum :(

Memede yaşıyor bizimki. Memekolik. Hiç almazsam 3 saat memese uyuyor. Ağzında meme 2 kere çekiyor 10 dk duruyor sonra biraz daha çekiyor. Yerine koyunca geri meme istiyor. Gaz sancısı olduğunda böyle ama. Olmazsa emiyor 10 dk 15 dk açığına göre. Dalınca memeyi ağızdan çıkarıp uyuyor. Gaz olunca memede rahatlıyor ama o daha da biriktiriyor
Benim kızda aynı ya özellikle gündüz böyle:( wc 'te gitmek için uyudu diye 2dk.yerine koyuyorum hemen uyanıp ağlıyo böyle bağımlı olmaları bi yönden iyi bi yönden kötü malesef:(

İnş canım benim inş
Bende çok güçsüzüm kaç gündür hastanedeyiz git gel. Tip 1 diyabetlinin ve bacaklarımda çok çabuk ağrır. Daha ilk geceden zorlanmaya başladım. Burada gelebilecek kimsemiz de yok. Üç beş gün kalırsınız dediler gücüm yetmeyecek diye de kendimi kötü hissediyorum :KK43:
Yetiyor cnm. Bitmiş zannediyorsun ama bitmiyorsun. Yaşadığın zor çok zor bir durum. Gene de ayaktasın. İnşallah iyileşir kuzun

canlarim günaydın, gebelikte (32.hafta ya da sonrasi)
Isgoremezlik raporu alıp istifayı basan arkadaslarima berbat bir haberim var.

Rapor ödemesi vermiyorlar artik. Varsa benim gibi istifayı basan delikanlılar, gelin birlikte soguk su icelim

Kız bekleseydin ya rapor süresinin bitmesini. Hatta ücretsiz izin bile alıp vakit kazanıp duruma göre işe döner veya dönmezdin.

Kizlar benim 2 kilom kaldi ne gidiyo ne geliyor sizler ne durumdasiniz

Ben doğumdan sonra 2kilo aşağı indim başlangıç kilomdan, sonra da 5kilo aldım. 63kilo oldum şaka gibi.

Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?

Back
X