- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.261
Ben cnm besigine yatiriyorum pis pis sesi aciyorum 5 dk uyuyorUyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cnm besigine yatiriyorum pis pis sesi aciyorum 5 dk uyuyorUyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Ben daha inemedim dogum kilomun asagisina aman dikkat et emzirirken alinan kilolar zor gidermisKız bekleseydin ya rapor süresinin bitmesini. Hatta ücretsiz izin bile alıp vakit kazanıp duruma göre işe döner veya dönmezdin.
Ben doğumdan sonra 2kilo aşağı indim başlangıç kilomdan, sonra da 5kilo aldım. 63kilo oldum şaka gibi.
Bennnncanlarim günaydın, gebelikte (32.hafta ya da sonrasi)
Isgoremezlik raporu alıp istifayı basan arkadaslarima berbat bir haberim var.
Rapor ödemesi vermiyorlar artik. Varsa benim gibi istifayı basan delikanlılar, gelin birlikte soguk su icelim
Bende kalca basen olmadida gobek burdayim diyor.+3 le devam Şu an tam 58 im kalça basen duruyor
Ben de eski kiloma döndüm sayılır ama koca bi göbek duruyor. İkinci de gitmiyo diyorlar göbekBende kalca basen olmadida gobek burdayim diyor.
2.sezaryandan mi acaba ilkinde karnim dumduz olmustu ama ne zaman tam gitti hatirlamiyorum bir 6 aylik olsun kuzularda diyete ve platese baslayacagimBen de eski kiloma döndüm sayılır ama koca bi göbek duruyor. İkinci de gitmiyo diyorlar göbek
Benimkine hiç belli olmuyor. Bazen ağzında emzikle kendi kendine uyuduğu oluyo görenler şaşırıp nazar ediyorlar hatta:) bazen kucakta geze geze pışpışlıyorum. Çoğu zamanda ayakta sallıyorum. Çok çok ağlayıp bi türlğ uyuyamazsa da battaniye de sallıyoruz. Her türlü kötü alışkanlık mevcut:)Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Yok benimki normal ama yine de duruyor göbek2.sezaryandan mi acaba ilkinde karnim dumduz olmustu ama ne zaman tam gitti hatirlamiyorum bir 6 aylik olsun kuzularda diyete ve platese baslayacagim
Gaz çıkarken kucakta uyuya kalouor eşimde kucakta uyutuyordu iyiden iyide kucağa alisti yerine koyup pışpışladık bi kere oldu başka daha olmadk iyice güldü uyandiUyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Gider o zaman cnm daha yeni dovum yaptik sayilirYok benimki normal ama yine de duruyor göbek
Kizlar benim 2 kilom kaldi ne gidiyo ne geliyor sizler ne durumdasiniz
O istah bende de var napcaz bilmiyorym1 aylıkken kilolar gitmişti benim ama göbeğim hala gitmedi maalesef. Daha da gitmez çünkü istahim hamileykenden bile fazla.
Ayy canim yavrucak ya kiyamam Rabbim sifa versin sanada sabir versin hayat duruyor bebisler hasta oluncaTeşekkürler canım.Beklenti_delisi size de çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inş yavrun.
Kaç gündür tam okuyamıyorum bi tarama modunda bakıyorum denk gelmemişim yeni gördüm.
Bizim kızı da hastaneye yatırdılar. Açılmadı nefesi tam olarak. Damar yolu açarken çok ağladı beni almadılar ama kapıdan duydum açtıklarını tepinerek sökmüş çok zorlamış. En son ayağından açmışlar.
Şimdi de oksijen serum gidiyor. Beslemek yasak aranıyor kuzum ama bişey yapamıyorum. Beslemek solunum güçlüğünü tetikliyormuş şuan riskli durumda olduğu için.
Haberler böyle
Çöktüm resmen
Allah beterinden saklasın tüm evlatlara şifa versin inş
Delisin ya niye kabus olsun nerden buldun beni diyorum ben bulurum yeterki arayim diyorsunAhaha araaaa beniiii optum seniii seniiii
Hayir olsun diycem ama bi insan beni ruyasinda goruyorsa hayir degildir o kabustur '![]()
Bende82 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim. 79 a kadar düştüm. 82 ye çıktım yine. Deli gibi yiyorum bu arada. Tatlı tuzlu acı ekşi alllah ne verdiyse. Ömrümde bukadar çok yediğimi hatırlamıyorum.Kız bekleseydin ya rapor süresinin bitmesini. Hatta ücretsiz izin bile alıp vakit kazanıp duruma göre işe döner veya dönmezdin.
Ben doğumdan sonra 2kilo aşağı indim başlangıç kilomdan, sonra da 5kilo aldım. 63kilo oldum şaka gibi.
Bende zaten hepsivardı. Çığlık atiiylerdiBende kalca basen olmadida gobek burdayim diyor.
Ben bir dahaki öğünü bekleyemiyorum akşama hiç dayanamam. Hele su. 5 şt su içiyorumdur. Seneye belki ama ben 3-4 gün tutunca dudaklarım yarılmaya başlıyor. O yüzden seneye de tutamam gibiEmziren anneler ramazanda oruc tutacak misiniz
Ben kendi yatagimizda yanima yatiriyorum uyumasini bekliyorum biraz guldurup öpüp uzaniyorum yaninda kendisi uyuyor canim. İşin kötü yanı yataginda uyumak istemiyor pek ben de sonradan kendi yatagina koyuyorumUyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?