2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz bu bebeleRi nasıl giydirecez hanımlar ev 23 derece bazen 22 24 suan hiç göremedik Ankara’da hava bi yağmurlu bi acık sma acayip basık ve nem vSr
İnçe ip askılı zıbın üstüne uzun kol zıbın tek alt v çorap giydiriyorum gece ince ille tarzı peştemal gibi bi battaniye terlemiyor ama acaba diyorum ondan da mi uyanıyor tek uzun kol zıbına mi geçsem akşamları da serin oluyor bi yere giderken üst değiştirmediğim icin inçe ip askılı zıbını hep içinde olsun diye baştan giydiriyorum
Biz elmadağ tarafındayız burası 2 3 derece daha soğuk bende kararsızım. Daha kısa kollu zıbına yeni geçmiştik dün geri uzun kollu giydirdim altınada patikli seylerden giydiriyorum bu arada 2.5 aylık cocugu 2. Kez grip yaptım babasından bulaştı korkuyorum üşücek diye

Bence henüz erken canim alta kısa kollu zıbın üste de incecik penye gibi uzun kollu giydiriyorum ben. Ve ince tek pantolon
Tek bi uzun kollu zibin giydiriyorum bi alt genede cok terliyo ev cok sicak disiri evden daha sicak ne giydiricsgme sasirdim canm ya hava bi oyle bi boyle insallah hasta etmem cocugu

Ben giydiriyorum çünkü hava çok sıcak bizim evde çok güneş alıyor bu saatte bile 26 derece.
Bnm evde cok gunes aliyo sabah yatak odayla basliyo oglen salonda aksam bebek odasinda ev bildiginyaniyo ama cocugu kisa kollu giydirsem usuyup usumedigini nasil anlicam canm

Annem gelip kalmaz canım, babam durmaz yani tek. Keşke annem gelse benim de işime gelir. Gidip bırakıcam servis beni ordan alıcak, öğleden sonra zatem kendim dönüyorum. Gidip bebişi alıp gelicem eve. Tabi bu planımın tutması için gidip konuşucam, ekimde ücretsiz izin verirlerse olacak.

Off canım valla ben evde beraberken de öpe öpe seviyorum. O kadar küçükler ki insan kıyamıyor çok zor.

Yok kız nerdeee:KK70: hakkını yemiyim eşimin geliri iyi aslında ama savuruyor, tutturamıyorum. Eşimin babasından kalan taksi plakası var ablasıyla ortak. Ordan gelen bi para var aslında her ay sabit ama bizim ev kredisi ödeniyor geriye biraz para kalıyor, onu da eşim ablasından almıyor. Baya bildiğin hakkı olanı almıyor. Bu da beni küplere bindiriyor. En son mesela ablası sana para yollıyım zamlandı diye yazmış eşim de sen harca bana lazım değil yazmış. Ya para lazım değil diye bişey olabilir mi hep lazımdır. Bende söyledim az da kalsa hakkımıza istiyorum alacaksın dedim. Ablası da hatalı, benim hakkımsa bana yolla direkt niye soruyorsun yollayım mı diye. Bak yine sinirlendim.

Bende korse taktım hamilelik kilomun 2kilo altına inmiştim. Sonra gelenle gidenle yiye yiye şiştim. Tartılmaya korkuyorum. Ben hamilelikte 7kilo almıştım bide seviniyordum aynı kilomda kalıcam diye. Yemesem zayıflıcam ama onu daha beceremedim.

Ben 1saat koşarım da benim kız dırmuyor:işsiz: evde eliptik bisikletim var, dün 10dk binenildim.

Bizim dr 3-5-7de yaparız dedi.

Benim annem bakıyor haftada bir gün gidiyorum dışarı markete filan çokınca. Altını da alıyor uyutuyor sallayarak da olsa.

2gündür giydirdim. Çok terliyor çünkü artık. Kontrol ediyorum sevamlı kollar sıcak üşümüyor.
Kollar sicak olunca üşümüyor demk dimi?

Bnm evde cok gunes aliyo sabah yatak odayla basliyo oglen salonda aksam bebek odasinda ev bildiginyaniyo ama cocugu kisa kollu giydirsem usuyup usumedigini nasil anlicam canm
Kollar ve ayaklar kan dolaşımından dolayı soğuk olabilirmiş. Mete'nin de her zaman sıcak olmuyor ama evde hepimiz şort tişört geziyoruz çok sıcak geliyo bana onun da üşüdügünü zannetmiyorum.

Biz elmadağ tarafındayız burası 2 3 derece daha soğuk bende kararsızım. Daha kısa kollu zıbına yeni geçmiştik dün geri uzun kollu giydirdim altınada patikli seylerden giydiriyorum bu arada 2.5 aylık cocugu 2. Kez grip yaptım babasından bulaştı korkuyorum üşücek diye
Ben kısa kolluya geçemedim daha ev gece doguk oliyir ben tişörtle yatıyorum kalkınca üşüyorum mesela
Uzun kollu giydiriyorum içine inçe askılı zıbın acaba onu mu giydirmesem artık diye düşündüm
Grip olduğunu nasıl anladın KuZum öksürüyor mu burun akıntısı mi var

Bu doğum kontrol hapı bana uykusuzluk yaptı sanırım. Oğlum bile uyuyor ben uyuyamıyorum. Daha 5 gün oldu başlayalı. 3 gündür gece uyuyamıyorum sonra da gündüz kendime gelemiyorum. Bir de ruhsal olarak da iyi değilim. Sürekli ağlıyorum eşime çok öfkeli davranıyorum. Boşanmak geciyor aklimdan sürekli. Hesap yapıyorum neyi nasıl yoluna koyarim boşanirsam diye. Ayy bana geliyorlar ya ne yapsam olmuyor kafam rahatlamıyor.
Sakin sakin... d. Kontrol hapları ilk başta duygu değişimi yapar...

Bizim ev hala 22 derece. kışın bile daha sıcaktı:)) aynı giydirmeye devam. Kısa kola temmuzda geçeriz belki:)))

Annem gelip kalmaz canım, babam durmaz yani tek. Keşke annem gelse benim de işime gelir. Gidip bırakıcam servis beni ordan alıcak, öğleden sonra zatem kendim dönüyorum. Gidip bebişi alıp gelicem eve. Tabi bu planımın tutması için gidip konuşucam, ekimde ücretsiz izin verirlerse olacak.

Off canım valla ben evde beraberken de öpe öpe seviyorum. O kadar küçükler ki insan kıyamıyor çok zor.

Yok kız nerdeee:KK70: hakkını yemiyim eşimin geliri iyi aslında ama savuruyor, tutturamıyorum. Eşimin babasından kalan taksi plakası var ablasıyla ortak. Ordan gelen bi para var aslında her ay sabit ama bizim ev kredisi ödeniyor geriye biraz para kalıyor, onu da eşim ablasından almıyor. Baya bildiğin hakkı olanı almıyor. Bu da beni küplere bindiriyor. En son mesela ablası sana para yollıyım zamlandı diye yazmış eşim de sen harca bana lazım değil yazmış. Ya para lazım değil diye bişey olabilir mi hep lazımdır. Bende söyledim az da kalsa hakkımıza istiyorum alacaksın dedim. Ablası da hatalı, benim hakkımsa bana yolla direkt niye soruyorsun yollayım mı diye. Bak yine sinirlendim.

Bende korse taktım hamilelik kilomun 2kilo altına inmiştim. Sonra gelenle gidenle yiye yiye şiştim. Tartılmaya korkuyorum. Ben hamilelikte 7kilo almıştım bide seviniyordum aynı kilomda kalıcam diye. Yemesem zayıflıcam ama onu daha beceremedim.

Ben 1saat koşarım da benim kız dırmuyor:işsiz: evde eliptik bisikletim var, dün 10dk binenildim.

Bizim dr 3-5-7de yaparız dedi.

Benim annem bakıyor haftada bir gün gidiyorum dışarı markete filan çokınca. Altını da alıyor uyutuyor sallayarak da olsa.

2gündür giydirdim. Çok terliyor çünkü artık. Kontrol ediyorum sevamlı kollar sıcak üşümüyor.
O zaman eşini borca sokacaksın cnm. Mesela çalışmak istediğini servisle otobüsün yorduğunu araba istediğini söyle. Arabaya borçlansın. Ablasının verdiğini alır belki. Yada takı toka iste sürekli. Yatırım olur kızına

Kızlar bu ayki aşı neymiş böyle ya. 2 gün ateş oldu artı huzursuzluk da çok fenaydı. Şükür bugün ateş yok huzursuzluk da olmaz inşallah. 1 hafta sürdü diyenler var:/
Bu aşılardan çok korkuyorum. Allaha şükür atlatmışsınız. Benimkinin ateşi diğer aşılarda bile çıkmıştı o zaman 4.ay aşısını düşünemiyorum

Merhaba Melis 343434 dün forumlarda gezerken ddenkgeldim
1yıl önce yazmissiniz ama şu an ben de aynı durumu yaşıyorum. 5+5 haftalık hamileyim ve birkaç gündür goguslerimdeki dolgunluk kayboldu çok korkuyorum bebeğe bişey oldu diye. Zaten daha önce 9 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtaj oldum.
Sizin de 5 haftalıkken goguslerinizdeju dolgunluk kaybolmuş sonrasında olumsuz bir durum oldu mu acaba? Cevap yazarsanız sevinirim.
Göğüslerdeki dolgunluk artıp azabilir cnm. Korkmana gerek yok. Sen doktora gitmeyi ihmal etme. Düşük önleyici İğne yada hap verebilir. Ama dediğim gibi göğüslerindeki değişime takılma. Bulantın falan var mı? Bunlara da bak. Hoş kiminde bulantı bile olmuyor

Ben giydiriyorum çünkü hava çok sıcak bizim evde çok güneş alıyor bu saatte bile 26 derece.

bizimde ayni oğleden sonra çok güneş alıyor. ev 26-27 nin aşağisina düşmüyor.bende artik arada çit çitli bodyle birakiyorum . ama disari cikarmadim oyle. bendee istiyorum oğluşumu yaz gelsin şort tişörtle çikartayim sıkıldik tulumdan :rolleyes:

Göğüslerdeki dolgunluk artıp azabilir cnm. Korkmana gerek yok. Sen doktora gitmeyi ihmal etme. Düşük önleyici İğne yada hap verebilir. Ama dediğim gibi göğüslerindeki değişime takılma. Bulantın falan var mı? Bunlara da bak. Hoş kiminde bulantı bile olmuyor
Daha 5hafta 5 günlüğüm. Bulantı da yok kusma da yok henüz.sadece goguslerim siskindi artık yumusadilar. Çok hafif kasiklarimda kıpırdanma var gibi. Birde şeffaf bı akıntım var ara ara.
İlkini kaybettigim için hem progestan iğne hem de vajinal jel verdi onları kullanıyorum. Bakalım inşallah hiçbir şey yoktur bebegimde

Daha 5hafta 5 günlüğüm. Bulantı da yok kusma da yok henüz.sadece goguslerim siskindi artık yumusadilar. Çok hafif kasiklarimda kıpırdanma var gibi. Birde şeffaf bı akıntım var ara ara.
İlkini kaybettigim için hem progestan iğne hem de vajinal jel verdi onları kullanıyorum. Bakalım inşallah hiçbir şey yoktur bebegimde
Hiccc korkma tatlim. Ben hamileligim boyunca hicbir belirti yasamadim. Kusmadim midem bulanmadi goguslerim sismedi. Karnım bile dogurmaya giderken 4 aylik hamile gibi duruyordu. Sadece son aylarda gogus uclarim hassaslasti o kadar. Ama mesrla sanki surekli adet olacakmis gibi kasik agrim oldu ilk 2 3 ay. Yasanilan belirtiler hamileligin gelisimini gostermez. Yesil ve kokulu akintin varsa yada dayanilmaz agrin varsa ve son ihtimal olarak kanaman lekelenmen vs varsa hemen doktoruna danis. Onun disinda endiselenme. Cunku stress cok ciddi sorun ve bebege en cok zarari stress veriyor.

Hiccc korkma tatlim. Ben hamileligim boyunca hicbir belirti yasamadim. Kusmadim midem bulanmadi goguslerim sismedi. Karnım bile dogurmaya giderken 4 aylik hamile gibi duruyordu. Sadece son aylarda gogus uclarim hassaslasti o kadar. Ama mesrla sanki surekli adet olacakmis gibi kasik agrim oldu ilk 2 3 ay. Yasanilan belirtiler hamileligin gelisimini gostermez. Yesil ve kokulu akintin varsa yada dayanilmaz agrin varsa ve son ihtimal olarak kanaman lekelenmen vs varsa hemen doktoruna danis. Onun disinda endiselenme. Cunku stress cok ciddi sorun ve bebege en cok zarari stress veriyor.
Sağolasın canım içimi rahatlattın. Umarım dediğin gibidir hicbirsey olmamıştır bebeğime:(

Back
X