2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende seninle aynı durumdayım canım. lllturkiye sitesnden fazla süt yaz makalesini okuyabilirsn. Orda fazla süt problemine çözüm yolları anlatmışlar. Sağmayın diyor süt iyice artar diyor. 3. Aydan sonra süt ihtiyaç kadar iner diyor

Kuser giderler esimde tabi bana eziyet eder senin yuzunden diye konusur durur

Annemler 1 gece kaldi kafayi yiyecekti. Yemek yaptı filan ama anneme surekli emirler bilmislikler tasladi. Esime soyluyorum benim sinavlarim bi bitsin bekle diyor. Tek basina kalamzmis lohusa

5 tane depent kullandim .Yurutulene kadar uzerimde uzun gecelik vardi surekli kanama kontrolu yaptıkları icin pratik oldu .Yuruyecek duruma gelince de pijamami giydirdiler onla rahat ettim .En az 1 gecelik 2 pijama diyorum .Geceligim hemen kirlendi .Pijama da agri kesici yaptıklarında kirlendi .
Hametan i bize cocuk dr u yazdi .Kendi dr um da farkli bir iz kremi yazcakti .Dermatix alsam olur mu daha once olumlu sonuç aldim dedim .Tamam o zaman onu al dedi .Ama yara tazeyken surulmuyor

Bende o ikisini araştırdım canım biri dediğim bira mayası tableti solgar biride damla ikisinide kullanmam lazım mı acaba hangisi daha etkilidir ki? Miktar baya baya arttı mı
Doktor ikisini birlikte kullanacaksın dedi. Yeni başladığım için çok bir şey söyleyemiyorum arttı evet ama çok çok da değil. Fakat yapılan araştırmalarda sütü arttırdığı kanıtlanmış Malt ın.

Cnm benim de 23 gündür denemediğim şey kalmadı.sütüm hala çok az.2 göğüsten ancak 30cc geliyor.dr emdireceksin diyor.çocuk süt olmayınca emmiyor.ee mama veriyoruz onunla da bu hafta fazla kilo almış.mamayı azalt diyor.süt mü var ne içecek bu çocuk.canıma yetti valla.humana çaylar,rezene çayları,malt içecekler,beslak damla Ve binimin süt İçin yediğim bir dünya şey.sonuç 23 gündür artmayan Ve çok az olan süt.ben kabul ediyorum artık.bu fizyolojik bir şey ne yapsan boş.damlanın hiç bir faydasını görmedim canım,yukarda saydığım bi dünya şeyin de.son olarak dün solgarın bira mayası tabletine başladım.fakat ondan da umudum yok sonuçta malt içeceklerle aynı sayılır Ve ben kolilerce malt içtim

Biraz zor bi doğum olmuş ama sağlıkla aldın kucağına çok şükür önemli olan bu. Çok geçmiş olsun canım. Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Evet cnm yanma varsa büyük ihtimalle enfeksiyon dur 2 3 gün bol su içerek geçirmeyi dene olmazsa doktor a görün sana antibiyotik verir

Ben de doğumdan itibaren kullandım cmm hastaneye de aldım benimle gerçekten faydası oldu:)
Ohh şimdi den sıhhattler olsun minnoş a mışıl mışıl uyur şimdi banyodan sonra ♡♡
Kuser giderler esimde tabi bana eziyet eder senin yuzunden diye konusur durur
O zaman akışına bırak cnm duymaamaya görmemeye çalış yaptıklarını söylediklerini.
Allah yardımcın olsun ve sabır versin inşallah bir an önce gider

eşim gelsin acile gidicem sanırım çünkü şimdi baktım da ucu açılmış gibi parmak ucu kadar. iz kalmasında değilimde biran önce sorunsuz iyileşelim

Evet sancı çok zor fakat normal doüum sonrası sezeryan ile kıyaslanamaz kesinlikle.İlk doğumum sezeryandı bebeğimle ilk 10 gün kısıtlı ilgilendim.Şimdi normal doğurdum aynı gün yürüdüm vs 3. Gün evi süpürdüm ve hiç yatmadım.Bende sancıya dayanamayacağım sandım,sürekli sezeryana alın diye ısrar ettim.Dr hersey iyi gidiyor dayan dedi hep.Ben avrupadayım bu arada, burada herkes normal doğuruyor sezeryan sadece komplikasyon varsa oluyor.Türkiyede özel hastanelerde durum biraz farklı.

Bana da iz için contratubex diye bir jel verdi dr ama hiç kullanmaya fırsat olmadı bi de ben de saçma bi şekilde korku oluştu dikişe bakmak bile istemiyorum dokunamıyorum falan

Annemler 1 gece kaldi kafayi yiyecekti. Yemek yaptı filan ama anneme surekli emirler bilmislikler tasladi. Esime soyluyorum benim sinavlarim bi bitsin bekle diyor. Tek basina kalamzmis lohusa
Walla kafanı şişiren mutsuz eden birileri olmasındansa lohusa tek başına kalsın daha iyi. Zaten lohusalıkta insan depresyona girmeye çok meyilli oluyor bi de bu can sıkıcı Kişiler bildiğin hasta ediyor insanı Allah tez zamanda seni de rahatlatsın

Kızlar bizim bebişin gece gündüz algısı tamamen zıt hale geldi geceleri hiç uyumuyor gündüzleri de bayılıp gidiyor gece uyumayınca ben de uyumuyorum tabi gündüz de ben uyuyamıyorum kafayı yicem uykusuzluktan başım ağrıyor artık gece gündüz algısı 40 ında oturur diyorlar doğru mu acaba

Bana da iz için contratubex diye bir jel verdi dr ama hiç kullanmaya fırsat olmadı bi de ben de saçma bi şekilde korku oluştu dikişe bakmak bile istemiyorum dokunamıyorum falan
O bende en bastan beri var 3.gun bakabildim hala bakamıyorum. Bakinca o basma anlarini tekrar yaşıyorum. Nasil bozdularsa psikolojimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…