2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bende anlamadim ki bebek cok saglikli ama mol gebelige benzer goruntu var beta hcg ver dedi verdim kan sonucu cikinca beni aradilar pazartesi gel dr gorusecek noldu kotu birseymi dedim yuzyuze gorusecek dedi iyice allak bullak olduk baska dr a gittim bebek cok saglikli rahim iyi mol boyle olmaz mol degil rahat olun dedi ama oda beta hcg yuksek cikmis illa icim rahat etmedi dersen perinatologa git dedi ama rahatlatti beni bende yok dedim pazartesi yi beklicem zatrn benim dr tup bebek dr u perinatolog zaten bakalm pazartesi ne dicek hic bi belirtisi yok ama boyle bi suphe dediler kan yuksek dediler allak bullak ettiler ama digeride dr yani bi suru hastasi var oda ünlü oda hic bi sorun yok hcg yuksek ama referans araliginda dedi bilmiyoruz ki. ayprensesii yok canm bizimki 4. Tup bebek hicc oyle riskler almadik daha once kimyasal,dis gebelik gecirdigim icin korkuyorum insallah buda beni bulmamistir gunumu zehir ettiler

Benimki de şehir dışında ama cinsiyet öğrenmek için gelicekmiş birlikte gidicez diye tutturdu, benim için sorun değil ama insan şaşırıyor o kadar yoldan gelicek olması garip geldi

Benimki de şehir dışında ama cinsiyet öğrenmek için gelicekmiş birlikte gidicez diye tutturdu, benim için sorun değil ama insan şaşırıyor o kadar yoldan gelicek olması garip geldi
Başka zaman olsa böyle düşünür müyüm yoksa bu hormonlar mı beni böyle yaptı bilmiyorum. Paylaşamıyorum şimdiden. Sadece ilk ve en özel anımda eşimle olmak istiyorum. İlerleyen haftalar olsa daha rahat hissedeceğim kendimi

hayirli haberler al insallah cnm cinsiyet tahmini yaptimi :)
Yok cnm nerde sırtı dönk uyuyordu uyanmadı bi türlü ense kalınlığını zor ölçtü

Anldm cnm inşallh bişy yoktur..aklma geldi olur ya belki hamilelikten sonra olmuştur dedim..inşallah bişey yoktur

Kızlar progestanı bırakan varmııı??????
Bırakınca herhangi bi akıntı fln geldimi????
Ben 2 gün oldu bırakalı az önce gördüm koyu sarı alıntım var az da deil çok da deil normalmidir

Canım ilk olduğu için de olabilir benim de ilk çok sahipleniyorum. Bazen kimseye sevdiremeyecekmişim gibi hissediyorum. Hormonlardan dolayı da olabilir sanırım biraz kıymetli geliyor bize.

Benim hem kadın doğumcu hem endokrin doktorum kilo takıntısı var benim şansıma

Ben zaten 2 hafta sonra gidince sorarım ona göre yaptıracağım

Valla sadece kilolarıma yaradı diye düşünüyorum. Belirgin bir artış olmamıştı sütte.

Aynen bende baya Malt içecek tüketmiştim oğlumda. E bebekten kolilerce alıp stoklamıştık. Halbuki hiç gerek yokmuş. Yerine şekersiz meyve hoşafı ve bol su aynı görevi fazlasıyla görüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…