- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.761
Evet ben balık yağı kullanıyorum oceans marka
Bana da 5şubata randevu verdiler ilk doz için.Kızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında tetanoz aşısı olucakmışım sizede söylediler mi ? Aşıyı
Benimki de şehir dışında ama cinsiyet öğrenmek için gelicekmiş birlikte gidicez diye tutturdu, benim için sorun değil ama insan şaşırıyor o kadar yoldan gelicek olması garip geldi3. torunları olacak aslında. Ama diğerleri izne geldiğinde onlarıda bir şekilde doktora götürüp gördü
Bir yandan öyle ama benimkide fazla ilgili randevu gününü saatini bilmek istiyor, doktordan çıkmadan naptınız diye arıyor, hemen video fotoğraf istiyor. İlerleyen dönemlerde beraber gideriz muhakkak. Ama her seferinde ister diye de endişeleniyorum.
Başka zaman olsa böyle düşünür müyüm yoksa bu hormonlar mı beni böyle yaptı bilmiyorum. Paylaşamıyorum şimdiden. Sadece ilk ve en özel anımda eşimle olmak istiyorum. İlerleyen haftalar olsa daha rahat hissedeceğim kendimiBenimki de şehir dışında ama cinsiyet öğrenmek için gelicekmiş birlikte gidicez diye tutturdu, benim için sorun değil ama insan şaşırıyor o kadar yoldan gelicek olması garip geldi
Evet canım banada şubatta gel aç gel dedi birdeKızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında tetanoz aşısı olucakmışım sizede söylediler mi ? Aşıyı
Senin kan testi yapılmadı mı ? Belki ondan aç gel demiştirEvet canım banada şubatta gel aç gel dedi birde
Benimde o zaman 20. Hafta oluyor sanırım hesaplamadım ama canım20.ci haftada dedi bana sağlık ocağı canım
Sen nasıl beslendin canım emzirirken
Ben de şu an 68 kiloyum. Yani doğuma gittiğim kilodan fazlayım
Doktorum bir sürü söylendi zaten.Bu tuzağa bir daha düşmeyelim bence
Yok cnm nerde sırtı dönk uyuyordu uyanmadı bi türlü ense kalınlığını zor ölçtühayirli haberler al insallah cnm cinsiyet tahmini yaptimi :)
Anldm cnm inşallh bişy yoktur..aklma geldi olur ya belki hamilelikten sonra olmuştur dedim..inşallah bişey yokturkizlar bende anlamadim ki bebek cok saglikli ama mol gebelige benzer goruntu var beta hcg ver dedi verdim kan sonucu cikinca beni aradilar pazartesi gel dr gorusecek noldu kotu birseymi dedim yuzyuze gorusecek dedi iyice allak bullak olduk baska dr a gittim bebek cok saglikli rahim iyi mol boyle olmaz mol degil rahat olun dedi ama oda beta hcg yuksek cikmis illa icim rahat etmedi dersen perinatologa git dedi ama rahatlatti beni bende yok dedim pazartesi yi beklicem zatrn benim dr tup bebek dr u perinatolog zaten bakalm pazartesi ne dicek hic bi belirtisi yok ama boyle bi suphe dediler kan yuksek dediler allak bullak ettiler ama digeride dr yani bi suru hastasi var oda ünlü oda hic bi sorun yok hcg yuksek ama referans araliginda dedi bilmiyoruz ki.ayprensesii yok canm bizimki 4. Tup bebek hicc oyle riskler almadik daha once kimyasal,dis gebelik gecirdigim icin korkuyorum insallah buda beni bulmamistir gunumu zehir ettiler
Kesinlikle canım bir fikir olur bizlereÇok teşekkürler en azından fikir olur elimizden geldiğince yapmaya çalışırız
Canım ilk olduğu için de olabilir benim de ilk çok sahipleniyorum. Bazen kimseye sevdiremeyecekmişim gibi hissediyorum. Hormonlardan dolayı da olabilir sanırım biraz kıymetli geliyor bize.Başka zaman olsa böyle düşünür müyüm yoksa bu hormonlar mı beni böyle yaptı bilmiyorum. Paylaşamıyorum şimdiden. Sadece ilk ve en özel anımda eşimle olmak istiyorum. İlerleyen haftalar olsa daha rahat hissedeceğim kendimi
Benim hem kadın doğumcu hem endokrin doktorum kilo takıntısı var benim şansımaayy çok şaşırdım aranızda en kilolu benim yaklaşık 90 civarıyım, doktorum çok kilo almamaya çalış ama kiloyu da stres yapma kilo istemediğimiz bişey ama bebeğin sağlığı daha önemli dedi. Benim ki mi çok rahat anlamadım ki
Ben zaten 2 hafta sonra gidince sorarım ona göre yaptıracağımBen tetanoz aşısı olmayacağım doktor istemedi. Benim başka bir rahatsızlığımı az da olsa tetikleme ihtimali olduğu için risk almaya değmez dedi. Sağlık ocağı yapçaz dese bile doktorunuza bir sorun bence.
Sağlık ocağına ilk defa gitmiştim ama kendi doktorumda kan testi yaptırmıştım söyledim de ama aç gel dedi yine canımSenin kan testi yapılmadı mı ? Belki ondan aç gel demiştir
Doktor kendisi verdi canımDoktor kendisi mi verdi canım yoksa sen mi istedin?neden her doktor farklı hap veriyor tahlillere göre mi anlamadım doğrusu.
Evet yinede yapıyorlar o sonucu dosyamıza koyuyorlar sağlık ocağındaSağlık ocağına ilk defa gitmiştim ama kendi doktorumda kan testi yaptırmıştım söyledim de ama aç gel dedi yine canım
Valla sadece kilolarıma yaradı diye düşünüyorum. Belirgin bir artış olmamıştı sütte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?