2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yada doguma kadar erkek diye hazirlaniyormusuz bi doguyormus kiz o zaman tam şok. Mavilileri duzmeye basladik bile
Benim sat da 5 ekim kasima sarkmis olamaz. 91liyim 2017de tam 26 yasinda oluyorum.
Bu arada erkek deyip kız pek çıkmıyor ama kız deyip erkek çıkan çok var sağlıklı olsunda

Ben henüz hissetmiyorum daha zamanım vat sanırım 12 haftalığız henüz. İlk hamileliğim ama benimfe göbeğim belirginleşti hamile pantolonu almıştım onu giyiyorum kendi pantolonlarım olmuyor artık malesef

ayprensesii canim hamilelik takvimi derken anlamadm nasil oluyor
Mesajların altında çıkıyor ya bebek resimleri yazılar var.... o işte sende kendi profil ayarlarından yapabilirsin yada bizim takvimlerin altında... hamilelik günlüğünü imzalamak için tıklayın yazıyor oraya tıkla..

Olabilir cnm içeride neler oluyor kim bilir...

hayirli olsun canim insallah saglikla alirsin kucagina. Benimde buluzlarim olmuyor pantalonlarim esnek ve gobek alti oldugu icin rahat ediyorum onlarla. Gobegime birsey degdi mi zaten rahatsiz oluyorum

Ben transferden geldiğimde rüyamda altın kolye görmüştüm. Kız evlada yoruyordu dediğin gibi. Çin ve Rus takvimine göre de kızdı. Dünde doktorumuz da kıza benzetti.

walla kuzu çin rus ve biyolojik takvim kız diyo... hamileliğim diğer iki hamileliğimle tamamen farklı.... doktor 12. haftada kıza benziyo dedi ama emin konuşmadı... rüyamda da kolye gördüm artık ne olur bende bilmiyorum..

neden bilmiyorum ama bana kız gibi geldi canım.. sağlıklı olsunda en önemlisi o

bende başladım pantalonlarımı giymeye çok rahat ettim valla... hissetme olayına gelince sanki akşamları bişiler oluyo 3. hamilelik ama hala ayırt edemiyorum bebiş mi gaz mı başka bişi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…