2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde öyle gördük pipiyi bakalım bu haftada randevum var bakalım bu sefer ne dicek :)

Hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim :) inş netleşir bir an önce ona göre bişeyler bakarız. En korkuğum da aylarca yanlış cinsiyet söylemeleri :) öyle bişey olursa şoka girerim herhalde :)

32 yi 2017 ocakta doldurdum 33 ten gün aldım bu ay 33 doldurucam ama söylerken 32 diyorum artık 33 dicem anaaa 33 dicem
Anladm ama 33e bakıyorum dedin neden onu anlamadım... bnde 88liyim kasımda 29 oldum ama 28e baktım ekim ayı gerçi ikiside erkek yazıyor bnde

Rabbim ne güzel kendiliğinden vermiş sana. Sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah. Bu süreçte bir çok doktora gidip bizin için en uygun olanı seçmeye çalışıyoruz. Herkes farklı şeyler bekliyor, umarım sende memnun kalırsın. Başka bir sorun varsa severek yardımcı olurum

Anladm ama 33e bakıyorum dedin neden onu anlamadım... bnde 88liyim kasımda 29 oldum ama 28e baktım ekim ayı gerçi ikiside erkek yazıyor bnde
Çünkü ocak ocak 22 de 33 doldurucam nasıl doğar doğmaz 1 günlük oluyorsak bende ocak ayı girince bir yaşımı doldurup diğerinden gün alıyorum yani 33 tam dolduruyorum yılın ilk ayı olduğu için hesaplamak kolay olıyo hangi yaşın içindeysem onu hesaplıyorum mesela hamilelik takvimlerinde 13 haftası içindeyim yazıyor onun gibi bişey biraz kafa karıştırıcı mesela sende şuan 30 un içindesin ama 29 a bakmışsın çünkü 29 un içinde hamile kalmışsın yani doğru bakmışsın takvime

canım bende battaniye örüyorum bundan öncede yelek örmüştüm. Kadife ipten örüyorum battaniyeyi daha bitmiedigi icin pek belli olmuyo

Sagol cnm. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Çok doktora gidip kafa karıştırmak istemiyorum bir de zaten sürekli yatacaksın dedi doktor. Evimde İzmir merkeze uzak. Ahmet Gülere 2 arkadaşım gitti. 2side sezeryan doğum yaptılar. Öyle istemişler zaten. Memnunlardı onlarda. Eşim işte şimdi gelince konuşayım onun da evde olabileceği bir zamana Ahmet Beye randevu alayım diyorum. İnstagramda Ali Öner Erdogdu diye bir doktoru da takip ediyorum. Genelde normal dogum yaptırıyor hatta dikişsiz olanlar da oluyor. İkisi arasında kararsız kaldım ama ona gideni de hiç duymadım etrafımda.

29 a bakman gerek
Vallaha anlamadım bu takvime göre mi içinde olduğun yaşa bakıyorsun..
çin takvimide öyle ya hesplıyo 1 ekliyor fln...
Ben 28 yasında hamile kaldm 29a yeni girdim kasım 2018de 30 olucam 28 ve 29da erkek çıkıyor... neyse kafam çok karıştı hayırlısı

göbeğimin sol tarafında göbek deliğimin hafif aşağısında bişiler oluyor sanırım kazı çalışması mı yapıyo acaba minik

kuzu benimde öyle hamile kaldığım ayla doğduğum ay aynı çıkınca bizim kafalar karıştı....
Rabbim neylerse güzel eyler...
bikaç gün daha bekleyip görücez elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…