2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi gördüm mesajını canım bende ocean almaya başlayayım diyorum ama doktora sormaya çekiniyorum.
Canım siz bilirsiniz dediğim gibi Google woto yazın birde instgramda karatsycılar neler kullandıkları yazıyorlar ben çok araştırdım zaten yıllar önce vermişti doktor bana şeker rahatsızlığında destek için

DHA ve epa en çok bunda birde kapsülü sığır jelatini değil balık jelatini olmak zorunda kullandığız markada ne yazıyor

Birde instgramda Prof.dr.yeşim erbil var mehmetali Erbil'in kızkardeşi endokrin doktoru oda yazdı geçenlerde hamileler DHA yüksek olanı kullansın diye bulursam atayım

Niye vermedi ki canım ben zaten kullandığım var dedim o markayı devam et dedi ediyorum
Bende krillom yada ocean almak istediğimi söyledim doktorum regenesis max yazdı ben tüp bebege başladığımdan beri bunu kullanıyorum itirazda etmedim ama haftaya cuma günü şansımı deneyip tekrar soracağım.

Doktorda diyor Hangisini kullanırsanız kullanın değerlerine bakın diyor

Birde bu vitaminleri yağ işe almak zorundayız kana çabuk karışması için d vit ben zeytinyağı içerek alıyorum omegayı akşam yemeği ile birlikte Demir vit henüz geçmedim hamilelik öncesi onu limonlu su yada portakallı yiyerek alıyordum kızlar bilginiz olsun

Hamilelikten önce ben efa1200 kullanıyordum aslında.
Bende kullandım onu oceans daha cazip geldi ve sağlıklı beslenen insanları takip ediyorum ben onlarda hepsi oceans kullanıyor ona geçtim şekerden dolayı 120 kg 70 kg düştüm kızlar sağlıklı beslenerek ve insülin iğnesinden döndüm ben şekerim 300 geziyordu şükür bunlar sayesinde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…