2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım nifty testi yaptırma imkanın varsa ondan yaptırabilirsin

Ay sorma ya bagaja sığmadı benim. Ama arabam ufak ford fiesta. Yani daha büyük bir model olsa sığardı. Arabayı değiştirmek zorunda kalcaz sanırım.

Kızlar birde dün ebebek magazasına gittik alışveriş için çok erken biliyorum ama arabamızı beğendik kraft fit travel sistem şubat sonu yaklaşık %25 indirim olacakmış o indirimden faydalanıp almayı düşünüyoruz.
Temmuz anneleri olarak kıayafet olarak neler almalıyız daha önce tecrübesi olanlar var ise yazabılır mi ? Malum çok sıcak havalarda gelecek bebişler nasıl giydirmemiz gerekir

Ay sorma ya bagaja sığmadı benim. Ama arabam ufak ford fiesta. Yani daha büyük bir model olsa sığardı. Arabayı değiştirmek zorunda kalcaz sanırım.
Aynısını düşündüm bende ama benim eşim kendisi fiestaya sığamıyor zaten adam 2 metre biz sadece sedan model arabalar düşünebiliyoruz o yüzden Bu arada sen kilo aldın mı ben halen aynı kilodayım bulantı zamanı almadığım için dengeledi ama karnım çıktı belli oluyor artık.

Alışveriş diyenler olmuş, mama sandalyesi ve anakucağı aldım bende Dün gecede internette bakınırken dayanamadım bi kaç parça kız bebek kıyafeti aldım, iki oğlan olunca böyle sabırsızım iste  bebek arabası olarak tam yatan baston puset alacağım çünkü daha kullanışlı bir şeye denk gelmedim. Evim 5. Kat asansör yok malesef onun için de cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum

ilk öğrendiğinde kötü oluyor insan canım.Benimde sonucum kötü amniyosentez falan dediler istemedim bende inanıyorum bebeğim sağlıklı .Değilse de canımın canı sonuçta başım üstünde yeri var .Bol bol dua ediyorum Allah'ım hakkımızda hayırlısını en güzelini eylesin.

Bende de aynı dert 5. kat asansör yok ve bizimkiler ikiz o yüzden bagajda duracak bir bebek arabası alacağım ve ana kucağı ile taşıyacağım ilk zamanlarda. Ana kucağı çıkıp takılabilen bir model düşünmem gerekiyor sanırım. Kıyafet almayı çok istiyorum ama eşim izin vermiyor 5 ay dolsun öyle diyor.

Canım neden iyi çıkmadı dedin benimde bazı değerlerim düşük doktora henüz soramadım arayıp öğrenicem ama ense ölçümü iyi çıkmıştı

Benim de karnım çıktı ama hamile taytı giyince belli oluyor. Yoksa dışardan hala çok anlaşılmıyor. Bu sabah tartıldım 1 kilo almışım. Bende hiç bulantı olmadığı için gene iyi idare ettim şu ana kadar. Son aylarımızda kilolarımız çok hızlı artacak galiba.

Senin işin daha zor Allah kolaylık versin canım, sonra almak daha mantıklı ama dayanamıyoruz işte

Şu an zaten kilom boyumdan fazla 1.75 e 80 kiloyum kesin 100 kilo ile doğuma giderim diyorum ki 20 kilo ikizler için normal bile görülüyor. Karnımda kaşınma ve batmalar oluyor büyümeden dolayı sanırım.

Senin işin daha zor Allah kolaylık versin canım, sonra almak daha mantıklı ama dayanamıyoruz işte
Benim miniklerin cinsiyeti çoktan belli oldu 12 haftalıktım ikiside erkek dedi doktorum ama sadece kendime bir tane lohusa pijama takımı aldım onuda çok indirimli buldum diye yani.

Oyy kuzucum ne keyifli yatmış öle, maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…