2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar banyo tuvaleti yikadim bulasiklari makinaya attim onu caliatirdim mutfagi topladim salonu topladim afanin karnini doyurdum bunlarin ustune uyumam lazim ama yok uyyku
Ben uyumuşum yeniden uyandım karışık rüya ile hayırlısı maşallah ne kadar çok iş yapmışsın ellerine sağlık

Dün bende eşime aynısını söyledim o da karşılıklı olan modellerden istiyor ama iki tane travel sistem alsam daha ucuza gelecek dahada kullanışlı olacak. Sadece bagaja sığar mı onu bilemiyorum. Ama bence güzel tercih yapmışsın.

3 mü 3se ben iyi uyudum derim 6 7 oluyor bazen bu gece 2 defa kalktım sanki hiç kalkmamış gibi hissettim :))))

Kuzu geçmiş olsun bende 1 haftadır aynıyım nefes alamıyorum baş ağrım var ama limon portakal mandalina tüketiyorum bol bol başka çaresi yok
Aynen bende öyle yapıyorum ilaç içemiyoruz bitki çayları hangisinin zararı yok bilmiyoruz allah kolay atlatmamıza yardım etsin

Bir saatlik muayene mii ya iki doktora gittim ikiside azar azar baktı okadarda para veriyorm birine 75₺ diğerine 150₺ verdim normalde kaç dakika bakılıyor
Ancak girebildiğim için mesajını yeni gördüm canım.
Normalde muayenelerimiz bu kadar uzun sürmüyor, tabi öyle iki dk bakıp da kalktığımız da olmadı çok şükür, her seferinde eşim video kaydı yapıyor en az 4 dk görebiliyoruz bebeğimizi.

Bu sefer tabi cinsiyet öğrenme için gitmiştik, epey uğraştırdı bizi göstermedi, arkasını dönmüş oturuyordu, hareket ettirmeye çalıştık, baktık olmadı, kalkıp biraz gezin dedi doktorum. bir şeyler atıştırıp gezinip geri geldim, yine aynı şekilde göstermedi. Nihayet uzun uğraşlardan sonra görebildik Sonrasında bir kaç sorum da vardı doktora, 16:50 olan randevumdan hastaneden çıktığımızda saat 18:00 olmuştu...

Günaydın kızlar ikili test sonucum iyi çıkmadı değerlerim düşükmüş büyük bir merkezde amniyosentez önerdi ama içimde hiç korku yok çok şükür bebeğim sapasağlam ha olursa da başımın üstünde yeri var dualarınızı beklerim
Bakın bakalım miniğime cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı

Eklentiler

• 15160026548061532926209.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 84
canim ben kiza benzettim bu arada cinsiyet belli olmadimi ben 13. haftada oggrendim kiz olacagini

Kız gibi. Aramızda bir günmüş. Ben de hala öğrenemedim cinsiyeti...

İkili test içinde hayırlısı olsun inşallah. Maddi durum varsa prenatest tarzı testleri yaptırabilirsiniz kafanız rahatlasın diye. Ama genel de yanılma payı çok oluyor ikili testin. Kan da mı sorun gördüler. Ense kalınlığı nasıldı?

Benim bi arkadasimada ayni sey dendi ve amniyosentez onerdi oda yaptirmak istemedi suan kiz 5 yasinda tatlim bakmaaa sennn Allahin iziniyleee sankiii bir pasa geliyorrr

Senin haftalarında bana da çok oluyordu canım. O taraftaki rahim bağlarının gerilmesiyle büyümeye çalışmasıyla oluyormuş. Şu aralar yok bakalım tekrarlayacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…