2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuya .Cinsiyet tahmini yapti mi canim ?

Kizlar uvey annem bana bebek hesiyesi olarak besli bebek tasima seti mi alayim yoksa puset mi diye sordu
Acikcasi ben cantami vs ayri almayi dusunuyorum ve besli set hosuma gitmiyor.
Puseti de bebek arabasiyla aliriz sanirim.
E sizce ne alabilir bana onerebileceginiz var mi

Alize Softy canim zemini örüyorsun tavsanlari ekliyorsun .Ama ilerlemiyor ip ince olunca yoruldum

5.haftada pıhtılaşma kansizlik vs problemler var mi doye 12.haftada da takip amaclı yapıldı .

Cok hos ya.
Ne guzel her ip cesidinden haberin var
Nerden buluyosun tanidiklarin orgu isini cok iyi mi biliyor benim cevremde bilen yok fazla bende internette videosu olanlari orebiliyorum

Maşallah kuzuya .Cinsiyet tahmini yapti mi canim ?
Oğlumla gittik kontrolüme. Doktor oğluma bakarak bir kız kardeş geliyor dedi ama yinede kesin birşey diyemiyorum şimdilik gördüğüm kız gibi dedi. Rabbim hayırlı haberinide alayımda taramalarının. Ben tam ümitlenmek istemedim üç hafta sonra kesinleşir dedi canım

Canim yan apartmanin alti yüncü. Gidip gelirken uğruyorum abla da yardim ediyor anlatiyor ,baslamama yardim ediyor falan .Ben kucuklukten beri örgüye meraklıyımdır. Elim yatkin sadece oyle cafcafli modeller bilmem duz örgü
Cok hos ya.
Ne guzel her ip cesidinden haberin var
Nerden buluyosun tanidiklarin orgu isini cok iyi mi biliyor benim cevremde bilen yok fazla bende internette videosu olanlari orebiliyorum

Anladım benimki de net olmamakla beraber erkek dedi 4 hafta nasil gecer bilmiyorum:)

Masallah canim
Bende orguyu severim
Atki vs ordum lif ordum
Bakalim artık bu modeli cok begendim gercekten

Kızlar saç boyatan oldu mu? Ben yarın boyatmayı düşünüyorum
Yok boyatmadım. Doktorum her şeye izin veriyor bir tek boyayı istemedi. Biraz daha uzasın dibine değdirmeden kimyasalı az bir boya ile belki yaptırabilirim ama şimdilik bıraktım. Biraz kendine gelsinler bu bahane ile senelerdir boyatıyorum ztn. Ama bende beyaz pek yok.

Ben ilk kizimada yapmistim oda simdiki bebegimede yapmayi dusunuyorum, sadece ilk 3 ay odamda yatirdim sonra kendi odasinda sunu soyliyim kendi odasi olunca daha kolay uykuya daliyordu yatagini odasini benimsiyordu uykuya dalmasida daha kolaydi. Sabahlari falan uyansa odasinda kendi basina sarki soyluyordu hic aglamazdi benide istemezdi ama ne zaman bizim sesimizi duymaya baslasin o zaman bizi cagirmaya baslardi. Kisiden kisiye gore degisir.

1 yasindan sonra ayiranlar bazilarida sorun yasiyor cocuklar kendi odalarina alismadigi icin devamli anne babayla uyumak istiyor veya korkmaya basliyor tam bazi seyleri idrak ettikleri icin.

herkezin kisisel fikri tabiki.

Kızlar ben 13 haftalığım şimdi geçen hafta kanamam oldu hastanede yattım 2 gece sonra çıktım 1 hafta rapor aldım neyse kötü günlerdi progestanın vajinal olanını kullanıyorum doktor bu süreçte vitamin ilacları (folik asit ,demir) içmememi söyledi ama bi yandan da güvenemiyorum böyle bi şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…