2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor onerisini dinle bence canm

Beraber çıkarsınız sen beğenirsin o da parasını öder , biz öyle yapıyoruz benim ilk bebegimde arkadaşlarla dışarı ciktik ben ne beğendiysem parasını arkadaşlarım ödedi hem hediye almış oldular hem de benim beğendiğim oldu :)

Kızlar bebeğimi hissettim sanırım ama emin değilim ne oluyor diye panikleyip hareket edince de bı daha hissedemedim. Ama tekme değildi sanki içimde gucsuz küçük bir şey tümden pozisyon değiştirdi gibi... Böyle mi oluyor tecrübeli annisler?
L Lavanta kokusu canım 13 haftalıkken bana da kan sayımı yapıldı. Başım dönüyordu değerlerini kontrol edelim demişti. Sanırım 20 haftalıkken de sağlık ocağı yapacak kan sayımını test yapcaz erken gel deyip tarih verdilerdi

Canim orasi oyle ama onunda bebegi ufak olugu icin oyle bir imkan suan yok

O goze gelecek sunu almislar aaa bak diyecekleri bisey alacak nedeni su cunku kayinvalidemler her seye laf bulan insanlar. Ama gerek yok tabi ben istemiyorum bisey.

Yinede sizede sormak istedim ise yarayan goze gelecek ne olabilir ki

Canim bende oyle hissediyorum sanki bir yerde toplaniyor orda sislik belli oluyor

Tekme bende hissetmedim daha

Anladm cnm.. bulursun.. bazı büyüyen beşiklerin altından yatak çıkıyor ama ölçülerde sıkıntı olabilir..

Kızlar saç boyatan oldu mu? Ben yarın boyatmayı düşünüyorum

bende boyatmak istiyorum beyazlarım aldı başını gidiyor ama cesaret edemiyorum bidahaki kontrolümde sorup ona göre boyatıcam
Bnm de çok beyazım var ve feci şekilde belli oluyolar komple boya tutmuyor beyazlar... bnde röfle yaptırıyorum. En son haziran ayında yaptırmıştm 4 parmak uzamış. Bidaha boyatmam die düşünüyorum. Bn düğünümde de kendi doğal rengini kullanmıştım doğumda da biraz olsun doğal rengi çıksın istiyorum..
Kestirmeye ve boyatmaya cesaretm yok yaza artk :)
Bnmde annem yatağı ben alıcm diodu. Dün kayınvalidem yatağı biz alalm dedi. Annem alıcam diodu dedim o zmn bebek arabasını alırız dedi(travel sisitem puseti olanlardan düşünüyorum) görümcemde o zmn bn ne alayım yatak ve bebek arabasını alıyorlar bana bişy kalmadı büyük şeylerden dedi.. bn sana sunu al diyemem dedim sen bilirsin dedm ama bna bi fikir lazm sorar yine
Banada fikir lazm

Son düzenleme:
Canim bende oyle hissediyorum sanki bir yerde toplaniyor orda sislik belli oluyor

Tekme bende hissetmedim daha
Senin de ilk bebek değil mi canım? İlk bebek daha geç hissedilir diyorlar ama uykumdan uyandım resmen ya eğer bebekse düzenli hissederiz herhalde bundan sonra

Kendi annemde bana al dedi.
Elektrikli salincaklar var yatak gibi

Anladım canım , du bi düşüneyim ne ola bilir onun soylediklerinin ikisini de kendin almak istiyorsun sen de o zaman de ki onları beğendik önceden artık onları alacağız de , ama çok zorda kalırsan da ne yaparsan yap bebek çantasını kendin seç başkasına aldırma , evde bebeği ilk aylarda uyutacagin küçük beşik tarzı bir şey ola bilir bebeği görmeye gelen herkes görür salona koyarsın eğer istersen tabi

Senin de ilk bebek değil mi canım? İlk bebek daha geç hissedilir diyorlar ama uykumdan uyandım resmen ya eğer bebekse düzenli hissederiz herhalde bundan sonra

Senin oğlan biraz toraman olabilir mi canım :) hem göbek, hem kendini hissettirme, maşallah diyeyim :)

Selam kızlar herşey yolunda derken sabah 6da az bi kanamam oldu.korkudan apar topar doktora gidiyorduk.doktorumu aradim yat dinlen dedi.bir daha olmadı şükür.bundan sonra da yat dedi 2 doktorum da.insallah sıkıntı olmaz.kaybetme korkusu çok kötü

Senin oğlan biraz toraman olabilir mi canım :) hem göbek, hem kendini hissettirme, maşallah diyeyim :)
Olabilir zaten bir hafta önden gidiyor. Ama eşim ve ben kisayiz bebek niye öyle uzun önden gidiyor bilmiyorum hayır besleyici bişey de yemiyorum yani yarin Dr kontrolum var bı sorayım bakalım bebek olabilir mi diye...
Sen de hissedersin yakında çok büyüdüler annesiiii
hala yeni hamile gibi hisstsek de kendimizi yolu yariladik nerdeyse

Benimki de yer değiştirip duruyor solumdaydi şimdi sağıma geçti küçücük şey nasıl hareket ediyor sasiyorum

Senin ikizdi değil mi canım? İnşallah tekrarlamaz bol bol dinlen üzme kendini olabilir bu haftalarda 20 kusurlerde bile hafif kanaması olan oluyor sanırım biraz dinlen diye sinyal bu

Geçmiş olsun canım ins bir daha olmaz daha önce de Olmuş muydu kanaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…