2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa bende baZen böle düşünüyorum, sora vicdan yapıyorum bebeğimi sanki istemiyormuşum gibi hisseder diye :)

Bende çekiyodum o mide yanmasını canım 3.aya kadar felaket bir şey anlayabiliyorum seni çok iyi. Doktorum bana rennie şurup verdi o çok iyi geldi şıruptan öncede sade maden suyu içiyordum soğuk soğuk o da iyi geliyordu. Birde elma iyi geliyor diye duydum ama hiç yemedim o yanma zamanlarında

Yaaa bende baZen böle düşünüyorum, sora vicdan yapıyorum bebeğimi sanki istemiyormuşum gibi hisseder diye :)
Aynen ben kızım diye de sevdim bir süre ayıp etmişim çocuğa, içimdeki umutlar da ihanet ediyor resmen. Anlamiyorlardir inşallah eminim doğduklarında bunları hiç hatirlamicaz şimdilik öylesine mizmizlaniyoruz işte

17 haftadan merhaba :) yarin doktor randevumuz var bakalim 1 aydir gormuyordum meraklar icindeyim gobegim buyumedi demistim hatirlarsaniz
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Büyük olmuş küçük olmuş ne farkeder sonuçta o orda ve sağlıklı bir şekilde gelişiyor. Ayrıca çatlağın olmaz ne güzel

Evet, benimde erkek annesi bi arkadaşım var, doğduğunda şükredeceksin iyiki oğlum olmuş diye diyor, bakalım hevesle bekliyorum o günleri :)

Elma yedim maden suyunu içmeye çalışıyorum çünkü geçtiği yeri kezzap gibi yakıyo sanki anca yudum yudum. İlk bugün böyle oldu

Gaviscon şurup iyi geliyor. O yoksa yarım çay bardağı suya yarım- bir çay kaşığı karbonat atıp içersen asiti nötralize ediyor. Ama çok sık kullanmamakta fayda var herseyde olduğu gibi.

Hep yatıyorum canim ben de okuldan gelince.haftalık ignemi de yaptırıyorum ama.kesin yatak diyor doktor.yarina rapor aldım.çoğul gebelikler daha riskliymis
Çok geçmiş olsun sende her hafta prolutan iğne oluyorsun sanırım ve başka bir önlem yok anlaşılan sadece dinlenmem gerekiyor. Bende herhafta iğne oluyorum ve çok yorulmamaya çalışıyorum ikiz olunca herşeyi daha fazla yaşıyoruz.

Ay maşallah 198 mi! Yok benden öyle bir şey çıkamaz 155 im şaka maka inşallah uzun olur erkeğe de kıza da boy yakışıyor bence
Boy geni anne tarafindan geciyormus dogru ise
Rennei haplar normalde hep evde bulunurdu aksilik şimdi yok. Soda içtim iki yudum ama sanki yara olmuş gibi geçtiği yeri yaktı hala yanıyorum.
Suyu isit biraz icine 2 tane kup seker at icmeye calis ben oyle yapinca geciyor canim.
Bende persembe gidiorum kizlar 13+2 oluyor belli olur mu cinsiyet
Dr cok kuralci degilse tahminini soyler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…