2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun dinlen ... tedbiri elden bırakmamak lazm... riskli zamn geçti deyip hamile olduğumuzu unutmayalm bn hep uzanıyorum..

Geçmiş olsun canım ins bir daha olmaz daha önce de Olmuş muydu kanaman?
Ilk haftalarda kahverengi lekelenme oluyordu ama ilk defa kan renginde ve bu miktarda oldu14.haftaya girdik tehlikeli dönem geçti diye seviniyordum.Allah korusun inşallah bebeklerimizi.2.dönem raporla gecirmemi söylüyor doktor.

Senin ikizdi değil mi canım? İnşallah tekrarlamaz bol bol dinlen üzme kendini olabilir bu haftalarda 20 kusurlerde bile hafif kanaması olan oluyor sanırım biraz dinlen diye sinyal bu
Evet canim ikiz.bebeklere baktı bugün doktor kalp atışları hareketleri iyi şükür

CAnım bunun ipi ve yapılış şeklini anlatır mısın özelden bana çok beğendim
Ipi alize softy yapılışını anlatmak isterdim de kuzum ben de daha tavsanlari bilmiyorum yün satan abla gostercek .Alti da kup seker modeliymis .Bakayim video bulursam atarim .

Ilk haftalarda kahverengi lekelenme oluyordu ama ilk defa kan renginde ve bu miktarda oldu14.haftaya girdik tehlikeli dönem geçti diye seviniyordum.Allah korusun inşallah bebeklerimizi.2.dönem raporla gecirmemi söylüyor doktor.
Anladım canım allah bebeklerimizi bize bağışlasın

Kızlar imdattt. Kulaklarıma kadar yanıyorum. Bu nasıl bir mide yanmasıdır. Bir kere çıkardım sırf şu yanma yüzünden. Oğluma hamileyken 32-33 haftalarda başlamıştı bunun için daha çok erken değilmi.

Hep yatıyorum canim ben de okuldan gelince.haftalık ignemi de yaptırıyorum ama.kesin yatak diyor doktor.yarina rapor aldım.çoğul gebelikler daha riskliymis
Dikkat et canım yat dinlen hiç bişe yapma bebeklerinden önemli değil sağlıkla gelsinler dünyaya inşş

Benimde yanmam çok oluyo doktor rennei hapverdi iyisgeliyo ama soda falanda içebilirsin

Yaa evet bugün bende öle düşündüm, şaka maka 17. Haftaya geldik dedim, yolun yarısı baya baya :) ama ben daha hiç hissetmedim. Zayıfım da oysaki, neyse 20ye kadar yolu varmış :)

Yarın sende bi pipi fotosu alırsın herhalde, yada bakarsın bi süpriz yapar minnoşun sana :)

Eniştemle halam ikiside kısa boylular. Tek erkek çocuklarının boyu 198 falan galiba :) hiçbelli olmaz yani. Bende annemden ve babamdan uzunum.

Hep yatıyorum canim ben de okuldan gelince.haftalık ignemi de yaptırıyorum ama.kesin yatak diyor doktor.yarina rapor aldım.çoğul gebelikler daha riskliymis
Hayırlısı cnm ya boşver önmli olan bebeklerimiz dr ne derse o
Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun

Belki benimki de bebek değildir o an emindim ama sonra şüphe düştü içime. Haziran anneleri de genelde 18-22 haftalar arası yazmışlar hissediyorum diye çok normal o yüzden.
Dr geçen sefer pipi fotosu diye bişey verdi ama ne tarafından bakarsam bakayım anlayamadım. Anlayamadigim için de hala umut var içimde belki sürpriz olur diye

Eniştemle halam ikiside kısa boylular. Tek erkek çocuklarının boyu 198 falan galiba :) hiçbelli olmaz yani. Bende annemden ve babamdan uzunum.
Ay maşallah 198 mi! Yok benden öyle bir şey çıkamaz 155 im şaka maka inşallah uzun olur erkeğe de kıza da boy yakışıyor bence

Benim ilk 2 ay feci yanmam olmuştu geçti şükür, herkesin bünyesi farklı tepkilerde farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…