2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyet yanılması genelde devlet Hastanesi'nde olur canım USG aletleri pek net olmadığı için özele gidiyorsanız eğer içinizi ferah tutun pek yanılma duymadım özelde

Bugün hekim oğlana oxşuyur dedi ama deqiq demirem dedi 1ay sonra gelersen yene deqiq baxib deyerem dedi işin yoxdusa 1 ay gözle :)
men qizimda gedende hekim defiki oglandi falan filan. dord bew hefte sonra yene getdim dedi cinsiyetin bilirsen? ))) dedim siz oglan demiwdiz))) dedi men yo bu qizfi ))))

Ben yan yatınca daha çok rahatsızım şimdilik sırt üstü hiç bir sorun yok. En iyisi vücudumu dinleyeyim 2 hafta sonra doktora gidicem sorayım. Cevap veren herkese teşekkürler.
Yan yatınca doktorun bir tanesi beneklerin daha çok hareket etmesini şusekilfe açıklamıştı: bebekler yan daha rahat ettiği için daha rahat hareket ediyorlar annede çocuk iyi değil bana sinyal gönderiyor olarak algılıyor. Bebekler yan daha rahatmış ama annenin rahatıda önemli tabi. Bebekler büyüyene ve damara baskı yapana kadar sıkıntı yok bence

can,men de Adile. Allah xeyirisiyle qucagina almagi qismet elesin canim. sapsaglam.
Amin hamımız inşallah , Allah hamının balasını sağ salamat qucağına almağı qismet elesin olmayanlara da en yaxın vaxtda bala qismet elesin inşallah

Cinsiyet yanılması genelde devlet Hastanesi'nde olur canım USG aletleri pek net olmadığı için özele gidiyorsanız eğer içinizi ferah tutun pek yanılma duymadım özelde

him o zaman tamam zaten usg aleti bence cok yeniydi hersey cok iyi gorunuyordu ben bile gordum yani, resmen bel zencirini tek tek sayabilicek netlikteydi hersey iyi gorunyordu. Rabbim saglikla sihatla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

him o zaman tamam zaten usg aleti bence cok yeniydi hersey cok iyi gorunuyordu ben bile gordum yani, resmen bel zencirini tek tek sayabilicek netlikteydi hersey iyi gorunyordu. Rabbim saglikla sihatla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah , amin canım.

Tavsiyen için teşekkür ederim cnm olmazsa hem meyve suyu içerim hem bi dilim çikolata atarim ağzıma 45 dk önceden yoksa bu gostermicek kendini artık 9 ay sonunda doğumda öğreniriz cinsiyeti :) her gittigimizde totoyu donmus uyuyor uyanmiyorda ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…