2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rahim yolu uzaklığına nasıl bakiliyor benim doktorum bununla ilgili hiç bişey söylemedi bana önemli bir şey mi acaba ?
 
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rahim yolu uzaklığına nasıl bakiliyor benim doktorum bununla ilgili hiç bişey söylemedi bana önemli bir şey mi acaba ?
Canım tam bilmiyorum ilk defa geldiğim için herşeye baktı
Burdan erken doğum riskini tespit etti.
Ultrasonda baktı
 
amin canim,Allah bir daha yawatmasin. icini rahT tutu Allahin izniyle sag salim kucagina alirsin bebeyini. neler yawadigini qayet guzel anliyorum.
 
Geçmiş gitmiş olsun cnm dinlen sakın sıkıldım deyip kalkma
Hemen moral bozmamak lazmmış dimi..herseyın yolunda olmasına sevindim

Haftlık hesaplamayı drlara göre böyleymiş
 

Eklentiler

  • 20180131_151916.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 80
Yani 1 hafta sonra 4. ayı doldurmuş oluyorum. Adam bana 2.5 aylıksın dedi. 14+ olunca zaten 14 hafta bitmiş 15. haftadan gün alıyor oluyorsun. Kafam çok karıştı. Sanırım doktor değiştiricem.
gebelik takviminde 28 gun bir ay olarak goturuluyor. son adet gununden her 4 hafta bir ay demek. 14 hafta uc ay yarimsin. ikinci trimestre girmiwsin artik. 4 cu ayindasin yani
 
Cinsiyeti söylemeyecekmisin?
 
Selam arkadaslae. Suan kullandiginiz vitamin ve demir ilaclarinda folik asit var mi. Varsa ne miktarda soyleyebilir misiniz?
Benim vitamin duosvit icinde 480 mcg folik var. Demir ferrumfort icinde 350mcg folik var. Sizinkilerde de var mi

bana sadece gyno ferro sanol verdi onu kullanıyorum demir+vitanin b12 ve folik asit var
 

cok gecmiş olsun canım cok şükür dikkat et allah bi daha yaşatmasın inş
 

cok şükür için rahat etmiştir maşallah
 
Tam 3,5 ay oluyo 15 hafta canım. 17 hafta doluncada 4. Ay bitiyo. Çok biliyo onlar :)
 
Demin yazmayı unuttum. Bebeğin kalp atışı 159 çıktı. 140'In üzerinde olunca kız mı oluyordu? Yoksa bu teori sadece 7. haftadaki kalp atışları için mi geçerli? Bilen yardım etsiinn lütfen:)
Yok canım oda yalan bi teori. Benim 7. Haftada 172 ydi kalp atışı. Kız olması gerekiyordu bu teoriye göre ama erkek
 
kızlar 2 gündür göbek deliğim kaşınıyor şimdi etrafı tahriş olmuş gibi kızardı karnım bu hafta büyüdü acaba ondan mı?
aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…