- 6 Kasım 2014
- 227
- 173
- 53
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.401
Kızlar doktora geldim çok memnun kaldım.
Aşırı ilgili.
Bir hafta önden gidiyor bebeğimiz
Kilosu boyu çok iyimis
2 li testim güzel dedi doktor.
Çok harketli çok yaramaz olur bu dedi
Doğum tarihi verdi
7 temmuz da. rahim yolu uzaklığına baktı.
Erken doğum riski gözükmüyor falan dedi.
Sadece işte kusmalarim idrar yolu iltihabından olabilir diye test istedi.
Safrada taş falan yokmuş.
Şu et ve bir avuç kavrulmamış badem fındık ceviz tüket dedi.
Ekmek tüketme tahilli tüket dedi.
Mevsim sebzelerini tüket dedi.
Domates tüketme salça tüket dedi.
Mesela.
Bundan sonra bu doktora gelirim.
Tetanoz için sağlık ocağına bir ay sonra git dedi.
5 değil 2 tane ol alerji olabiliyor erken olunca falan dedi.
Muayene ücreti doğum ücreti de bana uygun geldi
Önceki gittiğimiz şu hstnsnde 85 burda 65
Doğumda 1100mus
Esimin bir tanıdık arkadaşının bütün ailesi burda doğum yapmış guveniyorum
Canım tam bilmiyorum ilk defa geldiğim için herşeye baktıAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rahim yolu uzaklığına nasıl bakiliyor benim doktorum bununla ilgili hiç bişey söylemedi bana önemli bir şey mi acaba ?
amin canim,Allah bir daha yawatmasin. icini rahT tutu Allahin izniyle sag salim kucagina alirsin bebeyini. neler yawadigini qayet guzel anliyorum.Eki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
Geçmiş gitmiş olsun cnm dinlen sakın sıkıldım deyip kalkmaEki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
Hemen moral bozmamak lazmmış dimi..herseyın yolunda olmasına sevindimKızlarrr çok şükürr gittim kalp atışını gördüm dinledim Allahıma şükür gayet sağlıklı görünüyor dedi doktor.. kilosunu boyunu haftasını vee cinsiyetini ben sormadan söyledi.. içim öyle rahatladı ki bidaha tövbe gitmem o doktora.. Allahım hepimizn meleğini korusun amin..
Haftlık hesaplamayı drlara göre böyleymişHerkese merhaba. Dün akşam cinsiyet öğrenme umuduyla doktora gittim. 14+4 günlüktüm dün. Ultrasonda 14+2 çıktı. Cinsiyeti de göremedi. Ben Cezayir'de yaşıyorum. Buradaki imkanlar kısıtlı. Bu kadar erken dönemde bebeğin cinsiyetini göremeyiz dedi. Moralimi bozdu.Zaten daha 2.5 aylık hamilesin dedi. Bu ay hesabı nasıl yapılıyor? 15 haftalık olunca kaç aylık hamile oluyoruz?
gebelik takviminde 28 gun bir ay olarak goturuluyor. son adet gununden her 4 hafta bir ay demek. 14 hafta uc ay yarimsin. ikinci trimestre girmiwsin artik. 4 cu ayindasin yaniYani 1 hafta sonra 4. ayı doldurmuş oluyorum. Adam bana 2.5 aylıksın dedi.14+ olunca zaten 14 hafta bitmiş 15. haftadan gün alıyor oluyorsun. Kafam çok karıştı. Sanırım doktor değiştiricem.
Cinsiyeti söylemeyecekmisin?Kızlarrr çok şükürr gittim kalp atışını gördüm dinledim Allahıma şükür gayet sağlıklı görünüyor dedi doktor.. kilosunu boyunu haftasını vee cinsiyetini ben sormadan söyledi.. içim öyle rahatladı ki bidaha tövbe gitmem o doktora.. Allahım hepimizn meleğini korusun amin..
Çok teşekkür ederimGeçmiş gitmiş olsun cnm dinlen sakın sıkıldım deyip kalkma
Hemen moral bozmamak lazmmış dimi..herseyın yolunda olmasına sevindim
Haftlık hesaplamayı drlara göre böyleymiş
Erkek canım kendi doktrumda söylemşti bu doktrda direk erkek dediCinsiyet ne canim
mawallah bawa kimi olsun. Allah saglikla kucagina almâyi nasip etsinErkek canım kendi doktrumda söylemşti bu doktrda direk erkek dedi
Hayırlı olsun inşallahErkek canım kendi doktrumda söylemşti bu doktrda direk erkek dedi
Canım benm zaten erkek diye söylemşti doktrum ama net olsun diye devletteki doktra sordum sabah göremeyrm dedi kesti. Şimdi farklı bi doktra gittm özelde ( kendi doktrm il dışında) direk cinseytnz erkek dedi yani biz kesinleştrmş oldukCinsiyeti söylemeyecekmisin?
Teşekkür ederim amin hepimize nasip etsin Allahım bugün çok korktm ama iyiki sizi dinleyip başka doktara gittm yoksa bebeğimi boşuna üzüp durcaktımmawallah bawa kimi olsun. Allah saglikla kucagina almâyi nasip etsin
Bnde eylül yazıyordu düzelttim
Selam arkadaslae. Suan kullandiginiz vitamin ve demir ilaclarinda folik asit var mi. Varsa ne miktarda soyleyebilir misiniz?
Benim vitamin duosvit icinde 480 mcg folik var. Demir ferrumfort icinde 350mcg folik var. Sizinkilerde de var mi
Kizlar maydanoz dereotu salatalarda kullanan var mi Ben HIC bi sekilde kullanmiorum sevdigim halde yesemmi acaba bise olur mu ki
Eki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
Kızlarrr çok şükürr gittim kalp atışını gördüm dinledim Allahıma şükür gayet sağlıklı görünüyor dedi doktor.. kilosunu boyunu haftasını vee cinsiyetini ben sormadan söyledi.. içim öyle rahatladı ki bidaha tövbe gitmem o doktora.. Allahım hepimizn meleğini korusun amin..
Tam 3,5 ay oluyo 15 hafta canım. 17 hafta doluncada 4. Ay bitiyo. Çok biliyo onlar :)Herkese merhaba. Dün akşam cinsiyet öğrenme umuduyla doktora gittim. 14+4 günlüktüm dün. Ultrasonda 14+2 çıktı. Cinsiyeti de göremedi. Ben Cezayir'de yaşıyorum. Buradaki imkanlar kısıtlı. Bu kadar erken dönemde bebeğin cinsiyetini göremeyiz dedi. Moralimi bozdu.Zaten daha 2.5 aylık hamilesin dedi. Bu ay hesabı nasıl yapılıyor? 15 haftalık olunca kaç aylık hamile oluyoruz?
Yok canım oda yalan bi teori. Benim 7. Haftada 172 ydi kalp atışı. Kız olması gerekiyordu bu teoriye göre ama erkekDemin yazmayı unuttum. Bebeğin kalp atışı 159 çıktı. 140'In üzerinde olunca kız mı oluyordu? Yoksa bu teori sadece 7. haftadaki kalp atışları için mi geçerli? Bilen yardım etsiinn lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?