2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Valla ben mide yanmasından dolayı soğuk susuz duramıyorum çok zor bi durum. Ama su için iyi oluyor sanırım

2,5 3 lt içmeye çalışıyorum canım su çok önemli hayati bir öneme sahip lütfen iç

Canım ben bir yerde bu haftalarda vücut daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor bu yüzden kendinizi burnunuz tıkalı gibi hissedersiniz diye okudum. Nefesimize ortaklarımız var ondan olabilir yani

Canım ben bir yerde bu haftalarda vücut daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor bu yüzden kendinizi burnunuz tıkalı gibi hissedersiniz diye okudum. Nefesimize ortaklarımız var ondan olabilir yani
Hahahah Harika cevap canım
Dün burda bi arkadaş sirkeli su demişti yaptım baya iyi geldi ama sabaha yine aynı

Ben de su içmeye korkuyorum aç karna su içince daha kötü oluyorum çok susuyorum ama su içince daha çok miğdem bulanıyor

Kızlar sırt ağrım çok var haftamız erken biliyorum topuklu ayakkabı vs de giymiyorum başlarda giydim ama bıraktım sizde de var mı sırt ,bel ağrısı

bende geniz eti var aldırmayı düşünüyordum ikinci çocuk planı çıktı sürekli tıkanık gibi birde hamilelikte ekstra tıkanıyor doktora gittim tuzlu su çekebilirsin sadece dedi gebeliğin ileriki haftalarında sonralarına doğru çok daralırsan zorlanırsam diye ilaç verdi oda şimdi değil ozaman için dedi tuzlu suya devam malasef
ihmal etme arkadaşım malum kusunca vücut baya su kaybediyor ara ara serum al içemiyorsan yapacak birşey yok bari yerini doldur bulantı illet birşey kustukça hastadan beter halsiz düşüyor insan allah yardım etsin

Selam hanımlar bugün 3 km yokuş çıktım korktum ama başka seçeneğim yoktu umarım bişey olmaz yokuş çıkmak tehlikeli mi bilginiz var mı

Kizlar selam 12+5 teyim. Deli gibi mide yanmasi yasadim bugunde. Asiri siddetli oldugu icn gaviscon iceym dedim. 1 kasigi icmem le birlkte 10 saniye snra tum yedklermi cikardim . bu gaviscon 2 dir benim midemi bulandiriyor. 1 kere kusmadan snra ictigim icn yine kusturmadi bise kalmamisti midemde ama bu sefer herseyi cikardim . suanda hem midem yaniyor hem bogazim aciyor.Aranizda buna benzer bise yasayan oldu mu ?

Aynı olayı ben yaşadım akşam . Artık zaten kusmaktan ve herşeyden tiksinmekten ve mide yanmasından çok yoruldum 14+1 olduk ama geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…