2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Selam hanımlar bugün 3 km yokuş çıktım korktum ama başka seçeneğim yoktu umarım bişey olmaz yokuş çıkmak tehlikeli mi bilginiz var mı
Eğer kanama ve şiddetli sancın olmadıysa bence sorun olmaz . Benim de 3 yaşında kızım var 16 kg . Mecburen sık sık kucağıma almak o şekilde merdiven bile çıkmak zorunda kalıyorum . Eğer bebek sıkı tutunduysa sorun olacağını sanmıyorum .

Sancı yada kanamam olmadı şükür canım ama evet insan korkuyo arkadaşlarım da hep eski insanları örnek gösterdi tarlada çalışıyorlardı vs sagolasın yorumun için

Bende de 2 yaş 13.5 kg bir kız var. Sürekli kucağımda, otururken yürürken merdiven çıkarken... Artık çok taşıdığımda vajinamda ağrı oluyor. Sizde de var mı bu tarz bit ağrı?

Bende de 2 yaş 13.5 kg bir kız var. Sürekli kucağımda, otururken yürürken merdiven çıkarken... Artık çok taşıdığımda vajinamda ağrı oluyor. Sizde de var mı bu tarz bit ağrı?

Nadiren sanki bebeği aşağıda taşıyorum gibi geliyor . Bazen ağrı da oluyor ama normaldir sanıyorum . Kanama olmadığı sürece çok korkmuyorum.

Kızlar sırt ağrım çok var haftamız erken biliyorum topuklu ayakkabı vs de giymiyorum başlarda giydim ama bıraktım sizde de var mı sırt ,bel ağrısı
Benim de bu hafta çok oldu doktora sordum bel fıtığı olabilir dedi hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Bu hafta karnım çıkmaya başladı ilginç bi şekilde. Yumruk gibi bişey oluşuyor bazen sağda bazen solda. Ürperiyorum onu gördükçe. Tuhaf bişey. Karnım genişledi. Çok zayıfım o yüzden acayip oldu karnım :))) hala 2 dk süren ağrılarım oluyor belim karnım ayakta durunca özellikle ağrıyor. 15 dkdan fazla ayakta duramıyorum ben bu hafta. Balayı dediklerine henüz geçemedim. Hep yatasım uzanasım var vücudum onu istiyor. Sizler nasılsınız balayı başladı mı :))

Ben de baxen rahimden aşağı doğru inen bi sızı şeklinde ağrı hissediyorum bağlar var sanki uzun uzun tuhaf bi ağrı :)

Balayi basliyor galiba bende.eskisi kadar yorgun bitkin olmasamda hala var tabi.mide bulantisi tiksinmem gecti cok sukur.ayakta kalinca ve yorulunca belim agriyor ama cok degil.krem gibi beyaz akintim oluyor.karnim artik belirgin gorenler anliyor gebe oldugumu,zaten yuruyusumde degismis oyle diyorlarama ben gayet mutluyum kilolarim gobusim ve en onemlisi canim oglumla

Aynen benimde oğlum var 13 aylık sürekli kucağımda in bin heryere onla evrede tepemden inmiyor gece bile üzerimde uyuyor :)

Ben de şu balayı dönemine girsem keşke maşallah diyorum bulantısı olmayan olupta geçenlere. Hâlâ bulanmaktan iştahsızlıktan evden çıkamıyorum. Hâlâ her yer kokuyor hiç kilo almadım iştahsızlıktan ama göbeğim çıktı biraz . Demek ki iliğimden kemiğimden alıyor bebek .

selamlar bugün çalışan anne adayları var mı benim gibi? valla karnımda çocuğum bile oflayıp pufluyor bence...

hoşgeldiniz, cinsiyet belli mi?
ilk sayfadaki listeye de kendinizi ekletebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…