Merhaba aranıza yeni katıldım aslında siteye girip bilgi ediniyordum ama üye olmak hiç aklımdan geçmemişti, bende Aralık annesi gibi gözüküyorum şuan 13 hafta 3 günlük hamileyim, çalışan bir anne adayıyım bakalım nasıl olacak .
Canım bilgilerin imzanda gözüküyor ama ilk sayfada yoksan o listeyi yapan arkadaşa sat, tahmini doğum zamanı, yaşın, şehrin, tekil gebelik mi ikiz mi, birde ilk çocuk mu vs yazıp yanıtla yapabilirsin
Yani şöyle söyliyim benim de karnım 3 aylık hamile denecek kadar vardır dar birşeyler giysem insanlar tahmin eder. Ama ben öyle hissetmiyorum yani o tombul karnı bebek kaplamıyor bende o yüzden de bağırsak ya da ödem olarak düşünüyorum. ki zayif oldugum icin biraz idrara sıkışık olsam(Bugün eşime de gösterdim işte dedim bak bebek orda) kasık bölgemde ufacık bir şişlik kendini belli ediyor.
Yani şöyle söyliyim benim de karnım 3 aylık hamile denecek kadar vardır dar birşeyler giysem insanlar tahmin eder. Ama ben öyle hissetmiyorum yani o tombul karnı bebek kaplamıyor bende o yüzden de bağırsak ya da ödem olarak düşünüyorum. ki zayif oldugum icin biraz idrara sıkışık olsam(Bugün eşime de gösterdim işte dedim bak bebek orda) kasık bölgemde ufacık bir şişlik kendini belli ediyor.
Benim göbeğimde çıktı bikini bölgesi üzeri v şeklinde yükseldi sert bir şekilde bebekte kendini belli ettirecek kadar belirgin uzanınca sol taraf tamamen havada sağ taraf düz iç karnım çok dar benim oğlumdada hemen çıkmıştı aşırı zayıftım kasık gölgem kabarmıştı hemen eltim leblebi yutmuş solucan gibi oldun derdi 4 ay 3 ay göbüş çıkması İçin geç bir zaman değil ki
Kızlar kasık ve bel ağrınıza sümük gibi ağrı eşlik ediyorsa enfeksiyon vardır bende nezaman kasık ağrısı olsa sümük gibi akıntı geliyor afedersiniz iki defa oldu bu hamileliğimde oğlumdada olmuştu ayaklar üşütmeyin booool su İçin içemeyenler serum almayı ihmal etmesin ve yeşil ve sümüklü akıntı durumunda sirkeli su ile taharetlenmeyi unutmayın
Bende daha ne göbek çıktı ne bişey hala eski kıyafetlerini giyiyorum hamile kaldığımdan beri de 1 kilo almışım sadece
Birde bugün baş ağrısıyla uyandım o yüzden günüm zor geçiyor, sizlerin nasıl?
Kızlarr selamm bu tiksinmeler ne zaman biter tatil boyunca iyiydim ama eve girince kusmalarım yine başladı. Evden tiksinir mi insan ben tiksindim oysa ev kuşuydum cok severdim
Selam güzel annişler...Geçmiş bayramınız kutlu olsun.
Geçen hafta Cumartesi gününden beri griple uğraşıyorum Bu havada grip oldum.Boğaz ağrım yok ama burun tıkanıklığı ve baş ağrısı,koku ve tad alma duyumu yitirdim Ateş olmadığı için dr a gitmedim.Limolu ballı sıcak su içiyorum ama başka yapabileceğim birşey varmı önerilerinizi bekliyorum...