2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
benim oğlum eylülde 4 yaşını bitiriyor çalışıyorum annem bakıyor oğluma . hafta sonları sıkıntı oluyor bizde de ne kadar büyük olsa da istiyor kucak. ne yapalım biraz idare etmez zorundayız

dogru cnnm haklısın ama aynen ıdare edıcez tabıkı

ilk bebeğimde 13 14 haftada hissetmeye başlamıştım .rabim şifa versin inşallah tüm rahatsızlıklarımıza

kızlar ense kalınlıgı bende 1.33 gibi bir deger cıktkı burun kemıgıde 3:45 gbı kan cıkmadı bu sonuclar ıyımı

kızlar ense kalınlıgı bende 1.33 gibi bir deger cıktkı burun kemıgıde 3:45 gbı kan cıkmadı bu sonuclar ıyımı
Canım ben ense kalınlığını biliyorum sadece gayet iyi değer doktorlar 3 ün altında bir değer arıyor ama normali 1lerde çıkıyor hep. Kandan sonra yaş varsa o etkiler sonucunuzu onun dışında sorun olacağını sanmıyorum

Amin canım. Peki yine kilolu muydun normalde ilk bebek erken hissedilmez dediler bana
hayır 62 kiloydum oğlumda bunda 92 kiloyla hamile kaldım 4 kilo verdim bulantıdan kusmadan şimdi 90 kiloyum sol kasığımda baskı hissediyorum çalışırken uzandığım da da pıt pıt atıyor arada tam hisetmemiz 20.haftayı bulur ama

ınsallah cnm yas cok etkılemez sanmıyorum ama bakalm hayırlısı

Canım bende o kasık ağrıları oldu diye gittim işte şişme olup olmadığını sordu doktor orda oluyor deyince muayene ettiler fıtık çıktı
İnşallahhh biran önce hissederiz ya insanın içi rahatlıyor öyle olunca

tabi ki insan hissedince varlığını doktora bile gitmese sorun etmez bence :)

kızlar doktorum ama balık yağı verdi folik asit içiyordum o btince buna başla dedi hem omega 3 hem multivitamin çevremdekiler biz kullanmadık dediler size verdi mi doktorunuz

Ondan erken hissetmişsin canım ben dokunuyorum bildiğin yağ geliyor elime
Ayy sorma benimde oylebuarada bebeğimizin %100erkek olduğu kesinlesti.gayet hareketli bir oğlan ama ultrason fotosunda hep namaz kılıyor benimki hep secdede masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…