2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim öksürük hala geçmedi kızlar ya akşam burun tıkanıklığıyla beraber uyandırıyor uykumdan.balgami ativersem rahatlicam ama neler yaptiysam olmadi varmi onerisi olan.bikac gun daha surerse doktora gidecegim zaten

Bir erkek annesi daha hoşgeldin canım amin inşAllahhh
Benimde 2 yaş 3 aylık bir oğlum var birtanede yolda galiba erkek dedi doktor
Hosbuldum...
Biraz erkekler zor oluyor kızlara göre ama nasip artık. İnş çok yormazlar bizi. Rabbim güç kuvvet versin. Sağlıklı sıhhatli kavusalim.

Çoğunluk erkek diyor. Sanırım bu dönem erkek dönemi. Diğer hamileliğimdede erkek dönemiydi

İkinci gebelikte daha erken hissedilirmis ama siz baya erken hissetmişsiniz. Ben ilk gebelikte 17 hafta da hissetmistim. Şimdi de 14 teyiz ama hala birsey hissetmedim. 56 kilo yum boyumda 168 hiç göbek fln da yok. İnş bende tez zmn da hissederim. Birsey hissetmeyince insan merak ediyor iyi mi nasıl diye ama hissettiğinde onun iyi olduğunu anlıyorsun ve kaygı duymuyorsun.

Bana da bunyüzden dörtlü test önerdi doktorum. Kombine risk 1:2630 senin kaç?

BEnim boy 163 kilo 62 ama iç karnım hiç yok direk göbeğim çıkıyor benim ilkinde üç buçukta hissettim net sürekli minik minik pıt pıt tekme ama bunda göbüş olmasına rağmen uzanınca kıpırtısını hissediyorum gezdiğini görüyoeum harikaaa bir his tüm endişeler bitiyor nerdeyse

Bunu bende kullanıyorum ama kıvamı çok koyu. Yüzün bembeyaz geziyorsun dağılmıyor hiç.
O mecbur öyle emmiyor cilt maskeleme yapıyor. Siz altına nemlendirici sürün. Ben incir çekirdeği yağı kullanıyorum yüzüme. 5 dakika sonra güneş koruyucu sürüyorum. Çok sürmeyeceksiniz. Mercimek tanesi kadar.

Bizim günlerimiz aynıymış canim.. benimde ayni senin gibi karnim çok belli oldu.. Kipirtilari bende hissediyorum ama her gün degil.. Yakışıklı bir oğlumuz var bir kizimizin olmasini çok istiyoruzzz sağlıklı hayırlı olsun inşallah... Çok merak ediyorum iki hafta sonra gidecegiz o zaman öğreniriz.. sizin belli miydi geçmişi okuyorum ama balık hafızalı oldum yaa her şeyi unutuyorum hatta ondam dolayi buraya yazamıyorum vir şeyi 10 defa söylerim diye

Kombine risk bulamadım testte ama down sendromu için biyokimyasal risk 1/373
Biyokimyasal risk kandaki 2 hormona bakılarak hesaplanıyor. Benimki 500lerdeydi o. Yaşa bağlı olan 300lerdeydi 34 yaşındayım. Ama ultrasondaki veriler çok iyi olduğu içn kombibe risk 1: 2630 çıktı. Doktorum da sadece biyokimyasal riskten dolayı dörtlüyü öneririm dedi.

BEnde bazen okuyorum alıntıya ekliyorum ama ben cevaplamayı hatırlayana kadar kadar üzerinden çok konuşma geçmiş oluyo geri vazgeçiyorum nekadarını takip edebilirsek yaramazlardan yetişebilirsek artık. bende herzaman hergün değil sabah sıkışıkken uyandığımda bu sabah net gördüm ilk defa genelde gıdıklama tarzında basende kıpırtı oluyo benimde gönlümde kız vardı ama en başta sağlıklı olması geliyor tabiki erkek dedi doktor eşim çoook sevindi ctesi tekrar çağırdı cinsiyeti netleştirmek için hayırlısı neyse o olsun

Selam,bende ilk gebeliğimde 17. Haftada hissetmiştim şimdi 15. Haftadayım 1 haftadır pıt pıtlar var ama belli belirsiz...3 kilo aldım 59 kiloyum ... Düşük riski olan bi gebelik benimki çünkü öncesinde iki düşüğüm oldu,bakalım bunda ne olacak umarım herşey yolunda gider...Allaha emanetiz...

kızlar merhaba
ben cumartesi kontrole gittim ilk 12.haftamda çıkıntı yok ama kız da diyemem demişti ben kendimi o kadar kıza alıştırmıştım ki bu erkek dedi eşimle gece 12 de başka hastaneye gittik sırf meraktan o ne diyecek diye orada da erkek dedi iki erkek anası olacağım rabbim nasip ederse

bir de bebeğin eşi aşağıdaymış ev süpürmeyi silmeyi bile yasakladı doktorum inşallah kazasız belasız atlatırız bu zamanları

ben de sol tarafımda damar atıyormuş gibi hissediyorum zaman zaman ben buradayım anne diyor bizim fasulyeler :)
siz de durumlar nasıl hanımlar

ilk gebelıgımde benımde oyleydı 9 ay hıcbısey yapmadım desem yerıdır. bu hafta ozellıkle sordum plesantayı yıne yasak olcakmı dıye smdılık sıkıntı yok dedı bakalım umarımsorun cıkmaz evde kucuk bebek var nasıl dıkkat edıcem hep kucagımda

Benimde normalde ense kalınlığı filan 1 mm. Sadece yaşdan dolayı dedi. Randevu alıcam bugün perinatoloğa. Bir kan testi varmış onuda sordum perinatolog gerek görürse yaptırırız dedi doktorum. 4 lü testi duymamıştım.

Sağlıcakla gelsin canım çok erkek var zaten bizim dönemde erkeğe denk geldi galiba
Eşi aşağıda olup sonra çıkan da çok duydum canım inşallah seninki de öyle olur. Ya bizde kıpırtı yok bebekte normalde hareketli ama bendeki yağlar bebekten güçlü galiba hala hissetmiyorum birşey

benim oğlum eylülde 4 yaşını bitiriyor çalışıyorum annem bakıyor oğluma . hafta sonları sıkıntı oluyor bizde de ne kadar büyük olsa da istiyor kucak. ne yapalım biraz idare etmez zorundayız

Doktor sıkıntı görseydi söylerdi canım inşallah bu rahat geçer sende iki bebişte sorunsuz atlatırsınız

zaten doğumda tehlike yaratmaz dedi bana da ama dikkat et dedi gene de. ben de kilolu hamile kaldım ikinci hamileliklerde daha erken hissediliyormuş kilodan hissedeiyoruz galiba yavrucakları

zaten doğumda tehlike yaratmaz dedi bana da ama dikkat et dedi gene de. ben de kilolu hamile kaldım ikinci hamileliklerde daha erken hissediliyormuş kilodan hissedeiyoruz galiba yavrucakları
Çok şükür canım bunada bir şekilde ayak uyduracağız biliyorsundur bende de bebekte herşey normal ama kasık fıtığı çıktı benzer şeyleri söyledi doktor. Bebek rahme düşünce annelik başlar diyorlar bunlar da ispatı gibi.
Olabilir canım ablam çok zayıftı onun da ilk bebeği o bu haftalarda hissetmeye başlamıştır biz bir kaç hafta daha bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…