2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Doğum eğitimi almadım fakültede okulunu okudum hekimim bende tabi herkesin kendi hayatı ben sadece bilgimi paylaştım

Ekim annesi olarak tavsiyeye geldim Hanımlar

Göğüs ucu yaralarından korunmak için kapsül şeklindeki e vitamininden alın ve doğuma kadar göğüs uçlarınıza günlük sürün. E vitamini orayı güçlendiriyor yara olsa bile çok kısa sürede geçiyor. Lanolinli kremi de ihmal etmeyin.
Yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alın inş sevgilerle

Ben artik hurma yemeye basladim. Cok hareketli kac gündür hayr olsun insallah. Surekli pozisyon degistiriyor. Siz anliyor musunuz neresi poposu neresi bacagi ben hic anlamiyorum

Ben artik hurma yemeye basladim. Cok hareketli kac gündür hayr olsun insallah. Surekli pozisyon degistiriyor. Siz anliyor musunuz neresi poposu neresi bacagi ben hic anlamiyorum
Ben anlıyorum el hareketiyle ayak hareketleri farklı ayakları daha tok elleri minnak cimcikler gibi dirseği de canımı acıtıyor kafası güm diye vuruyor

Ben anlıyorum el hareketiyle ayak hareketleri farklı ayakları daha tok elleri minnak cimcikler gibi dirseği de canımı acıtıyor kafası güm diye vuruyor
Ayy ellerini anliyorum gibi bi gidiklama oluyor. Ama diger yerleri anlamiyorum. Mesela avucumu dolduracak kadar bir yeri cikiyor ittiriyor baya karni yamultuyor ama popo mu kafa mi bilmiyorum,kafasi asagida hep kontrollerde poposu sirti diye dusunuyorum. Cok minis kafamda canlandiramiyorum. Aynanin karsisina gecip bakiyorum belki anlarim diye

Kafa aşağıdaysa ya popiştir ya da sırtı . muhtemelen yuvarlakça olan çıkıntı popişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…