- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Şimdilik bi sıkıntı yok şükür sadece çabuk yoruluyorum vakit geçmiyor kucağıma almak istiyorumYazankalem nasıl gidiyor
Benim de iyi şükürŞimdilik bi sıkıntı yok şükür sadece çabuk yoruluyorum vakit geçmiyor kucağıma almak istiyorumsen napıyosun senin daha az kaldı
Aminn geçen kıyafetleri yıkayacam diyodun naptın bitti mi yıkama ütüleme işlerinBenim de iyi şükür
Sadece kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Takvim yanlış gösteriyor aslında
37 nin içindeyim de 38 depilim
Son iki hafta falan var bakalım
Hayırlı zamanda gelsinler
Beta için net bilgim yok ama ben gebeliğin İlk dönemlerinde 10 haftalıkken falan diyetisyene gidiyordum onun rutin tahlil listesinden kolesterol de vardı dahiliye uzmanı gebelikte sağlıklı sonuç vermez dedi ve istemediKızlar iyi akşamlar
38+2 günlüğüm dün sağlıkocağında presedür gereği tam kan sayımı ve idrar tahlili yapıldı bugun sonuöları aldım hemşirem izinli olduğu için gösteremedim sağlıkocapı doktorunu hazetmiyorum neyse o istedi hali ile hemşirem yok diye tahlilleri .
Tahlillerde ilk defa kolestrolume bakıldı öncesinde bakılmamıştı ciddi anlamda yüksek sonuçlar aldım elime inşallah önemli bir durum yoktur diye dua ediyorum cumartesi gibi kendi doktoruma rendavum var o zaman öğreneceğim ne olduğunu. Artı olarak kafamı kurcalayan bir test daha istemiş doktor BetaHcg (totalhcg) adı altında değerim 8866 çıkmış karşısında da karar sınır 0.5 yazıyorkafam allak bullak oldu böyle nir durum yaşayan varmı sonra komşumuzun kızı hemşire onunla konuştum bu değer normalde gebeliğin ortasında düşer sonlarına doğru çıkar kafanı karıştırma bu gayet normal dedi ama ama ama ama beni anlıyorsunuzdur umarım anneler 2. Gebeliğim ve rahat olmam gerekirken stresssli bir gebelik geçiriyorum sayılı günler kaldı kavuşmamıza dualarınızda eksik etmeyin lütfen sağlık sıhhatlı herşey olunda evladımı kucağıma alayım kucapımıza alalım sizler içinde dua ediyorum.
amin amin.Merak edenler için şöyle anlatayım. Bende idrarda protein kaçağı çıktı.İlçedeki doktorum ile gitmemi söyledi .Bizde herşeyimizi topladık Ankara şehir hastanesine geldik.Orada nst de sancı çıktı ,iki kere alttan bakıldı .Sonra bana bir gün hastanede kalacan 24 saat idrar topluycan dediler.Odaya çıkardılar .İyi doğum yok dedim çünkü ilçedeki dr.seni suni sancıyla doğum yaptırırlar dediydi..Ama sonra bir baktım suyum gelmeye başladı. Tamam bugün çocuk doğacak dedim.Zaten bir gün öncede çok hareket etmiştim ormanda gölün etrafını turlamıştık,hepsi tetikledi sanırım.Sonra beni tekrar Doğumhaneye indirdiler. 3 cm civarı açılmam vardı .Sonra suni sancı verdiler. Yanı şöyle deyim bir yarım saat az az sancı sonra çok ağır sancı geldi .Dedim içimden bu kadar ağır sancıya ben nasıl dayanırım böyle devam ederse diye .O ağır sancıda anca 10 dk.sürmüştür. Düşünün bana doktorlar daha doğmaz diye bakmadı yeni verdik sancıyı diye.. Ama çocuk aşağı indi kafasını hissettim. Hemen çağırdım çocuk geliyor diye.Doktor kafayı tuttu ucuna gelmiş sakin ıkınma dedi .Hemen 2 ıkınmada işlem tamam. Herkes şok doktorlar diyor bu ne hız ,aferin falan çok şükür güzel bir doğumdu.Ama o ağır sancı uzun sürse Allahım düşünmek bile istemiyorum...3 dikişim var kesik yok bebek doğarken yırtmış..Darısı sizlere inşallah ...
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini kilosuda iyi hemen alır ztn darısı başımızaArkadaşlar bende normal doğum yaptım dün çok şükür .Çok küçük doğduk.Bu kadar küşük beklemiyordum 2500 kg doğdu oğlum...Darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu ...
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinArkadaşlar bende normal doğum yaptım dün çok şükür .Çok küçük doğduk.Bu kadar küşük beklemiyordum 2500 kg doğdu oğlum...Darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu ...
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahMerak edenler için şöyle anlatayım. Bende idrarda protein kaçağı çıktı.İlçedeki doktorum ile gitmemi söyledi .Bizde herşeyimizi topladık Ankara şehir hastanesine geldik.Orada nst de sancı çıktı ,iki kere alttan bakıldı .Sonra bana bir gün hastanede kalacan 24 saat idrar topluycan dediler.Odaya çıkardılar .İyi doğum yok dedim çünkü ilçedeki dr.seni suni sancıyla doğum yaptırırlar dediydi..Ama sonra bir baktım suyum gelmeye başladı. Tamam bugün çocuk doğacak dedim.Zaten bir gün öncede çok hareket etmiştim ormanda gölün etrafını turlamıştık,hepsi tetikledi sanırım.Sonra beni tekrar Doğumhaneye indirdiler. 3 cm civarı açılmam vardı .Sonra suni sancı verdiler. Yanı şöyle deyim bir yarım saat az az sancı sonra çok ağır sancı geldi .Dedim içimden bu kadar ağır sancıya ben nasıl dayanırım böyle devam ederse diye .O ağır sancıda anca 10 dk.sürmüştür. Düşünün bana doktorlar daha doğmaz diye bakmadı yeni verdik sancıyı diye.. Ama çocuk aşağı indi kafasını hissettim. Hemen çağırdım çocuk geliyor diye.Doktor kafayı tuttu ucuna gelmiş sakin ıkınma dedi .Hemen 2 ıkınmada işlem tamam. Herkes şok doktorlar diyor bu ne hız ,aferin falan çok şükür güzel bir doğumdu.Ama o ağır sancı uzun sürse Allahım düşünmek bile istemiyorum...3 dikişim var kesik yok bebek doğarken yırtmış..Darısı sizlere inşallah ...
maşallah allahü teala hayırlı evlat eylesin. insallah rabbim bizlere de böyle doğumlar nasip eder. kilosu iyi miydi . sıkıntı oldu mu?Merak edenler için şöyle anlatayım. Bende idrarda protein kaçağı çıktı.İlçedeki doktorum ile gitmemi söyledi .Bizde herşeyimizi topladık Ankara şehir hastanesine geldik.Orada nst de sancı çıktı ,iki kere alttan bakıldı .Sonra bana bir gün hastanede kalacan 24 saat idrar topluycan dediler.Odaya çıkardılar .İyi doğum yok dedim çünkü ilçedeki dr.seni suni sancıyla doğum yaptırırlar dediydi..Ama sonra bir baktım suyum gelmeye başladı. Tamam bugün çocuk doğacak dedim.Zaten bir gün öncede çok hareket etmiştim ormanda gölün etrafını turlamıştık,hepsi tetikledi sanırım.Sonra beni tekrar Doğumhaneye indirdiler. 3 cm civarı açılmam vardı .Sonra suni sancı verdiler. Yanı şöyle deyim bir yarım saat az az sancı sonra çok ağır sancı geldi .Dedim içimden bu kadar ağır sancıya ben nasıl dayanırım böyle devam ederse diye .O ağır sancıda anca 10 dk.sürmüştür. Düşünün bana doktorlar daha doğmaz diye bakmadı yeni verdik sancıyı diye.. Ama çocuk aşağı indi kafasını hissettim. Hemen çağırdım çocuk geliyor diye.Doktor kafayı tuttu ucuna gelmiş sakin ıkınma dedi .Hemen 2 ıkınmada işlem tamam. Herkes şok doktorlar diyor bu ne hız ,aferin falan çok şükür güzel bir doğumdu.Ama o ağır sancı uzun sürse Allahım düşünmek bile istemiyorum...3 dikişim var kesik yok bebek doğarken yırtmış..Darısı sizlere inşallah ...
[/QUO
Bence 1 hafta daha bekle tansiyonla ilgili bir sıkıntı yoksakızlar bazı sebeplerden ötürü zorunlu sezeryen olacağım sizde 37+4 de sezeryen erken mi? 1 hafta daha mı beklenir?
doktora danışacağım ancak randevum pazartesi günü öncesinden fikrim olsun istedim.
rabdevu aralığı çok değil mi canım ya?Bizde dün nts ye bağlandık çok şükür hersey yolunda bir sonraki randevumuz 15 Aralık inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bir avazda bebişlerimizi kucagimiza
Doğum randevumuz o zaman o güne verdiler randevuyuda bana da uzun geldi niye öyle yaptı bende anlamadimrabdevu aralığı çok değil mi canım ya?
yani ben şuan 35 . haftadayım 15 i gibi sezaryenim olacak düşün, sen benden öndesin.Doğum randevumuz o zaman o güne verdiler randevuyuda bana da uzun geldi niye öyle yaptı bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?