Yok 15 dedi olmazsa bir iki haftaya bir daha giderizyani ben şuan 35 . haftadayım 15 i gibi sezaryenim olacak düşün, sen benden öndesin.
bence bir daha mı danışsan 5 i falan demiş olmasın:/ kafanı karıştırmak istemem ama bana cok uzun geldi 1 ay var neredeyse
Amin inşallah zararsız atlatırız her yaş aralığı eminim zordur. Ama 2 yaş daha zor sanırımOff. Gözüm bir kez daha korktu. Bizimki de benim de karnımda kardeş var, benim de memelerimde süt var, ben de emzircem (ailede ben hariç herkes emzirme meraklısıymış), onun oyun odasını bozup kardeşe oda yaptık ama orası hala benim odam oyuncaklarımı geri koyun demeler. Şimdiden başladı. Okula gidiyor bir korkum da bebek ve ben evdeyken okula gitmemesi. 2 yaş tavırları zaten başlı başına bir sıkıntı, sebepsiz saatlerce ağlamalar mızırdanmalar. Nasıl geçiricez bu süreci hiç blmiyorum. Biri bebeğin önce ayaklarını gösterin o zaman kıskanmaz dedi. İnanmasam da bir umut deneyeceğim bakalım... Sana da çok kolay gelsin. Üstesinden gelebldiğin durumlat varsa önerlerine açığım
Ben de bebekle bağdaştırmasın diye eylülde verdim kreşe. Şuan alıştı ve severek gidiyor ama ilerde ne olur bilmem.Amin inşallah zararsız atlatırız her yaş aralığı eminim zordur. Ama 2 yaş daha zor sanırımşuan bırakmış durumdayım dayanmaya çalışıyorum kendine ve kardeşine zarar verme durumu olursa ki inşallah olmaz o zaman mudehale edeceğim. Okula gonderecektim bende ama bebek olunca vazgeçtim hastalık bulaşma durumu olur diye bide bebek geldi ben okula gidiyorum diye düşünmesin diye ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum enerjisini atamıyor böylede. Saat 4 mesela öğle uykusunu uyumadı 2 den beri yataktayım geliyo gidiyor uyumuyor bütün düzen şaştı.
Tam sınır 2500 kg doğdu canım ..Küveze almadılar çok şükür sorun yok..maşallah allahü teala hayırlı evlat eylesin. insallah rabbim bizlere de böyle doğumlar nasip eder. kilosu iyi miydi . sıkıntı oldu mu?
İkinci gebelik canım .Gerçekten 2.doğum daha kolay oluyor.amin amin.
RABBİM HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN YAVRUCUGUNUZA .
İlk gebelikmiydi sizin
Benimde 2. Olacak bel ağrım başladı nst de dalgalanmalar vardı eve geldik artarsa gel dedi doktorum 38+1 ama kg 2950 biraz minik dedi bi hafta geriden geliyo çok nazlı kilo alıyo eğer durursa kilo alımı doğumu başlatmk durumundayım bekletmem dediİkinci gebelik canım .Gerçekten 2.doğum daha kolay oluyor.
Maşallah hayırlı olsunArkadaşlar bende normal doğum yaptım dün çok şükür .Çok küçük doğduk.Bu kadar küşük beklemiyordum 2500 kg doğdu oğlum...Darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu ...
Canim doktorun dogru söylemiş sancin çikmiş nts de dogum yakundir insallah. Bebegin kilosunu takma dogunca hemen toparliyorlar ablaminda oyleydi 40 cikmadan masallah tombiş olmuşMerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı 35.haftada kilosu 2.600-700 civarı demişti bugün 2.850 çok iyi kilosu dedi sizce çok az değil mi 2 haftada aldığı kilo ? Ben 3u geçmiştir diye düşünmüştüm
Birde ben suan 37+1'im birkaç gündür karnımda acı vardı resmen 2 günde çatlamış karnımın altı sabah görünce şok oldum resmen..
Nstde böyle çıktı doktor hafiften sancıların başlamış dedi böyle olması normal mi bu haftada ? 38i doldurur muyum sanki bugün yarın doğum olacak gibi bir psikolojiye girdim anlayanlar bir bakabilir mi ? Eki Görüntüle 2557329
Bhcg değeri gebeliğin sonuna doğru düşer. Ölçülmesinin bu dönemde ne anlamı var Allah aşkına .kafaya takılacak bir durum yok. Gayet normal. Benimde acillik durumum oldu ne saçma 36+4 ye 33bşn civarı çıkmış anlamsız gereksiz bir ölçümKızlar iyi akşamlar
38+2 günlüğüm dün sağlıkocağında presedür gereği tam kan sayımı ve idrar tahlili yapıldı bugun sonuöları aldım hemşirem izinli olduğu için gösteremedim sağlıkocapı doktorunu hazetmiyorum neyse o istedi hali ile hemşirem yok diye tahlilleri .
Tahlillerde ilk defa kolestrolume bakıldı öncesinde bakılmamıştı ciddi anlamda yüksek sonuçlar aldım elime inşallah önemli bir durum yoktur diye dua ediyorum cumartesi gibi kendi doktoruma rendavum var o zaman öğreneceğim ne olduğunu. Artı olarak kafamı kurcalayan bir test daha istemiş doktor BetaHcg (totalhcg) adı altında değerim 8866 çıkmış karşısında da karar sınır 0.5 yazıyorkafam allak bullak oldu böyle nir durum yaşayan varmı sonra komşumuzun kızı hemşire onunla konuştum bu değer normalde gebeliğin ortasında düşer sonlarına doğru çıkar kafanı karıştırma bu gayet normal dedi ama ama ama ama beni anlıyorsunuzdur umarım anneler 2. Gebeliğim ve rahat olmam gerekirken stresssli bir gebelik geçiriyorum sayılı günler kaldı kavuşmamıza dualarınızda eksik etmeyin lütfen sağlık sıhhatlı herşey olunda evladımı kucağıma alayım kucapımıza alalım sizler içinde dua ediyorum.
Canim doktorun dogru söylemiş sancin çikmiş nts de dogum yakundir insallah. Bebegin kilosunu takma dogunca hemen toparliyorlar ablaminda oyleydi 40 cikmadan masallah tombiş olmuş
Canim 37 . Haftadasin haftada bir kontrol yapiliyr bildgm kadariyla senin neden 1 ay ki sasirdim . 15 aralikta tahmini dogum tarihin . Acaba ben mi yanlis biliyrmBizde dün nts ye bağlandık çok şükür hersey yolunda bir sonraki randevumuz 15 Aralık inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bir avazda bebişlerimizi kucagimiza
Eve 15 AralıkCanim 37 . Haftadasin haftada bir kontrol yapiliyr bildgm kadariyla senin neden 1 ay ki sasirdim . 15 aralikta tahmini dogum tarihin . Acaba ben mi yanlis biliyrm
Banada dün 2900 dedi normal ne zayıf nede kilolu dediMerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı 35.haftada kilosu 2.600-700 civarı demişti bugün 2.850 çok iyi kilosu dedi sizce çok az değil mi 2 haftada aldığı kilo ? Ben 3u geçmiştir diye düşünmüştüm
Birde ben suan 37+1'im birkaç gündür karnımda acı vardı resmen 2 günde çatlamış karnımın altı sabah görünce şok oldum resmen..
Nstde böyle çıktı doktor hafiften sancıların başlamış dedi böyle olması normal mi bu haftada ? 38i doldurur muyum sanki bugün yarın doğum olacak gibi bir psikolojiye girdim anlayanlar bir bakabilir mi ? Eki Görüntüle 2557329
Merhaba canim benim doktorum dedi ki son haftalarda haftada 150-300 gr alirlarmis normalmis yaniMerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı 35.haftada kilosu 2.600-700 civarı demişti bugün 2.850 çok iyi kilosu dedi sizce çok az değil mi 2 haftada aldığı kilo ? Ben 3u geçmiştir diye düşünmüştüm
Anladım canım ideal olan bu o zaman birde yanılma payı da oluyor diyorlarBanada dün 2900 dedi normal ne zayıf nede kilolu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?