2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yok 15 dedi olmazsa bir iki haftaya bir daha gideriz

Amin inşallah zararsız atlatırız her yaş aralığı eminim zordur. Ama 2 yaş daha zor sanırım şuan bırakmış durumdayım dayanmaya çalışıyorum kendine ve kardeşine zarar verme durumu olursa ki inşallah olmaz o zaman mudehale edeceğim. Okula gonderecektim bende ama bebek olunca vazgeçtim hastalık bulaşma durumu olur diye bide bebek geldi ben okula gidiyorum diye düşünmesin diye ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum enerjisini atamıyor böylede. Saat 4 mesela öğle uykusunu uyumadı 2 den beri yataktayım geliyo gidiyor uyumuyor bütün düzen şaştı.

Ben de bebekle bağdaştırmasın diye eylülde verdim kreşe. Şuan alıştı ve severek gidiyor ama ilerde ne olur bilmem.

İkinci gebelik canım .Gerçekten 2.doğum daha kolay oluyor.
Benimde 2. Olacak bel ağrım başladı nst de dalgalanmalar vardı eve geldik artarsa gel dedi doktorum 38+1 ama kg 2950 biraz minik dedi bi hafta geriden geliyo çok nazlı kilo alıyo eğer durursa kilo alımı doğumu başlatmk durumundayım bekletmem dedi

Kizlar bende kontrolden ciktim. 35 haftalik gozukuyoruz. 35+0. Gec dollenme oldugu icin... kilosu 2700 olmus,hareketli ziplayip duruyordu. Kan idrar hepsi normal cok şükür. Bir sonraki kontrol 5 aralıkta,egzersiz ve perine masaji dedi. Rezene cayini sormayi unuttum

Arkadaşlar bende normal doğum yaptım dün çok şükür .Çok küçük doğduk.Bu kadar küşük beklemiyordum 2500 kg doğdu oğlum...Darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu ...
Maşallah hayırlı olsun küçük değil aslında çok çabuk toparlayacak annesi bol dinlenmeler bol emzirmeler

Benimde bugün kontrolüm vardı ve nst. İlk defa nst girdim aktif bir sancı yok dedi. Geçen hafta kilosu 2670 di bu hafta 3190 olmuş normal mi bu? Bana nedense ultrason yanlış ölçtü gibi geliyor

Merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı 35.haftada kilosu 2.600-700 civarı demişti bugün 2.850 çok iyi kilosu dedi sizce çok az değil mi 2 haftada aldığı kilo ? Ben 3u geçmiştir diye düşünmüştüm
Birde ben suan 37+1'im birkaç gündür karnımda acı vardı resmen 2 günde çatlamış karnımın altı sabah görünce şok oldum resmen..

Nstde böyle çıktı doktor hafiften sancıların başlamış dedi böyle olması normal mi bu haftada ? 38i doldurur muyum sanki bugün yarın doğum olacak gibi bir psikolojiye girdim anlayanlar bir bakabilir mi ?

Canim doktorun dogru söylemiş sancin çikmiş nts de dogum yakundir insallah. Bebegin kilosunu takma dogunca hemen toparliyorlar ablaminda oyleydi 40 cikmadan masallah tombiş olmuş

Bhcg değeri gebeliğin sonuna doğru düşer. Ölçülmesinin bu dönemde ne anlamı var Allah aşkına .kafaya takılacak bir durum yok. Gayet normal. Benimde acillik durumum oldu ne saçma 36+4 ye 33bşn civarı çıkmış anlamsız gereksiz bir ölçüm

Arkadaşlar 14 kasımda yüz felci geçirdim. 1 haftada hiç bir gerileme olmadı. Bugün Nöroloji Profösörü ve takipte olduğum kadın doğum doktorum 10 gün kortizon kullanmama karar verdiler. İyileşmede sekel kalmasın diye. Hiç bir zararı yokmuş.
Erken doğum riski olanlara akciğer gelişimi olsun diye yapılan ilaçta kortizon dedi kendi doktorum. Prof ta MS gebe hastalarıma atak geçirmesinler diye veriyoruz. Çok düşük doz bir şey olmaz dedi.
Bana da kullanmak kalıyor.

Canim doktorun dogru söylemiş sancin çikmiş nts de dogum yakundir insallah. Bebegin kilosunu takma dogunca hemen toparliyorlar ablaminda oyleydi 40 cikmadan masallah tombiş olmuş

Ben 39u doldurur falan diyordum ama öyle olanlarda bu haftalarda başlamış oluyor muydu acaba sancı doktor başını yerleştirmeye çalışıyor dedi baş gelişmiş..
Taşınma işim var o yüzden çok stres oluyorum 1-2 hafta içinde taşınmamız gerekiyor ona çok kayırıyorum yoksa hiç sıkıntı değil ama

Kizlar bende bugun konturole gittim bebek iyi 36 haftalik dedi doktor 2.890 kilosu ikinci gebeligim bu ilkde sezeryan oldugum icin bundada oyle olacak o yuzden 9 aralikta ameliyata alıcak beni zamanin gelmiş dedi doktor

Bizde dün nts ye bağlandık çok şükür hersey yolunda bir sonraki randevumuz 15 Aralık inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bir avazda bebişlerimizi kucagimiza
Canim 37 . Haftadasin haftada bir kontrol yapiliyr bildgm kadariyla senin neden 1 ay ki sasirdim . 15 aralikta tahmini dogum tarihin . Acaba ben mi yanlis biliyrm

Banada dün 2900 dedi normal ne zayıf nede kilolu dedi

Merhaba canim benim doktorum dedi ki son haftalarda haftada 150-300 gr alirlarmis normalmis yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…