2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bizimki yan duruyo poposu ayaklarını öle bi çıkarıyoki nefesim kesiliyo sizce dönermi kafası aşağı hareketleri hep yukarda

Kilosu da 2900 doktor bi iki hafta ilerde dedi hatta bende hurmaya başladım bu arada rezene çayı da içiyorum

Kilosu da 2900 doktor bi iki hafta ilerde dedi hatta bende hurmaya başladım bu arada rezene çayı da içiyorum
Rezene cayini sordunuz mu dra? Bana bir hemsire dedi icebilirsin biri dedi icilmez bitki cayi kafam karisti. Yarin kontrolde sorucam. Bir de yarin kan idrar vericem 11.30da ac mi olmaliyim demedi dr bir şey

Rezene cayini sordunuz mu dra? Bana bir hemsire dedi icebilirsin biri dedi icilmez bitki cayi kafam karisti. Yarin kontrolde sorucam. Bir de yarin kan idrar vericem 11.30da ac mi olmaliyim demedi dr bir şey
Rezene çayı hem içilir hem içilmez aslında ikiside haklı şöyleki doğumu kolaylaştırdığı için belli bir haftaya kadar içilmiyor ama sınır olan 37 yi geçtiğiniz takdirde doğumu kolaylaştıran rezene ve benzeri birki çaylarını tüketebilirsiniz.
yani mantığı belli bir haftaya kadar doğumu kolaylaştırdığı için yasak olması ve belli bir haftadan sonra doğumu kolaylaştırdığı için yasak olmaması.
ama yine de doktorlarınıza lütfen sorun.

Evet hurma da öyle. Belli bir haftadan sonra. Rezene dogumu kolaylastiriyor mu ben süt yapimi icin diye biliyordum Iste diger hemsire hamilelikte hic icilmez dedi. Dra sormak en sagliklisi

Kızlar bende en son dra gittiğimde bebiş dönmeye çalışırken çapraz sıkışmıştı inşallah dönmüştür çünkü boşluklarımda sancı yok artık. 25inde tekrar gidicem sonra her hafta çağırdı. Bir de her gece rüyamda doğuruyorum Ben biraz stresliyim galiba sanki çok çabuk geçiyo hiç hazır değilim

Ahh o ağrılar...

Abinin bebişe tepkisi nasıl oldu. İlk günleriniz nasıl geçti. Şuan doğumdan çok kızımın tepkisi korlutuyor beni.
İlk gördüğünde oğlum çok heyecanlandı kucağında sevdi sonra benim agrılarım ve yataktan zor kalkışlarım oğlumla ilgilenememem biraz tepki oluşturdu. Sarılık olmasın diye saat başı emzirme durumu bebeğe daha cok vakit ayırmak zorunda kaldım. Bu dönemde hep babası ilgilendi. Zaten 2 yaş sendromu vardı bu durumlardan sonra arttı bayagı. Kendi kendine yemek yer şuan protestoda yemiyor. Herşeyi yere atıp çığlık atar gibi bagırarak konuşuyor. Bazen ne yapacagımı şaşırıyorum çileden cıkartıyor. İşimiz gerçekten zor haftaya da annem gidiyor artık tekim. Huni siparişi vericem kafaya takmalık

Ben doğurdum kızlar oğlumda bende ıyiyiz hamdolsun
Oyyy hayırlı olsun maşallah hoşgeldi bebek

Hastanede ebe bana günde 3 tane hurma ye bide süt için rezene çayını iç dedi bir haftadır ikisinide yapıyorum ama siz yinede sorun tabi kişiden kişiye değişir belkide bende kan tahlilli verdim doktor aç olmamı sölemedi

Off. Gözüm bir kez daha korktu. Bizimki de benim de karnımda kardeş var, benim de memelerimde süt var, ben de emzircem (ailede ben hariç herkes emzirme meraklısıymış ), onun oyun odasını bozup kardeşe oda yaptık ama orası hala benim odam oyuncaklarımı geri koyun demeler. Şimdiden başladı. Okula gidiyor bir korkum da bebek ve ben evdeyken okula gitmemesi. 2 yaş tavırları zaten başlı başına bir sıkıntı, sebepsiz saatlerce ağlamalar mızırdanmalar. Nasıl geçiricez bu süreci hiç blmiyorum. Biri bebeğin önce ayaklarını gösterin o zaman kıskanmaz dedi. İnanmasam da bir umut deneyeceğim bakalım... Sana da çok kolay gelsin. Üstesinden gelebldiğin durumlat varsa önerlerine açığım

Bende korse filan almadım giymem gerekirse alırız belki hiç gerek kalmayacak ki bana lazım olmayabilir cidden . Yarın doğum çantası hazırlayacağım ağzını açık bırakırım gidip geldikçe aklıma birşey gelirse eklerim diye düşündüm

Arkadaşlar bende normal doğum yaptım dün çok şükür .Çok küçük doğduk.Bu kadar küşük beklemiyordum 2500 kg doğdu oğlum...Darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu ...
Gözün Aydın canım hayırlı olsun hiç küçük değil öyle deme emzirir beslersin siz sağlıklı olun . Kilosu da gayet iyi

Arkadaşlar bende normal doğum yaptım dün çok şükür .Çok küçük doğduk.Bu kadar küşük beklemiyordum 2500 kg doğdu oğlum...Darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu ...
Ay hayırlı olsun aminn
Size de aynı şeyi sorayım
Doğum anı nasıl bir his
Çok mu zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…