2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim de sağ o an yürüyemiyorum kalıyorum öyle. Allahtan uzun sürmüyo nedenini bilmiyorum ama normaldir artık sanırım bu tarz ağrılar.
Hah işte aynı şey. Yok böyle bi ağrı. Netten baktım biraz zorlanınca ve ağır kaldırınca oluyormuş. 2 gündür biraz fazla iş yapıyorum omdan mı acaba

Az kaldı hadi inş hayırlısıyla, sağlıkla gelsin

Arkadaşlar kalçasına birden ağrı saplanan oluyor mu
Olmadı benim
Kızlar ben doğum yaptım. Kasım annesi oldum Darısı sizin başınıza inşallah. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten. Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Maşallah
Allah bapışlasın
Siz de doğum anından bahseder misiniz biraz :)
Kızlar göğüs ucu kremi önerisi olan varmı?
L ile başlıyordu sanki, unuttum

Selam kızlar
Bugün Doktor randevum vardı
Herşey yolunda şükür. Zaten öyle dedi ama
Haftada bir gidiyorum da
Bu sefer salı gel dedi
Herhangi bi gün olur mu dedim haftaya ama salı diyor neyse bakalım

Benim de sağ o an yürüyemiyorum kalıyorum öyle. Allahtan uzun sürmüyo nedenini bilmiyorum ama normaldir artık sanırım bu tarz ağrılar.
Bana da geçen karnımın altına ağrı girdi, 10 saniye sürmüştür, biraz acı verdi ama bence de normal artık böyle şeyler ...

Kızlar göğüs ucu kremi önerisi olan varmı?
Canım herkese farklı krem etki ediyor ben lansinoh kullanmaya dogumdan once basladım her emzirmeden sonra surdum ama yinede yara oldu kanamaya bile baslamıstı bisürü sey denedim bana iyi gelen garmastan krem oldu emzirmeden oncede herseferinde kremi temizleyip karbonatlı su ile yıkadım birde gögus kalkanı cok iyi geliyor yara olduktan sonra onu da kullandım

Yoo gayet normak bir liste.. Bende bu hafta sonu hazırlamaya başlayacağım da

Kızlar efsane cumadan bebek arabası alacağım indirimli ürünlerden travel sistem istiyorum sizin var mı öneriniz bakayım
bu tip günler kandırmaca benim düşüncem bu yönde asıl bu günlerde alışveriş yapmam ben normal ara sezonları beklerim. yine de bakarsınız iyice. ama şişirilmiş önceki fiyatlara kanmayın derim

Lansinoh aldım göğüs ucu için şimdi
Kantaron yağı sürüyorum birde göğüs pediyle kapatmayın diyolar benim çatlaklarım coştu bu arada arkadaşlar ne yapsam fayda etmedi göbek deliğimin çevresi bile çatladı umarım profesyonel çatlak tedavisi fln vardır ilerisi için moralim bozuluyo gördükçe

bu tip günler kandırmaca benim düşüncem bu yönde asıl bu günlerde alışveriş yapmam ben normal ara sezonları beklerim. yine de bakarsınız iyice. ama şişirilmiş önceki fiyatlara kanmayın derim
Kesinlikle geçen bi parfüm vardı trendyolda 280 tl idi. İndirim günleri başladı parfüm 380 tl olmuş

kızlar bazı sebeplerden ötürü zorunlu sezeryen olacağım sizde 37+4 de sezeryen erken mi? 1 hafta daha mı beklenir?
doktora danışacağım ancak randevum pazartesi günü öncesinden fikrim olsun istedim.
Genelde bir aksilik yoksa 39 a kadar bekleniyor sezeryan icin. Gecen sefer 38 de yapmistim ufak tefek aksiliklerim vardi. Suan 39'a kadar beklemeyi ongordu doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…