2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Genelde bir aksilik yoksa 39 a kadar bekleniyor sezeryan icin. Gecen sefer 38 de yapmistim ufak tefek aksiliklerim vardi. Suan 39'a kadar beklemeyi ongordu doktorum.
benim tek arter tek ven sorunum var maalesef 39 ve 40 ı beklemek riskli imiş
o nedenle 38+ da yaparız demişti doktorum laf arasında ama 37+4 de yapsa tam 12.12 tarihi olacak o nedenle bi sorayım diyorum bakalım.
teşekkürler

Selam kızlar
Bugün Doktor randevum vardı
Herşey yolunda şükür. Zaten öyle dedi ama
Haftada bir gidiyorum da
Bu sefer salı gel dedi
Herhangi bi gün olur mu dedim haftaya ama salı diyor neyse bakalım
Ben de çarşambadan çarşambaya gidiyordum 2 seferdir 4-5 günde bi çağırıyor. Normal demek ki

Nacizane bebek çorabını 4 çift koymanı öneririm yada 2 çifti üstüste giydirmenizi. İlk doğduklarında çok üşüyorlar ve aylardan aralık olacak, belki yetmeyebilir.

Ben bi valiz bir çanta yaptım ama battaniye yine sığmadı. Kendin için şal ya da hırka, çorap, tarak diş macunu fırça yapmayı düşünürsen makyaj malzemesi almayı unutma canım. Bu arada benim takip ettiğim bebek arabası vardı 2300dü hepsi burada indiriminde 1860a düştü.

benim tek arter tek ven sorunum var maalesef 39 ve 40 ı beklemek riskli imiş
o nedenle 38+ da yaparız demişti doktorum laf arasında ama 37+4 de yapsa tam 12.12 tarihi olacak o nedenle bi sorayım diyorum bakalım.
teşekkürler
Gecmis olsun. Doktorun dogru zamani bilir senin durumuna gore. Kolay atlatirsin ins.

Benim ilk gebeliğimde böyleydi o zaman 33 haftadaydım ciğer geliştirici yapmıştı doktor ve progestan vermişti bu sancı 36 da normaldir ama şimdi erken demişti

2.gebeliğimdede 35.haftada 130 lara cıkmıştı sizdeki 40 olan sonra da doğum oldu zaten yani bence 38 i doldurursunuz normal görünüyor haftanıza göre dert etmeyin birde kritik günleri atlatmışsınız maşallah o yüzden hiç korkmayın hayırlı ve kolay doğumlar inşallah

Çok içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Doktorum 34ten sonra magnezyum tarzı ilaçları kullanmanı önermiyorum dedi ağrılarımı dile getirdiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…