2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
anneler merhaba , hastane çantası hazırlamamın zamanı geldi, nelrr koydunuz fikir alabilir miyim.
Merhabalar bende dün hazırladım
Bebek için
2 takım hastahane çıkışı
10 tane bez
Müslin
Bir tane kalın battaniye
Puset
Puset örtüsü
Biberon
Emzik
Islak mendil

benim için
2 tane pijama takımı
3 atlet
3 çamaşır
1 paket depend
10 tane küçük - büyük boy orkid
Banyo havlusu
Polar sabahlık
Terlik
Lohusa tacı
2 çorap
zemzem suyu
Baş örtüsü
Makyaj malzemesi
Sabun
Kendime eşime anneme diş fırçası
Macun
Lohusa tacım
Tarak
Maşa
Eşime bir takım eşortman

Kızlar biberon gereksiz oluyor bilginiz olsun hastane hemşireleri asla biberonla vermiyorlar Yenidoğana mama veya sağılmış sütü sadece şırınga ile besliyorlar emme reddi açısından önemli . Banyo havlusunu normal doğum düşünen anneler mutlaka alsınlar yanlarına hastanede önce ve sonra banyo yapılıyor çok lazım oluyor. Birde iki takım hastane çıkışı çok değilmi herkes 2 takım koymuş eğer onlu ise bana biraz fazla gibi geldi
Ben
2 tane tulum
2 tane kruvaze atlet
2 tane uzun zıbın
2 tane patikli alt
2,3 çift çorap
2 tane müslin battaniye
2 tane kalın battaniye
Bez
Temizleme pamuğu
Mini termos
Zeytinyağı

Kendim için
sabahlıklı iki takım pijama
Yarım gecelik
Kalın çorap
Terlik
Emzirme atleti
Külot
Depend
Karnımı sarmak için korse
Banyo ve el havlusu
Makyaj, kişisel bakım eşyaları
Oğlum için oyuncak ve yedek kıyafet
Pilates topum
Bir tane soğan ve bir bıçak

Daha çantam hazır değil ptesi doktor kontrolü var çıkışta eksikleri tamamlayıp çantamı hazırlamayı düşünüyorum

Soğan ve pilates topu neden

Baş örtüsü neden? Bir de ben sadece depend koydum kilot ve ped de koysam mı ki

Baş örtüsü neden? Bir de ben sadece depend koydum kilot ve ped de koysam mı ki
Annem Yasin filan okumak isterse diye annemin başı açık o yüzden belki ben okurum dursun dedim . Tabi koy ped en önemlisi o belki kanaman az olacak hemen dependen kurtulup ped isteyeceksin

Bu arada herşeyi ayrı ayrı şeffaf poşetlere koydum ben . Mesela doğumhaneye verilecekler için oğlumun doğumhaneye verilecek kıyafet takımı diye yazdım poşetin üzerine yapıştırdım içine set oluşturdum bezi battaniyesi vs . Kendim içinde aynen ilk giyeceğim pijama takımı yazdım depend çorap filan koydum . Olur da doğum erken plansız olur annem şehir dışında gelemez hemen eşim şaşırmasın dedim

Kızlar selamm bebişler insallah iyidir Peki sizler kaç kilo aldınızzz ben bi anda aldım 35. Haftadayz aniden büyüdük

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolum vardi 36+5 günlük olduk ama bebegim hala dönmemiş yan yatıyormuş minnos kızım doktor donebilir belki ama bu şekilde sezeryan dedi varmi aranizda bebekleri dönmeyen

Merhaba Canim ben 38 haftadayim hala donmedi valla bebegim . Normal dogum istedigimi soyledm doktoruma kii zaten o da normal dogum yanlısı şuan icin donmemiş olmasi sorun degil dedi 40 kadar donebilme ihtimali var dedi beklycz yani .

Benim ilk dogumumda kizim donmemisti ve kila alimi hep gerideydi 38 haftada sezeryan olmustum. Bu sefer dondu 39 beklemeyi planliyoruz.

Kızlar selamm bebişler insallah iyidir♥ Peki sizler kaç kilo aldınızzz ben bi anda aldım 35. Haftadayz aniden büyüdük
Merhaba , toplamda 11.5 kg aldım.. sadecw karnım çıktı benimde.

Kızım dönmemişti , 38de döndü onda da kordonu doladı boynuna, sezeryan olmuştum ben.

Bizim kız da yan yatıyor dönmedi pazartesi kontrol var sağlık problemlerinden dolayı 38 e kadar bekleyip sezeryan olucak gibi gözüküyor hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…