2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar selamm bebişler insallah iyidir Peki sizler kaç kilo aldınızzz ben bi anda aldım 35. Haftadayz aniden büyüdük

Bende 37+3'üm 7 kilo aldım ama 2-3 gün önce aniden çatladı karnımın altı ben şok sanırım aşağı inmeye çalıştığı için oldu karnım da o kadar büyümemişti halbuki

Selamm
Haftaya büyük ihtimal çatı muayenesi oLacağız
Bakalım müsait miyim normal doğuma
Hurma yiyorum artık sabahları aç karnına

Selamm
Haftaya büyük ihtimal çatı muayenesi oLacağız
Bakalım müsait miyim normal doğuma
Hurma yiyorum artık sabahları aç karnına

Bende bu çarşamba olucam heyecan dorukta kimisi ölüm gibi çok acıyor falan diyor kimisi de hiçbir acı olmuyor diyor o yüzden bir an önce olsakta görmüş olsak nasıl birşey olduğunu yaa

Bende bu çarşamba olucam heyecan dorukta kimisi ölüm gibi çok acıyor falan diyor kimisi de hiçbir acı olmuyor diyor o yüzden bir an önce olsakta görmüş olsak nasıl birşey olduğunu yaa
Yok yaa ne ölümü bu da gerdek gecesi efsanesine dönmüş hafif bi sızı o kadar.o da ben kendimi kastım diye olmuştur.rahat olsan hiçbir şey olmaz merak etme

36+3 haftalık olarak bugünkü kontrolümde kızım 3 kg 48 cm göründü. Henüz nst de falan bir şey yok. Benim her tarafım ağrıyor ama doktora göre her şey yolunda. Bi de 20 kilo aldım ama hala çatlamadı bi yerim. Birden her tarafım aynı anda fay hattı gibi çatlayacak diye korkuyorum

yok canım yaaa kendini kasmassan bi acısı yok bende dün gittim doktora acıklığım varmı diye kontrol etti hiç hissetmedim bile önemli olan kendini kasma

Yok yaa ne ölümü bu da gerdek gecesi efsanesine dönmüş hafif bi sızı o kadar.o da ben kendimi kastım diye olmuştur.rahat olsan hiçbir şey olmaz merak etme

Hadi inşallah ya ben daha önce alttan muayene oldum o daha sancılıydı bu o kadar kötü olmaz diye umuyorum sanırım en önemlisi kasmamak

yok canım yaaa kendini kasmassan bi acısı yok bende dün gittim doktora acıklığım varmı diye kontrol etti hiç hissetmedim bile önemli olan kendini kasma

İnşallah ya birde nasıl çok acıyabilir o da mantıksız geliyor perine masaji gibi değil mi yani bir alet falan kullanmıyormuş sanırım eliyle bakıyormuş

Merhaba hanımlar biz 8 Kasım da dünyaya gelmiştik hatırlarsanız, önce cigerinde sorun var dediler maalesef bu sıkıntı daha sonra spontane pnümotoraks a döndü bir süre tüp takıldı ama 15 gün süren sıkıntılı süreci çok şükür atlatıp bugün taburcu olduk
Doğum yapan arkadaşlar olduysa hayırlı olsun daha bekleyenler de tek avazda kurtulur inşallah

Allah bağışlasın
Allah razı olsunnnnn

Yazankalem de çarşamba
bence aşırı acı olmaması lazım
Dur daha doğumu var
Tövbe tövbe bakalım
Ben de merak ediyorum

Ben de çatlamadım inş son anda çatlamaz
Bu arada karnım var tabi de çok dikkat çekecek gibi depil, yolda yürürken saklayabiliyorum
İki hafta kala da fırlar mı bilmem

Ben de çatlamadım inş son anda çatlamaz
Bu arada karnım var tabi de çok dikkat çekecek gibi depil, yolda yürürken saklayabiliyorum
İki hafta kala da fırlar mı bilmem
Ben maşallah tosun gibi oldum ama görenler hamile değil şişman sanıyo sanırım önceden zayıf olduğumdan ama bildiğin şiştim bana göre20 kilo nedir arkadaş

Yazankalem de çarşamba
bence aşırı acı olmaması lazım
Dur daha doğumu var
Tövbe tövbe bakalım
Ben de merak ediyorum

Dimi insan önce hangisi varsa ona odaklanıyor şimdi çatı muayenesi var ya sanki birkaç haftaya doğuracak biz değilmişiz gibi sadece ona odaklanıyoruz aslında güzel birşey bence başa geldi mi hepsini çekeriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…