2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynı ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz uyutuyorum 5 dakka sonra gözünü açıyp ama uykusunu alamadığı için eli hep yüzünde ve sinirleniyo bi tek sabahları mutlu kalkıyo hanımefendi şimdi yatrdım bakalım gece ne maceralar sabaha kadar emzik desen milyon tane denedim en son chicconun kauçuk bir emziği var ama en eski model falan sanırm onu aldı yarım yamalak

N Nehir-derin2 evett bende 2. El aldım mamaroo dolap uygulamasından çok krizdeyken diil ama normal ağlama krizinde koyuyorum en son titreşimi açıyorum susuyo en azından tuvalete giderken mama yaparken rahatlık

Aranızda kangru kullanan var mı acaba ? Benimki mızmızlanıyor azıcık giyince. Dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum.

Ben kullanıyorum kızımı 2 yaşına gelene kadar hiç bebek arabası kullanmadım kanguru ile büyüdü şimdi oğlum 3 aylık ve kanguruya başladım 3 defa kullandık hepsindede uyudu ve bakındı... dahada büyüdüğünde bakındğında uzun gezmeler bizi bekler inş gezmeyi seven aileyiz bu minik oğluş bağladı bizi eve ... Solomonbaby. Şiddetle tavsiye ederim iyiki diyorum.

Netfilix var canım. Ama benim saçma programlar izleyip kafa dağıtmam lazım Filme falan odaklanamıyorum. Zırt pırt kalkıp gidiyorum eşim kızıyor bu defa

Benim kangrumda çok güzel bir marka. Borooshbaby. Sorun benim kızda

Solomon baby yorumları baya iyi ama Farklı modeller var. Hangisini kullanıp memnun kaldığını yazar mısın canım

bugün anne kız parka gittik, sokaklarda dolaştık yalnız takıldık bebek arabasını durdurup oturduğumda bağırıp hareket halindeyken uyuması dışında keyifliydi☺ Özlemişim koştur koştur işimi bitirmeye çalışmadan aklım evde kalmadan dışarda olmayı Bu arada almayan varsa Kızlar bugün tek başıma deneyimleyince verdiğimiz her kuruş helal olsun dedim. Bebek arabası olarak Pierre cardin twist kesinlikle tavsiye ederim. Allah bize tavsiye eden satıcıdan razı olsun☺ İnanılmaz Hafif manevraları çok iyi ve seri. Tek başına hiç zorlanmıyorsun bi yere girip çıkarken ve bebeğin yüzü sana doğru gelecek Şekilde kullanabildiğin için bebeği sakinleştiriyorsun yüzüne bakıp almayanlara tavsiyemdir

Ohh iyi yapmışsın bizde çıktık bugün aynı araba durunca ağlamaya başlıyo bizde bol bol yürüdük ama ben daha tek başıma cesaret edemedim

Bende yehoo olanı aldım kabin boy manevrası iyi ama yüzü karşıya dönük bu zamana kadar pusetli travel sistem kullandım ama arabamızda bagajı kaplıyo onlar şimdiki işimize geldi

İnan daha özgür olduğunu hissediyosum bi dene
Aynen o hapis duygusundan kurtuluyorsun bi oh be diyosun üstündeki o ağırlık kalkıyor. Ama ben otomobille tek çıkmak konusunda kararsızım. Arkada ağlarsa falan telaş yapar mıyım ki çıkan var mı kızlar? Deneyimimizi paylaşır mısınız cesaret edemiyorum

Bende yehoo olanı aldım kabin boy manevrası iyi ama yüzü karşıya dönük bu zamana kadar pusetli travel sistem kullandım ama arabamızda bagajı kaplıyo onlar şimdiki işimize geldi
Evet benim bagaj da küçük değiştirmek farz oldu ama araba fiyatları Mars’a çıktı

Öne koyuyırum ben airbağı kapatarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…