Pusette olunca geriye doğru air bagı kapattığınız taktirde tehlikeli değil ve yasal cezası falan yok yaniTehlikeli değil mi
Bi de ön koltukta mı oluyor oto koltuğu
Nasıl yapıyorsun
Ben çıktım ve deli gibi ağladı yapacak bişey yokAynen o hapis duygusundan kurtuluyorsun bi oh be diyosun üstündeki o ağırlık kalkıyor. Ama ben otomobille tek çıkmak konusunda kararsızım. Arkada ağlarsa falan telaş yapar mıyım kiçıkan var mı kızlar? Deneyimimizi paylaşır mısınız cesaret edemiyorum
tam eski arabamızın borcu bitmişken bebek arabası bagaja sığmaz bahanesiyle araba değiştirdikEvet benim bagaj da küçük değiştirmek farz oldu ama araba fiyatları Mars’a çıktı
İşte o arkada ağlarken benim dikkatim dağılır mı acaba diye düşünüyorum yanımda biri varken çıktım da yalnız cesaret edemiyorumBen çıktım ve deli gibi ağladı yapacak bişey yokağladı ağladı geldik eve bi kerede annemle çıktım yolda ağlayınca aldım önde emzirdim geri yola devam ettim
Öyle deme çok ciddi bi gerekçe araba bagaja sığmaz kısmıtam eski arabamızın borcu bitmişken bebek arabası bagaja sığmaz bahanesiyle araba değiştirdikbahaneye bakar mısın arabayla ben de daha hiç çıkmadım normalde arabada hiç sesi çıkmaz uslu durur ama ben sürecem ya kesin bi huy çıkartır
Biraz dikkat dağılıyo ama en başta yakın markete falan gitmekle başla istersenİşte o arkada ağlarken benim dikkatim dağılır mı acaba diye düşünüyorum yanımda biri varken çıktım da yalnız cesaret edemiyorum
Öyle deme çok ciddi bi gerekçe araba bagaja sığmaz kısmıHangi arabayı aldınız? Bagaj geniş mi? Ben sedan istemiyorum hatcbaglerin de bagajı küçük
Biz bebek arabasını evin içinde kullananlardanızHenüz cesaret edip çıkmadım ilham oldunuz evde içinde baya sakin oluyor dışarda nasıl olur deneyeceğiz
Benimki emzik almıyo ama bazen şapır şupur ses geliyo bi bakyorum el ağızdaBugün durmadan elini emmek istedi ilk defa yapıyor emziği bir şekil çıkarıp şapur şupur el emdi. Ben elini çekince kıyametler.. engellemekte hata mı yapıyorum bilmiyorum alışkanlık haline getirsin istemiyorum
Bizim belki 1 aydan fazladır öyle. Yani ömrü zaten 2,5 ay düşünBugün durmadan elini emmek istedi ilk defa yapıyor emziği bir şekil çıkarıp şapur şupur el emdi. Ben elini çekince kıyametler.. engellemekte hata mı yapıyorum bilmiyorum alışkanlık haline getirsin istemiyorum
Bizim belki 1 aydan fazladır öyle. Yani ömrü zaten 2,5 ay düşünben hiç müdahale etmiyorum. Genelde acıkmış oluyor onun sinyali kabul edip emziriyorum
Oğlumda epeydir öyle başlarda müdahale ettik ama baktık olmuyor bıraktık genelde uykusu geldiğinde ya da acıktığında yapıyor bizimkiBugün durmadan elini emmek istedi ilk defa yapıyor emziği bir şekil çıkarıp şapur şupur el emdi. Ben elini çekince kıyametler.. engellemekte hata mı yapıyorum bilmiyorum alışkanlık haline getirsin istemiyorum
Bana kalırsa bu da dolu ama bizim arkaya kadar dolmuş taşmak üzere olan bezlerimiz de oluyor (ben gece değiştirmiyorum neredeyse 12 saat), gündüz daha sık değiştirdiğimden genelde böyle.Kızlar çişli bez dolu diyorsunuz ya ben premium care takıyorum bir çişle doluyor iki çişle tam dolu arkaya kadar hemde. sleepy takıyorum bukadar doluyor ön şişiyor arkaya doğru hiç çiş olmuyor siz arkaya kadar doluncamı tam dolu sayıyorsunuz Eki Görüntüle 2602010 Eki Görüntüle 2602011 Eki Görüntüle 2602012
Hangi marka kullanıyorsun canım premium care de bizim gündüzde öyle sleepy de öyle değil bizimde 12 saatte baya ağır oluyor hatta taşıyor bazen gece güzel emzirebilirsemBana kalırsa bu da dolu ama bizim arkaya kadar dolmuş taşmak üzere olan bezlerimiz de oluyor (ben gece değiştirmiyorum neredeyse 12 saat), gündüz daha sık değiştirdiğimden genelde böyle.
Sleepy kullanıyorum.Hangi marka kullanıyorsun canım premium care de bizim gündüzde öyle sleepy de öyle değil bizimde 12 saatte baya ağır oluyor hatta taşıyor bazen gece güzel emzirebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?