- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Bizim bebek arabası travel sistem büyük bi araba . Arabamız da nissan qashqai bagaja sığıyorÖyle deme çok ciddi bi gerekçe araba bagaja sığmaz kısmıHangi arabayı aldınız? Bagaj geniş mi? Ben sedan istemiyorum hatcbaglerin de bagajı küçük
Tşk ederim canımSleepy kullanıyorum.
Qashqai nin de bagajı küçük diyorlar ben çok beğeniyorum o arabayı. Güle güle kazasız belasız kullanın inşallahBizim bebek arabası travel sistem büyük bi araba . Arabamız da nissan qashqai bagaja sığıyorbana kalsa değiştirmez elimizde kalan kredi parasını yerdim
Ben böyle olunca dolu diyorum değiştiriyorm gece pek değiştirmiyorum kaka yapmıyo çünkü sabah 6 da fln değiştiriyorum ozmn baya ağır oluyo prima premium care kullanıyorum sleeppy bize olmadıKızlar çişli bez dolu diyorsunuz ya ben premium care takıyorum bir çişle doluyor iki çişle tam dolu arkaya kadar hemde. sleepy takıyorum bukadar doluyor ön şişiyor arkaya doğru hiç çiş olmuyor siz arkaya kadar doluncamı tam dolu sayıyorsunuz Eki Görüntüle 2602010 Eki Görüntüle 2602011 Eki Görüntüle 2602012
Engellemeyin sakın. İçgüdüsel bir durum. Kendilerini bu şekilde sakinleştiriyorlar. Bizim doktor emzik yasak etti bende zaten vermiyorum. Elini emsin dursunBugün durmadan elini emmek istedi ilk defa yapıyor emziği bir şekil çıkarıp şapur şupur el emdi. Ben elini çekince kıyametler.. engellemekte hata mı yapıyorum bilmiyorum alışkanlık haline getirsin istemiyorum
Benimki de almadı emziğiEngellemeyin sakın. İçgüdüsel bir durum. Kendilerini bu şekilde sakinleştiriyorlar. Bizim doktor emzik yasak etti bende zaten vermiyorum. Elini emsin dursun
Bir kaç marka denedik almıyordu. Avent markasındaki emziği sevdi şimdi onu kullanıyoruzBenimki de almadı emziği. Bi ara ümitlenmiştim olmadı
Salyasını akıtıyor emdiği zaman, boynu kolu ıslak oluyor hep bu durum beni rahatsız ettiEngellemeyin sakın. İçgüdüsel bir durum. Kendilerini bu şekilde sakinleştiriyorlar. Bizim doktor emzik yasak etti bende zaten vermiyorum. Elini emsin dursun
Ensesini kontrol et canım bu ara geceleri daha soğuk oluyor gündüz de güneşe kanma yine esiyor . Yediğin bi şey dokunmuş olabilir belki yağlı falan yediysen yediklerini düşünKızlar kızım çok kusan bir bebek değildi
Ama son günlerde ne emse çıkarıyor
Merkezi sistem bizim evimiz son bir haftadır kısıyorlar
Hatta gündüz yanmıyor gibi
Üşüyor mu acaba
Var mı sizde kusmalarda artış
Teşekkür ederimEnsesini kontrol et canım bu ara geceleri daha soğuk oluyor gündüz de güneşe kanma yine esiyor . Yediğin bi şey dokunmuş olabilir belki yağlı falan yediysen yediklerini düşün
Cnm ben üsüttüğünü kakası ekşi kokuyosa yeşilse öyle anlıyorum bide hafif üsütüyosa peynir gibi kesik kesik kusma oluyo onun dışında çıkarması normal gibi fazla geliyodur belki bu araKızlar kızım çok kusan bir bebek değildi
Üşüyor mu acaba
Ay kolay gelsin walla tüm gün mü gidiceksin cnm illaki merak edip gelirler sen hem kendi elini yüzünü hemde bebeği mutlaka sil bence ıslak mendille bile olsa iyidir malum her yerde virüsYarın işe gidicem ücretli iznim bitiyo, minikte gelecek bensiz durmuyo emmeden uyumuyo biberonu hiç almıyo artık, çok endişeliyim arabayla gidip gelicem ama iştekiler tepesinw çöker mikrop var nazar var
Çok sürmez sanıyorum başladı yapıp izne ayrılcam ama bakalım inş silerim tabi aklım çıkıyo zatende bu minik keşke durabilseAy kolay gelsin walla tüm gün mü gidiceksin cnm illaki merak edip gelirler sen hem kendi elini yüzünü hemde bebeği mutlaka sil bence ıslak mendille bile olsa iyidir malum her yerde virüs
Benimki arabaya bindiği an emmek istiyo kayınvalidem bi üst sokağımda aramızda toplasan 7 bina anca vardır arabayla gidiyosak bi ağlıyo çığlık çığlığa kendimizi zor atıyoruz arabadm sevmeyen çocuk çok zorBen 20 gunde basladim arabayla cikmaya. Annem 1 saatlik mesafede evime, karnini doyurup guzelce bagladimmi emniyet kemeriyle koltuga yolda uyuyor.bazen trafikte uyaniyor agliyor, trafik acilinca uyumaya drvam.ediyoe.5 yasinda kizimda var onuda oyle yapmistim alisti hic yolda sorun cikaran bir cocuk olmadi. Esimde kullandigi zaman arkada oturmuyorum.
Ya bu başının terlemesine ne demeli. Yastığı hep ıslak sıcak diyorum sonra üşüyor diyorum bakıyorum hep aynıKızlar kızım çok kusan bir bebek değildi
Üşüyor mu acaba
Ya niye oluyor bu ter bizimde öyle hep emerken hareket ederken hep terliyor hasta olcak diye korkuyorum önceden yoktu böyle bi şeyYa bu başının terlemesine ne demeli. Yastığı hep ıslak sıcak diyorum sonra üşüyor diyorum bakıyorum hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?