Aynen ben de. Anakucagiba yatiriyorum,bi ayagim onu salliyor sarkilar,türküler bi taraftan tezgahta hazirla pisir.Bebeği pusete yatırıyorum onu dibime çekiyorum kırmızı balık küçük Kurbağa diye başlıyorum Şarkı söyleyeme göz teması kurarsam duruyor ancak öyle yapıyorum . Yoksa hiç beslenemem sütüm zaten bence artık az yarıyor düzgün beslenmesem kim bilir ne olur
Aynen ben de. Anakucagiba yatiriyorum,bi ayagim onu salliyor sarkilar,türküler bi taraftan tezgahta hazirla pisir.( ve ben baya zayifladim,hamilelik oncesi kilomdayim ama cok sevmistim kilolarimi kendime gelmistim. Simdi iyice erimeyim ve sut olsun diye temizlik vs birakiyorum once yemek.
Allahımmm darısı başıma inş ben de eriyeyim ama ben tam tersiyim maalesef gittikçe şişiyorum. Önceden spor yapıp az yiyor ancak öyle formda kalıyordum. Spor yapan insan bıraktığı an ni de yemeğe başlarsa direkt şişiyorAynen ben de. Anakucagiba yatiriyorum,bi ayagim onu salliyor sarkilar,türküler bi taraftan tezgahta hazirla pisir.( ve ben baya zayifladim,hamilelik oncesi kilomdayim ama cok sevmistim kilolarimi kendime gelmistim. Simdi iyice erimeyim ve sut olsun diye temizlik vs birakiyorum once yemek.
Ben elenatal 2 kullanıyorum canım işe yaramıştı. Birkaç gündür üşüttüm sanırım biraz sarsıldım amaBağışıklığımı güçlendirmek istiyorum halsizliğimde artıyor her geçen gün ,bu konu da kararsız kaldım kızlar. İnternette SAMBUCOL ve İMUNEKS adı altında bağıklık için takviyeler var kullandınız mı öneriniz var mı bu konuda?
Ben de yemek ve ancak evi bi toparlıyorum ama genel temizlik yapamıyorum enerjim kalmıyor. 2 hafta da bir temizlik için bi bayan geliyordu hatta hafta da bire çıkaracaktım yetiştiremiyorum ama şimdi korona var diye onu da almıyorum elim değerse bi süpürge açıcam yarın inş toz oldu her tarafBende ilk zamanlar önce yemek yapardım yetişmezdi asla şarkıdan filan anlamazdı . Yemeğe öğlen 12 de başlar akşam 16;00 da ancak bitirirdim korkunçtu . Şimdi beni dinliyor anlıyor kolaylaştı işim . Akşam 16:00 de mutfağa giriyorum hemen yapıp çıkıyoruz birlikte . Bazen mırıldanıyor durmuyor ama mecbur hayat devam ediyor . Bugün yeşil fasulye, domates çorbası salata yoğurt ve vişne nektarı kaynattım .
Ya bu doğumda sonradan aldım sabaha kadar emiyo hiç durmuyoAllahımmm darısı başıma inş ben de eriyeyim ama ben tam tersiyim maalesef gittikçe şişiyorum. Önceden spor yapıp az yiyor ancak öyle formda kalıyordum. Spor yapan insan bıraktığı an ni de yemeğe başlarsa direkt şişiyorNapcan bilmiyorum
Aynen öyle onlar iyi olsun sağlıklı olsunlarda onlar için çalışalım evden çıkmıyoruz bizde şimdilik bakalım 98 vaka 1 ölü varBEnde çok korkıyorum aşı olduk geldik şimdi kızlar bu aşılar ne pahalı ya meningekok 450 civarıymış heralde sanırım 3 dozmuş rotayı saymıyorum bile biz bu miniklere çalışıyoruz
Amin ama korkutucu hızla yayılıyo durum kötüye gidiyoAynen öyle onlar iyi olsun sağlıklı olsunlarda onlar için çalışalım evden çıkmıyoruz bizde şimdilik bakalım 98 vaka 1 ölü varRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hiç sevemiyorum yaKızlar şoka avakado 4 liradan geliyomuş ben alıp 1 haftalık stok yapıcam fiyatı uygun süt kalitesini artırıyomuş
Benimki de uyanıyor önceden gidip sallardım uyurdu. 2 3 gündür sallamaya gidiyorum beni gördüğü an coşuyor. Hemen kollar ve bacaklar havaya gülmeye başlıyor kikir kikir. Güya uyutucamKızlar nasıl gidiyor bizimki biraz sakinledi ama huy değiştirdi iyice hissediyorum ayağıma koyuyorum böle büyük çocuk gibi ağlamaya başlıyo kucağa alıp etrafı gezdirince susuyo bide devamlı kendini oturma pozisyonuna kaldırıyo belini ağrıtıcam diye çok korkuyorum yatırınca okdr ağlıyoki
Bi yandan evimize gitmeyi biraz erteledim burda sağlık ocğında yaptrcam aşıları belki özel muaynesi olan bir doktora görürüm dayanmazsam dua ediyorum birşey olmasında hastaneye gitmek zorunda kalmayalım diye allah hepimizi korusun yavrularımızı
Sambucol şekersizi büyük kızım için kullanıyorum, yıllar önce de immunace kullanmıştım kendim için kullanırken hasta olmuyordum hiç ama sürekli başım dönüyordu 1 kutu bittikten sonra üzerinde yazan yazıyı okudum meğer aç karnına alınmaması gerekiyormuşBağışıklığımı güçlendirmek istiyorum halsizliğimde artıyor her geçen gün ,bu konu da kararsız kaldım kızlar. İnternette SAMBUCOL ve İMUNEKS adı altında bağıklık için takviyeler var kullandınız mı öneriniz var mı bu konuda?
Benimki de kendini kaldırıyor baya beline kadar kaldırdı ben tutmadan. Bence çok erken , şaşırdım.Kızlar nasıl gidiyor bizimki biraz sakinledi ama huy değiştirdi iyice hissediyorum ayağıma koyuyorum böle büyük çocuk gibi ağlamaya başlıyo kucağa alıp etrafı gezdirince susuyo bide devamlı kendini oturma pozisyonuna kaldırıyo belini ağrıtıcam diye çok korkuyorum yatırınca okdr ağlıyoki
Bi yandan evimize gitmeyi biraz erteledim burda sağlık ocğında yaptrcam aşıları belki özel muaynesi olan bir doktora görürüm dayanmazsam dua ediyorum birşey olmasında hastaneye gitmek zorunda kalmayalım diye allah hepimizi korusun yavrularımızı
Ayy çok severim ama evden çıkamıyorumKızlar şoka avakado 4 liradan geliyomuş ben alıp 1 haftalık stok yapıcam fiyatı uygun süt kalitesini artırıyomuş
Bende korkudan çıkamıyorum market 3 bina aşağıda amaSambucol şekersizi büyük kızım için kullanıyorum, yıllar önce de immunace kullanmıştım kendim için kullanırken hasta olmuyordum hiç ama sürekli başım dönüyordu 1 kutu bittikten sonra üzerinde yazan yazıyı okudum meğer aç karnına alınmaması gerekiyormuş)
Benimki de kendini kaldırıyor baya beline kadar kaldırdı ben tutmadan. Bence çok erken , şaşırdım.
Ayy çok severim ama evden çıkamıyorum
Biz gaz olarak artık çok çok daha iyiyiz mizaç olarak biraz huysuz ve sinirli bir bebek olduğunu düşünüyorum artk bizimde gündüz uykuları ayağımd uyuyorm 5 dkda bir uyanıyo gece ztn 2 saatte bir mutlaka uyanıyo artık devamlı gezmek bişeylere bakmak istiyo yalan yok bikere telefondan arı vız vız videosunu izlettim kitlendi resmen eğer yatağa öle yatırırsam yaygara kopuyo evde seninkide zor anlıyorum canım ben her seferinde biberon hazırlamaktan bıktım sende emzik gibi meme vermekten ama ben kararlıyım anne sütü de veremediğim için 4 buçuk aylıkken ek gıdaya başlıcam tadımlık gibi en azından doğal ürünler veriirim doyar belki gece uyur belki sende 6 ay beklemeyebilrsin ama senin anne sütü tabi çok daha iyiN nilsen89 canım nasıl senin minik benimki biraz toparladı ama kucaktan hiç inmiyo sürekli mızır mızır bide uykudan hiçbişey anlamıyorum gece ve gündüz uykusunda bazen 5 dk bazen 15 dk uyanıyo emmek istiyo ve mecburen emziriyorum sabaha kadar canım çıkıyo öyle zor ki sürekli ağzımda dursun diyo doktorda yapacak bişey yok emzirceksin ilk 6 ay başka yöntem deneyemeyiz dedi
Ay aynen o kollarıyla karnına vura vura bi hal oldu camda ağaçları görüp kendinden geçiyo bu enerjiyle bize uyku falan yok bide bizimki sabahları düzgün uyurdu şimdi oda kalmadı resmen oyun vakti ne zaman başlıcak gbii bakıyoBenimki de uyanıyor önceden gidip sallardım uyurdu. 2 3 gündür sallamaya gidiyorum beni gördüğü an coşuyor. Hemen kollar ve bacaklar havaya gülmeye başlıyor kikir kikir. Güya uyutucamgörünmeden sallayın diyorum o zaman da basıyor yaygarayı mecbur görünüyorum ve saat üçte kollar ve bacaklar havaya eğlence vakti
BEnde bunda erken başlıycam inş dediğin gibi oğlanda 5 ayı geçiyodu elma falan başlamıştı doktr şuan hiç yemek yemiyo zorla ben yediriyorum kızda daha erken başlıycam inşBiz gaz olarak artık çok çok daha iyiyiz mizaç olarak biraz huysuz ve sinirli bir bebek olduğunu düşünüyorum artk bizimde gündüz uykuları ayağımd uyuyorm 5 dkda bir uyanıyo gece ztn 2 saatte bir mutlaka uyanıyo artık devamlı gezmek bişeylere bakmak istiyo yalan yok bikere telefondan arı vız vız videosunu izlettim kitlendi resmen eğer yatağa öle yatırırsam yaygara kopuyo evde seninkide zor anlıyorum canım ben her seferinde biberon hazırlamaktan bıktım sende emzik gibi meme vermekten ama ben kararlıyım anne sütü de veremediğim için 4 buçuk aylıkken ek gıdaya başlıcam tadımlık gibi en azından doğal ürünler veriirim doyar belki gece uyur belki sende 6 ay beklemeyebilrsin ama senin anne sütü tabi çok daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?