2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Geçmiş olsun kuzulara rezene yağını hiç duymadım canım ama öksürük varsa mustelanın bi kremi varmış bebeklerin göğsüne sürülüyomuş iyi geliyo dediler
Üşütme grip sadece kızlar öksürük vs yok halsizdi gece 1,5 ml calpol verdim az emip uyuyabildi çok sağolun zaten küçücüktü miniminnacık kaldı çok dikkat edin temas ettirmeyin kimseyle çok yıpranıyorlar ateşli hastalık olmamasına rağmen mahvetti kuzuyu

Kıyamam geçmiş olsun Allahım sağlık versin

Kızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum

Kızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum
Yaz bebesiyken doktora sormuştum annesütünün yarısından çoğu zaten su gerek yok demişti. Ben vermiyorum.

Verilebilirmiş ben nadiren ağzı kuruysa veriyorum. Diğer zamanlar aklıma gelmiyor

Yaz bebesiyken doktora sormuştum annesütünün yarısından çoğu zaten su gerek yok demişti. Ben vermiyorum.
Eskiler verirmiş hastayken vermek mantıklı oluyor enfeksiyonu idrarla hemen atıyorlar özellikle crp si yüksek bebeklerde çok iyiymiş ama bi verip bi vermemezlik yapma der annem vereceksen ya hep ya hiç

Eskiler verirmiş hastayken vermek mantıklı oluyor enfeksiyonu idrarla hemen atıyorlar özellikle crp si yüksek bebeklerde çok iyiymiş ama bi verip bi vermemezlik yapma der annem vereceksen ya hep ya hiç
Eskilerin genelde yaptıklarında bir mantık vardır lakin mantıksız hareketleri de var. Ablama (81 doğumlu) 1 aylıkkenden itibaren vermişler pirinç unlu muhallebileri sonra bu çocuk niye hiç durmadan ağlıyor.

Eskilerin genelde yaptıklarında bir mantık vardır lakin mantıksız hareketleri de var. Ablama (81 doğumlu) 1 aylıkkenden itibaren vermişler pirinç unlu muhallebileri sonra bu çocuk niye hiç durmadan ağlıyor.
Bana şu an söylenenlerin çoğu mantıksız geliyor zeytinyağı dışında hiç başka bir şey uygulamadım

Ben veriyorum arada sudan nolcak ver gitsinben ilk doğumda hiç yapmamıştım araştırdım bi zararı yokmuş ama doktorlar bi damlada olsa su yerine anne sütü olsun diye vermeyin diyolarmış tabi ben emziriyorum mesela boş dururken bi iki damla veriyorum benimde annem tuttururuo arada hele babam öldürecek beni bu çocuğa sen bakamıyosun diye beynimi yiyo hergün gelip battaniyede sallıyo siz bilemezsiniz eskiden böyle yapardık diye tipik kaynanalık yapıyo bana ve sallıyoda ki emerek uyuyan çocuğumu sallıyo sinir oluyorum çaktırmyorumbide akıl veriyo gecenkimi bulup sallayım diyorum e eşin kalksın sallasın hayat müşterek diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…