2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Sen yine de kontrollü git canım doktora danışarak tabi. Yağ hücreleri gereğinden fazla büyürse Alalh korusun ilerde obeziteyle falan uğraşmasın çocuk. Ama doktor daha iyisini bilir tabi
Ya cnm açıkcası anne sütü alsaydı korkmazdım kilosundan ama mama aldığı için korkuyorum bide azaltıyorm kıyameti koparıyo böle strese giriyo hareketleri arttıkça dengeleriz inşallah

Biz 4. Ay aşılarını yaptrdık rotayı 2. Ayda yaptrmıştık şimdi 2. Doz yapıldı bişey demediler ama 2 gün banyo yaptrmıcam

Kızlar oğlum banyo yaparken çok korkuyor gözlerini kocaman açıyor ellerini yumruk yapıp kilitliyor sanki kendini böyle her an nefesi kesilecek gibi duruyor ağlamıyor da ağlasa çok daha iyi. Korkuyorum her banyoda başına böyle bir şey geleniniz var mı

Kızım banyoyu çok seviyor ama o da ilk su döküşümde file üzerine uzattığımda kendini kasıyor ben onunla konuşuyorum bütün vücudu ıslanınca artık hareketlenip mutlu oluyor.

Ya cnm açıkcası anne sütü alsaydı korkmazdım kilosundan ama mama aldığı için korkuyorum bide azaltıyorm kıyameti koparıyo böle strese giriyo hareketleri arttıkça dengeleriz inşallah
Ben de mamadan dolayı dedim zaten. Miktarını azaltmak değil de su oranını arttırabilirsin belki

Kızım banyoyu çok seviyor ama o da ilk su döküşümde file üzerine uzattığımda kendini kasıyor ben onunla konuşuyorum bütün vücudu ıslanınca artık hareketlenip mutlu oluyor.
Ben de konuşuyorum rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bi türlü geçmiyor korkusu

Benimki suyu çok seviyor. Bizde de tam tersi sudan çıktığı an basıyor çığlığı hele giydirirsen helak oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…