- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
3.ayda aşı yok canım .Kızlar bız daha ucuncu ay aşısını yenı olacaz asıyı nerden yapıyorlar bıde ıkıncı ay asısı gıbı banyo yaptırmama sartı var mı acaba
S Seynep01025 Ben 3. Ayda bexsero yaptırdım. 3-5-13 de yaptıracakmışım.3.ayda aşı yok canım .
2.ayda rota yaptırmadıysan rotayı yaptırabilirsin
3. Ayda aşı yoktu 4. Ayda yapılıyor
3.ayda aşı yok canım .
2.ayda rota yaptırmadıysan rotayı yaptırabilirsin
ama bızı asıya cagırdılar anlamadım sımdıS Seynep01025 Ben 3. Ayda bexsero yaptırdım. 3-5-13 de yaptıracakmışım.
Bu ası özel mıS Seynep01025 Ben 3. Ayda bexsero yaptırdım. 3-5-13 de yaptıracakmışım.
Ya cnm açıkcası anne sütü alsaydı korkmazdım kilosundan ama mama aldığı için korkuyorum bide azaltıyorm kıyameti koparıyo böle strese giriyo hareketleri arttıkça dengeleriz inşallahSen yine de kontrollü git canım doktora danışarak tabi. Yağ hücreleri gereğinden fazla büyürse Alalh korusun ilerde obeziteyle falan uğraşmasın çocuk. Ama doktor daha iyisini bilir tabi
Kızım banyoyu çok seviyor ama o da ilk su döküşümde file üzerine uzattığımda kendini kasıyor ben onunla konuşuyorum bütün vücudu ıslanınca artık hareketlenip mutlu oluyor.Kızlar oğlum banyo yaparken çok korkuyor gözlerini kocaman açıyor ellerini yumruk yapıp kilitliyor sanki kendini böyle her an nefesi kesilecek gibi duruyor ağlamıyor da ağlasa çok daha iyi. Korkuyorum her banyoda başına böyle bir şey geleniniz var mı
Ben de mamadan dolayı dedim zaten. Miktarını azaltmak değil de su oranını arttırabilirsin belkiYa cnm açıkcası anne sütü alsaydı korkmazdım kilosundan ama mama aldığı için korkuyorum bide azaltıyorm kıyameti koparıyo böle strese giriyo hareketleri arttıkça dengeleriz inşallah
Ben de konuşuyorum rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bi türlü geçmiyor korkusuKızım banyoyu çok seviyor ama o da ilk su döküşümde file üzerine uzattığımda kendini kasıyor ben onunla konuşuyorum bütün vücudu ıslanınca artık hareketlenip mutlu oluyor.
Biz babasının kucağında banyo yaptırıyoruz hiç korkmuyorBen de konuşuyorum rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bi türlü geçmiyor korkusu
Bilmiyorum ki bizde öyle yapsak işe yarar mıBiz babasının kucağında banyo yaptırıyoruz hiç korkmuyor
Dene benceBilmiyorum ki bizde öyle yapsak işe yarar mı
DoğruS Seynep01025 Ben 3. Ayda bexsero yaptırdım. 3-5-13 de yaptıracakmışım.
Evet menenjit aşısıBu ası özel mı
Evet menenjit b aşısı. Tek dozu da 450 tl. Soyguncu gibi.Bu ası özel mı
Tamam canım sagolEvet menenjit aşısı
Uf cok fazla yaEvet menenjit b aşısı. Tek dozu da 450 tl. Soyguncu gibi.
Benimki suyu çok seviyor. Bizde de tam tersi sudan çıktığı an basıyor çığlığı hele giydirirsen helak oluyorumKızlar oğlum banyo yaparken çok korkuyor gözlerini kocaman açıyor ellerini yumruk yapıp kilitliyor sanki kendini böyle her an nefesi kesilecek gibi duruyor ağlamıyor da ağlasa çok daha iyi. Korkuyorum her banyoda başına böyle bir şey geleniniz var mı
Canımhangi krem yazdıBu arada ben de doktora sordum bacaklarını kortizollu bir krem önerdi 10 gün kullan dedi bakalım geçecek mi. Bir de sürekli nemlendirin ve açıkta bırakın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?