2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende yaptırcam inş 5. Ayda zor mu ü
3. Ayı doktor mu iptal ettirdi? Doktorumuz aynı diye merak ettim. Ben listeye yazdı diye zamanı gelince sormadan yaptırdım çünkü.
Aşı zor, ağır bir aşı, olabikdiğince erken saatte yaptırın 8-10 saat sonra ateş ve huysuzluk başlıyor, en azından gecenin ortasına denk gelmesin.

Bugün yalnızdım pertim çıktı ilkin acenlilipi Bebim rota 3. Aya kalınca ağır olur diye 5. Aydada yaptırabilirsin demişti çok iyi bi doktor ya demi ben çok memnunum

Bugün yalnızdım pertim çıktı ilkin acenlilipi
Bebim rota 3. Aya kalınca ağır olur diye 5. Aydada yaptırabilirsin demişti çok iyi bi doktor ya demi ben çok memnunum
3 kez gitmek nasip oldu daha doyamadım doktorumuza) ama büyük kızımı ağlatmadan muayene odasından çıkardı ya benim için en iyi doktor o) whatsappdan yazdım bugün kısa sürede cevap verdi. E daha ne isteyeyim)

Canım kucağında yıkamayı denesene banyoda birlikte yıkanın daha çok hoşuna gider belki

Aynen hemen yazıyo saolsunben kaç kere acile gidecekken durdurdu gelmene gerek yok diye çoğu dktor bunu yapmıyo

Benimde büyük oğlum korkuyodu halen de korkuyor zorla banyoya sokuyoruz büyüdükçe daha zor kaçıyo koşuyo dışarı ama siz bence kucağınıza alın banyoda yapın öyle çok rahat oluyor
Oğlum 6 aylıkken falan öyle yapıyodum ama bund yaz gelmediya çok korkuyorum banyıda üşütürüm diye

Oğlum 6 aylıkken falan öyle yapıyodum ama bund yaz gelmediya çok korkuyorum banyıda üşütürüm diye
Biz öyle yıkıyoruz valla ya ben yıkıyorum yada annem yıkıyor hemen bana veriyor giydiriyorum Ama tabi havalar tam ısınmadı Mayıs Haziran gibi daha kolay yıkayabilirsin

Biz öyle yıkıyoruz valla ya ben yıkıyorum yada annem yıkıyor hemen bana veriyor giydiriyorum Ama tabi havalar tam ısınmadı Mayıs Haziran gibi daha kolay yıkayabilirsin
Bizim kızda çok korkuyordu banyo yaptırırken hatta buraya da yazmıştım bir kaç haftadır ben kucağımda yıkıyorum eşim alıp giydiriyor sonra ben de yıkanıp çıkıyorum kesinlikle böyle daha kolay heem hiç korkmuyor çocuk sudan nefret ediyordu şimdi bildiğin gülüyor

1 paketim kaldı 4 e geçicem sonra sizdemi sleepy kullanıyorsunuz
Evet bende sleepy kullanıyorum başından beri çok memnunum benim 4 paket elimde kaldı 3 numara. Stok fazlası. Hediye götürürüm arkadaşlara artık. 4 numaradan 6 paket ve 4,5 nodan 2 paket var elimde şuan. Ebebek Şubat indiriminden almıştım

Bu canım kan damlası.

Benim kız gülüyor hiç ağlamıyor. Bu küvetin baş kısmına havlu koyuyorum biraz su döküp içine yatırıyoruz eşimle Eşim su dökerken ben şampuanlıyorum. En son başını yıkıyorum ve kaldırıp su döküyoruz bayılıyor. Böyle deneyin isterseniz su seviyesi yükseldikçe ayaklarını falan çırpıyor hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…