2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ayy keşke benimki de öyle olsa
O da sıkıntı canım çıkmak istemiyor Ben bunu hep hamileyken yaptığım tatile bağlıyorum deniz dalgalıydı ve dalgalar sürekli karnıma çarpıyordu. Eşim 1.5 saat sonra zorla çıkarıyordu beni sudan. Sudan çıkarken ben de ağlıyordum resmen çıkmıcam diye

Kizlar bugun 4. Ayimiza girdik ama gogsumu emmiyor ne yapmam lazim formul sut vermem gerekiyor mu

Canım kucağında yıkamayı denesene banyoda birlikte yıkanın daha çok hoşuna gider belki
Teşekkür ederim kızlar deneyeceğim önerilerinizi bakalım nasıl aşacağız bu korkuyu

Kızlar günaydın gerçi ben 6 dan beri uyanığım şu bebeyatmaz baktığınız mı hiç ortalama 100 TL gerekli mi alan var mı kanguru aldım misal pişman oldum hep kalabalık bebe yatmaz tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz

Arkadaşlar kızımın popo içi boydan boya kızarık. Çok sık bez değişiyorum havlandırıyorum. Ama mustela kullanıyordum popo arasında noktalar vardı. Arada desitin kullanmıştım numune vardı elimde o noktaları geçirir gibi oldu bende dsitine döndüm bu sefer noktalar gitti kızarıklık var. Çok moralim bozuldu ya.
Ne önerirsiniz? Başına gelen?

Ben onları çok beğeniyorum ya şimdiden alıym diyorum ama 6 aydan öncede önermiyolar kararsızım

Bizimde biraz kızarık hatta kuyruk sokumu mustela kullanıyodum pişik kremi memnunum bi kere kakasını hemen temizliyemedim bekledi biraz pişik gibi oldu sudokrem iyi geldi bide bepantol pişik önleyici krem sipariş ettim bakalım iyiymiş oda

Cnm allah kolaylık versin gerçekten gece uykusuzluk psikolojimizi bozdu benimde hava kararınca korkuyorm yine gece olucak diye 3 ay olsun rahatlarsım diyolardı 4 ay bir haftalık olduk uykusu daha kötü durumda gün saymayıda bıraktım artık

Kizlar bugun 4. Ayimiza girdik ama gogsumu emmiyor ne yapmam lazim formul sut vermem gerekiyor mu
Uykuluyken emzirmeyi dene, uyurken yada uyanır uyanmaz. Karanlıkta emzirmeyi deneyebilirsin, etrafında ilgisini çekicek şeyler olmasın, gürültü vs.
Uykusu varsa imkansız emmiyor benimki de yeterki uyusun kaç kere aç aç uyudu. Yada kucağımda emmedi bir süre. Yatarak emzirdim. Hala da eskisi gibi emmiyor hatta o kadar az emiyor ki nasıl doyuyor anlamıyorum.

Ben aldım çok memnunum cuma günü geldi oturtuyorum arada mesrla dün oğlumla kahvaltı yaparken salonda yere sofra kurdum onuda oturttum rahatça yaptık ama 10 dk dan fazla oturmuyokurtarıcı oluyo aslında çünkü pusette durmuyo bunda oturur pozisyonda etrafı izliyoya ondan dikkatini çekti şükür ben instagramdan bebeyatmaz sitesinden 90 a aldım güvenilir

Bide resim ekleyim

İNternet sıkıntılı paylaşamamışım

Aynen akşam olunca sıkıntı çöküyo bana

Benimkide öyle sudocrem kullanıyorum yediklerimizden etkileniyo heralde sebamed sabunuyla yıkıyorum arada

Aşılardan olabilir canım . Tryosd anında geçirir kullan geçince bi daha sürme .

Cnm devrilmeden durabiliyomu ben yastık desteği koyunca bile yanlara doğru zamanla devriliyo dediğin doğru kesinlikle yatar pozisyonda durmuyolar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…