2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
47. Gün adet olmuştum 10 güne bir lekelenme şeklimde adet oluyorum düzene girmeye çalışıyor ama sütüm etkileniyor böyle de

Benim de iki gün az geldi bitti geçen ayda öyleydi. Emziriyorum diye mi düzene girmedi bilmiyorum. Sprial kanama artırır diyorlardı aksine çok azaldı o bile artırmadı yani

Düzene girmeye çalışıyor olabilir vücudun. Benim ilk 2 ay 35 günde bir oldum. Sonra 28 e bire normale düştü

Ben daha hiç adet olmadım oğlumda da 9 ay olmamıştım bu da öyle olacak galiba

Tamam canım ben hem kumaşı hem oğlanı hazırlamaya çalışayım bakalım ne tepki verecek

Benim de iki gün az geldi bitti geçen ayda öyleydi. Emziriyorum diye mi düzene girmedi bilmiyorum. Sprial kanama artırır diyorlardı aksine çok azaldı o bile artırmadı yani
Senın yıne her ay duzenlı oluyormus benım bı hafta oldu bıtelı bu daha kotu ınan adetımın ılk bı kac gunu sankı sutum cekılmıs gıbı oluyor sonra rahatlıyorum bu boyle 10 gune bı olursa yandım

Hemsire uyumadan once ver dedi ya da uyku halinde. Yarim saat arasi olsa yeterliymis emzirmeyle. Ben kullanip kullanmamak konusunda kararsizim metil paraben var icinde. Ayrica ilerisi icin dislere degdirmemek gerekiyormus leke oluyormus diste

Hemsire uyumadan once ver dedi ya da uyku halinde. Yarim saat arasi olsa yeterliymis emzirmeyle. Ben kullanip kullanmamak konusunda kararsizim metil paraben var icinde. Ayrica ilerisi icin dislere degdirmemek gerekiyormus leke oluyormus diste
Ben parabensiz istedim. Doktor ferrum diye bi damla yazdı canım

Kızlar nip marka biberon hakkında bilginiz var mı? Ben ilk kez duydum bu markayı, kullanan gören duyan beğenen bepenmeyen var mı?

Aşımızı olduk kızlar biz ama tartmadilar içerdeki herkes çok endişeli ve panikti zaten aşı olmaknicin geldiğimizi soyledik dışarda bekleyin hazır olunca cagircaz dediler kucaginda tut dedi ben penye battaniye götürmüştüm sermek istedim izin vermedi kucagimda aşı yaptılar benim aşımda var dedim sonra yaparız dediler ilaç yazdirmam lazım dedim cocugu eşine ver götürsün sen git doktora yazdır dedi doktora gittim kapısının önüne sandalye koymus içeri girmeden koridordan soruyor ne için geldin diye üzrine tulum giymis maske ve siperlik vardı hepsi çok telaşliydi

Geçmiş olsun. O kadar çok aile hekimi kapmış ki bu hastalığı telaş yapmakta çok haklılar. Ben bu sefer gitmeden aradım ne zaman boş olur diye. Sabahtan 3 bebej gelicek aşıya 2den sonra gel dediler.

Kızlar dün dayanamadım bende buraya yazmıştım kafasını tutamadı diye kendimi evde ölçüm yaptık okadar fazla çıktıki her değer bende kendi doktorumuza söledim ee siz gelin ankaraya kontrole dedi ben nası gidiym ankaraya şimdi ya burda doktora götürdüm hemen ztn herkes siper almış rahat rahat kontrol devri bitmiş burdaki hiçbişeyi yok çocuğun diyim bana kızdı goggle da herşeyi aratıyosunuz böyle oluyo dedi senin çocuğun 9 kilo nası dönsün otursun kendini taşısın kafasıda düşmüyo ona rağmen dedi şimdide kilosuna mı takıym ankaradaki doktorumuza da gıcık oldum şu durumda bilgi vermiyip bizi çağırıyo arıyorum ztn telefonunu açmaz mesaja geri dönmez dünya kadar para aldı doğduğundan beri aşırı sinirlendim geldik şimdi onuda kendimi de duşa sokucam allahım bu süreç bitsin artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…