47. Gün adet olmuştum 10 güne bir lekelenme şeklimde adet oluyorum düzene girmeye çalışıyor ama sütüm etkileniyor böyle deKızlar benım bı sıkıntım var ya bı hafta once adetim bıtmıstı bı haftadır bışi yoktu suan yıne kanamam var ve korktum açıkcası sızınde basınıza boyle bısı geldı mı acaba daha tam duzene gırmedıgı ıcın olabılır mı yada baska bı sıkıntım mı var sızce
Benim de iki gün az geldi bitti geçen ayda öyleydi. Emziriyorum diye mi düzene girmedi bilmiyorum. Sprial kanama artırır diyorlardı aksine çok azaldı o bile artırmadı yaniKızlar benım bı sıkıntım var ya bı hafta once adetim bıtmıstı bı haftadır bışi yoktu suan yıne kanamam var ve korktum açıkcası sızınde basınıza boyle bısı geldı mı acaba daha tam duzene gırmedıgı ıcın olabılır mı yada baska bı sıkıntım mı var sızce
Düzene girmeye çalışıyor olabilir vücudun. Benim ilk 2 ay 35 günde bir oldum. Sonra 28 e bire normale düştüKızlar benım bı sıkıntım var ya bı hafta once adetim bıtmıstı bı haftadır bışi yoktu suan yıne kanamam var ve korktum açıkcası sızınde basınıza boyle bısı geldı mı acaba daha tam duzene gırmedıgı ıcın olabılır mı yada baska bı sıkıntım mı var sızce
Ben daha hiç adet olmadım oğlumda da 9 ay olmamıştım bu da öyle olacak galibaKızlar benım bı sıkıntım var ya bı hafta once adetim bıtmıstı bı haftadır bışi yoktu suan yıne kanamam var ve korktum açıkcası sızınde basınıza boyle bısı geldı mı acaba daha tam duzene gırmedıgı ıcın olabılır mı yada baska bı sıkıntım mı var sızce
Tamam canım ben hem kumaşı hem oğlanı hazırlamaya çalışayım bakalım ne tepki verecek4-5 metre uzunluğunda olması lazım bir çarşafı ikiye bölüp uçtan uca dikebilirsiniz 50-60 cm genişlik yeterli oluyor ama esneklik konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü onu dar bağlayıp çocuğun bedenine göre esniyor böylelikle sıkı duruyor ama esnemeyen kumaşta ring sling gibi kullanilabilir çocuğu oturtup ona göre ayarlamak şeklinde
Aynen benımkıde oyle sutum azalıyor ona canım sıkılıyor benımde47. Gün adet olmuştum 10 güne bir lekelenme şeklimde adet oluyorum düzene girmeye çalışıyor ama sütüm etkileniyor böyle de
Senın yıne her ay duzenlı oluyormus benım bı hafta oldu bıtelı bu daha kotu ınanBenim de iki gün az geldi bitti geçen ayda öyleydi. Emziriyorum diye mi düzene girmedi bilmiyorum. Sprial kanama artırır diyorlardı aksine çok azaldı o bile artırmadı yani
Insaallah benımkıde duzelırDüzene girmeye çalışıyor olabilir vücudun. Benim ilk 2 ay 35 günde bir oldum. Sonra 28 e bire normale düştü
Ne guzel canım olmak cok kotu alısmıstım dokuz ay ne guzeldıBen daha hiç adet olmadım oğlumda da 9 ay olmamıştım bu da öyle olacak galiba
Hemsire uyumadan once ver dedi ya da uyku halinde. Yarim saat arasi olsa yeterliymis emzirmeyle. Ben kullanip kullanmamak konusunda kararsizim metil paraben var icinde. Ayrica ilerisi icin dislere degdirmemek gerekiyormus leke oluyormus disteKızlar bi şey sorcam
Demir damlasının üstünde süt ve süt ürünleriyle birlikte kullanmayın yazıyor. Muhtemelen kalsiyum Demir’i tuttuğundan. E bizim bebeklerin tek besini anne sütü. Çok saçma değil mi
Ben parabensiz istedim. Doktor ferrum diye bi damla yazdı canımHemsire uyumadan once ver dedi ya da uyku halinde. Yarim saat arasi olsa yeterliymis emzirmeyle. Ben kullanip kullanmamak konusunda kararsizim metil paraben var icinde. Ayrica ilerisi icin dislere degdirmemek gerekiyormus leke oluyormus diste
Biz drumuza gidemedik saglik ocaginda verdiler dr da sormadim. Boy kilo aşı hemen kactik eve geriBen parabensiz istedim. Doktor ferrum diye bi damla yazdı canım
İşte sağlık ocağının doktoruna sordum ben de. O yazdıBiz drumuza gidemedik saglik ocaginda verdiler dr da sormadim. Boy kilo aşı hemen kactik eve geri
Yok ya karnım hep şiş olsam biraz vücudum rahatlardıNe guzel canım olmak cok kotu alısmıstım dokuz ay ne guzeldı
Geçmiş olsun. O kadar çok aile hekimi kapmış ki bu hastalığı telaş yapmakta çok haklılar. Ben bu sefer gitmeden aradım ne zaman boş olur diye. Sabahtan 3 bebej gelicek aşıya 2den sonra gel dediler.Aşımızı olduk kızlar biz ama tartmadilar içerdeki herkes çok endişeli ve panikti zaten aşı olmaknicin geldiğimizi soyledik dışarda bekleyin hazır olunca cagircaz dediler kucaginda tut dedi ben penye battaniye götürmüştüm sermek istedim izin vermedi kucagimda aşı yaptılar benim aşımda var dedim sonra yaparız dediler ilaç yazdirmam lazım dedim cocugu eşine ver götürsün sen git doktora yazdır dedi doktora gittim kapısının önüne sandalye koymus içeri girmeden koridordan soruyor ne için geldin diye üzrine tulum giymis maske ve siperlik vardı hepsi çok telaşliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?